עבור לתוכן

מסך DELL עם G-SYNC יגיע באוקטובר הקרוב

Featured Replies

פורסם

ממליץ כרגע לא לקנות מסכי DELL אם זה מיועד לגיימינג, כי סוף סוף ! הם הודיעו על שני דגמים חדשים שיהיו זמינים לקראת סוף אוקטובר. דגם אחד בגודל 27" עם G-SYNC והרבה חיבורי DP ודגם נוסף ללא G-SYNC אבל קעור.

התלהבתי נורא ששמעתי, אבל בינתים אני רואה כל מיני תגובות שהדגם שכולל G-SYNC מגיע עם פאנל TN ולא IPS. כרגע אין תשובה ודאית, אני די אתפלא אם זה נכון. אני בכל מקרה מתכוון להחליף את ה - 2410 המזדקן שלי ב 27" IPS שכולל GS כמובן. יש גם מסך מדהים של אסוס ROG, אבל יש לי הרושם שהוא לא יגיע בזמן הקרוב.

האסוס (חיה רעה אמיתי שכולל כל פיצ'ר אפשרי וכמובן פאנל IPS):

[ATTACH=CONFIG]9333[/ATTACH]

הדל:

[ATTACH=CONFIG]9332[/ATTACH]

המחיר המוצהר לדגם שכולל GS הוא 800$, כ 3000 ש"ח בישראל, אם כי אני 'חושש' שהיבואן יבקש קרוב ל 3.5 - 4.

פורסם

לפי התמחור של מסכי דל אחרים מחיר רשמי של 800$ צפוי להיות משהו כמו 5-4.5 אלף בארץ, לא נראה לי שבאמת יש הרבה קונים למסכים במחירים האלה.

פורסם

זה מסך 4K או 1080p?

פורסם

לא 4K ולא 1080P אלא 1440P.

פורסם

יש סיבה למה לא מייצרים מסכי GS קטנים מ-27"?

פורסם

יש הרבה מסכי g-sync בגודל של 24 אינץ'

פורסם

בהנחה ואכן לא יהיה מדובר בפאנל TN, אני די בונה על ה DELL הזה כמסך שיחליף את ה FlexScan S2431W המזדקן שלי. נקווה רק שבניגוד ל DELLים באופן כללי, המסך לא יסבול מעותקים טובים יותר ופחות (משמעותית).

פורסם

אני מציע לאנשים לחכות שיהיו תגובות של משתמשים באינטרנט כדי לדעת אם המסך לא בא עם בעיות תצוגה או תפקוד.

ואני לא מבין למה אנשים לא מסתפקים בסלקצייה של המסכים עם התקן הG-SYNC שכבר קיימים בשוק. מה הdell הזה יכול לתת שהאחרים לא נותנים?

פורסם

פאנל שהוא בתקווה לא TN..

פורסם

שיט. אתה מכניס אותי פה לתסביכים טרם רכישת מסך X_X

והGS יגיע בTN מהסיבה הפשוטה שTN יכול להגיע ב120-144 HZ מה שאופייני במיוחד לגיימינג בניגוד ל IPS.

אני דווקא מתעניין יותר בIPS הקעור. חלום שלי מסך קעור אבל אין IPS 27כזה בארץ .

פורסם

לא מדויק, קניתי לפני שבועיים מסך של ACER, יש לו GS, רזולוציה של 1440P, וכן הוא IPS עם קצב רענון של 144 :hi:

הוא הראשון בשוק עם כל הגודיס הללו ואני מאשר את המשפט Once you go Gsync you never go back...

הדבר היחיד שלא מי יודע מה בו זה גימור גלוסי בפרונט ובסטנד, דבר שאני ועוד הרבה לא אוהבים, אבל אצלי הוא תלוי על זרוע על הקיר אז לפחות אני לא צריך להסתכל על הסטנד :cheesy:

פורסם
  • מחבר

המסך היחיד שאני שוקל במקומו זה המסך של אסוס. הקטע בדל זה האיכות שלהם. במיוחד הסטנד.

פורסם
המסך היחיד שאני שוקל במקומו זה המסך של אסוס. הקטע בדל זה האיכות שלהם. במיוחד הסטנד.

הקטע של דל הוא לא באיכות. הקטע של דל הוא במחיר.

הם מוכרים מסכי 6BIT, ips במחיר זול ביחס למחירים שהיו פעם. וזה יחד עם input lag נמוך. יש להם פקשושים, והסיבה שהם הולכים חזק כרגע בפורומים זה בגלל 2 מסכים שהם מכרו לפני כמה שנים.

פורסם

גם הנוחות סיבוב הגבהה וכו' עדיפה בדר"כ על המתחרים בקטגוריה, הפאנל עצמו בכל מקרה לא הם מייצרים, אני מניח שאחד מהם 2209wa, עדיין שורד אצלי.

פורסם

בכל מקרה לפי tftcentral הדל שמיועד לגיימינג יהיה עם פאנל TN, אני לא רואה שיש פה בשורה גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים