עבור לתוכן

בקשה למפרט גימיינג HIGH END 4K ועבודה עמוקה עם פוטושופ תקציב 12,000

Featured Replies

פורסם

ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS.

עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב :)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות. הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע הצעות, קנייה מוערכת בשבוע הקרוב

פורסם
  • מחבר

האמת שלא ציפיתי שתהיה הענות כל כך, אנשים שומעים תקציב כזה תוקפת אותם קנאה כבדה

פורסם

הגדרות מקסימליות ב4k זה אולי gtx980ti x2, זה מה שהתכוונת?, המרכיבים לא מקנאים פשוט לא אוהבים להרכיב מחשבים עם תמורה נמוכה יחסית לכסף.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בחומרה בגלל זה ביקשתי המלצה למפרט שמתאים

פורסם

המרכיבים מסתבכים עם תקציב כזה. פתאום שאלות לא פשוטות הופכות להיות רלוונטיות, כמו 5820 או 6700? 980TI או יותר מזה? כיוון שיש ל"מרכיבים" אחריות מסויימת, אף אחד לא רוצה לזרוק משהו סתם.

פורסם
  • מחבר

אם ככה כנראה שלא הגעתי לפורום הנכון

נחפש מקום יותר מקצועי תודה .....

פורסם

טוב לפחות ניסינו.

תבדוק אולי בFXP, אני סבור שיש שם הרבה ילדים שישמחו להתפרע לך על התקציב עם מפרט לא אחראי שוודאי לא יעניק לך 60FPS על ULTRA + פילטרים ברזולוציה שכזו.

ולסיכום עצתי - תמתין עם המפרט כי אין משהו ראוי שיודע לנצל 4K כרגע.

פשוט תקנה משהו ביניים ואת הכסף הגדול תשים בצד עד ש- .

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
אם ככה כנראה שלא הגעתי לפורום הנכון

נחפש מקום יותר מקצועי תודה .....

בהודעה הערוכה שלי היה מפרט. ומפרט מעולה. מחקתי אותו בגלל התלבטות מאוד מסויימת שלא היה ברור אם זה הניצול הטוב ביותר של הכסף. אשמח לראות כל מפרט שיציעו לך בכל מקום אחר. אני די בטוח שהוא יהיה נחות ממה שהצעתי. ולמרות זאת אני לא מחזיר את העריכה.

פורסם
  • מחבר
בהודעה הערוכה שלי היה מפרט. ומפרט מעולה. מחקתי אותו בגלל התלבטות מאוד מסויימת שלא היה ברור אם זה הניצול הטוב ביותר של הכסף. אשמח לראות כל מפרט שיציעו לך בכל מקום אחר. אני די בטוח שהוא יהיה נחות ממה שהצעתי. ולמרות זאת אני לא מחזיר את העריכה.

אתה מתבטא כמו ילד עם אגו, אפשר לחשוב מה זה תחרות?

אני סך הכל רוצה לקבל כיוון.

היה לך מפרט טוב שאתה מאוד צנוע וטוען שאתה בספק אם יהיה משהו טוב יותר? סבבה שיהיה...

ציפיתי לאחד שהוא מצוות הפורומים להיות יותר אובייקטיבי ולקבלת פנים יותר נחמדה.

טוב לפחות ניסינו.

תבדוק אולי בFXP, אני סבור שיש שם הרבה ילדים שישמחו להתפרע לך על התקציב עם מפרט לא אחראי שוודאי לא יעניק לך 60FPS על ULTRA + פילטרים ברזולוציה שכזו.

ולסיכום עצתי - תמתין עם המפרט כי אין משהו ראוי שיודע לנצל 4K כרגע.

פשוט תקנה משהו ביניים ואת הכסף הגדול תשים בצד עד ש- .

קודם כל זה שלא פניתי ל FXP ופניתי לפה אומר הרבה, אבל מצד שני לא קיבלתי שום מענה, אפילו לא ניסיון לכזה.

אני לא מבין בחומרה ואם הייתי מבין ויודע דבר או שניים לא הייתי צריך עזרה? מסכים איתי.

לגבי מה שאמרת שסימנתי בבולט, זה מעניין... אקח את זה לצומת ליבי תודה רבה.

ידוע לך מה כרגע מונע מהמערכת להריץ 4K בצורה טובה? האם מדובר בכרטיסי מסך שנשארים מאחור או אולי במעבדים עצמם ?

פורסם

כרטיסי מסך, עם המעבדים אין שום בעיה.

מצד שני אם מורידים הגדרות ופילטרים הfps עולה משמעותית וזה פחות מורגש מרזולציות נמוכות יותר כי אתה ב4k.....

פורסם

במעבדים הביתיים כיום יש עודף עיבוד עצום אפילו בגיימינג. זאת אחת הסיבות למה בדור המעבדים החדש החליטו כמעט שלא לשפר בכלל את כוח העיבוד.

לדוגמה המחשב הקודם שלי מלפני איזה 5 שנים יודע להריץ משחקים באופן שלא מבייש אף I5 שיש לי כיום למרות שמדובר בpentium quad core אילו רק היה לו כרטיס מסך ראוי.

ובקיצור צוואר הבקבוק הוא בכרטיסי המסך שנחתה עליהם המכה קצת מוקדם מידיי.

כיום אין כרטיס מסך בודד שיודע להציע התמודדות ראויה עם רזולוציה כזו בהגדרות גבוהות ואני עוד לא מדבר על פילטרים.

אמנם יש לך תקציב גבוה שמאפשר שילוש מערכך SLI או CF לטובת העניין אבל זה לא מומלץ גם מהסיבה שאפילו זוג כרטיסים לא נותנים ביצועים מספקים ב4K כיום.

אז מה יהיה בעתיד עם משחקים כבדים יותר?

פשוט לא אחראי יהיה להמליץ לך על מפרט שכזה וזו הסיבה שאף אחד לא עונה לך. לא כי לא רוצים לעזור לך... אז אתה יכול לשתות מים ולהוריד טונים ...

אז שוב, אני ממליץ לך כרגע להתנהל בכיוון של FHD אף על פי שיש לך 4K (כן כן, תעשה מתיחה. אין פתרון נורמלי כרגע) תחסוך את הכסף הגדול לעוד שנה שנתיים

ואז תקנה מחשב או אולי רק כרטיס מסך שבאמת יודע להתמודד עם רזולוציה כזו כמו שצריך ובמחיר שפוי.

פורסם
אתה מתבטא כמו ילד עם אגו, אפשר לחשוב מה זה תחרות?

אני סך הכל רוצה לקבל כיוון.

היה לך מפרט טוב שאתה מאוד צנוע וטוען שאתה בספק אם יהיה משהו טוב יותר? סבבה שיהיה...

ציפיתי לאחד שהוא מצוות הפורומים להיות יותר אובייקטיבי ולקבלת פנים יותר נחמדה.

לא מבין אותך. אני כותב לך שהורדתי את המפרט בגלל שיתכן שטעיתי, ואני לא מעוניין לגרום לך להוציא סתם כסף, ואתה בא בתלונות?

ותפסיק עם ירידות אישיות. זה לא לעניין, ולא מתקבל בברכה בשום מקום.

פורסם
  • מחבר
במעבדים הביתיים כיום יש עודף עיבוד עצום אפילו בגיימינג. זאת אחת הסיבות למה בדור המעבדים החדש החליטו כמעט שלא לשפר בכלל את כוח העיבוד.

לדוגמה המחשב הקודם שלי מלפני איזה 5 שנים יודע להריץ משחקים באופן שלא מבייש אף I5 שיש לי כיום למרות שמדובר בpentium quad core אילו רק היה לו כרטיס מסך ראוי.

ובקיצור צוואר הבקבוק הוא בכרטיסי המסך שנחתה עליהם המכה קצת מוקדם מידיי.

כיום אין כרטיס מסך בודד שיודע להציע התמודדות ראויה עם רזולוציה כזו בהגדרות גבוהות ואני עוד לא מדבר על פילטרים.

אמנם יש לך תקציב גבוה שמאפשר שילוש מערכך SLI או CF לטובת העניין אבל זה לא מומלץ גם מהסיבה שאפילו זוג כרטיסים לא נותנים ביצועים מספקים ב4K כיום.

אז מה יהיה בעתיד עם משחקים כבדים יותר?

פשוט לא אחראי יהיה להמליץ לך על מפרט שכזה וזו הסיבה שאף אחד לא עונה לך. לא כי לא רוצים לעזור לך... אז אתה יכול לשתות מים ולהוריד טונים ...

אז שוב, אני ממליץ לך כרגע להתנהל בכיוון של FHD אף על פי שיש לך 4K (כן כן, תעשה מתיחה. אין פתרון נורמלי כרגע) תחסוך את הכסף הגדול לעוד שנה שנתיים

ואז תקנה מחשב או אולי רק כרטיס מסך שבאמת יודע להתמודד עם רזולוציה כזו כמו שצריך ובמחיר שפוי.

תודה רבה לך.!

האם ידוע לנו על איזה תאריך קרוב של השקת כרטיסי מסך חדשים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים