עבור לתוכן

מעוניין בחוו"ד על מפרט גיימינג בעלות 8K שהרכבתי המון זמן האמת...

Featured Replies

פורסם

סופסוף הגיעו המעבדים החדשים כדי שאוכל להרכיב מפרט כמו שצריך לגיימינג.

יש לציין שהמסך שאקנה יהיה כנראה Dell P2714H (חוו"ד עליו גם תעזור לי מאוד, לא כלול בתקציב המצויין לעיל), בעתיד אולי אעשה SLI ואוברקלוקינג ולכן לוח אם וספק אלו נבחרו...

attachment.php?attachmentid=9248&stc=1

מודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ לי...הקנייה תיעשה באייבורי או KSP מפאת מיקום.

פורסם

תמלא שאלון

נדמה לי שאתה טועה בגישה שלך . . .. . צריך לראות את הדרישות כדי להבין בדיוק מה אתה מחפש .

פורסם

הלוח אם במפרט לא משהו יש יותר טובים בקטגוריה שלו.

נערך על-ידי urib

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 8K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD וקצת אופיס

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v, shadow of mordor, call of duty, assassin's creed, watch dogs

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL 2714 ב-1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן בעתיד, בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי או KSP

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עוד חודש בערך

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מתוכנן לעשות SLI בעתיד עם GTX 970 אולי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחפש מחשב שישרת אותי להרבה זמן בתחום הגיימינג , כל פריט נבחר לאחר שיטוט מטורף בכל הפורומים הקיימים והמלצה עליו על פי רוב. המסך יהיה DELL P2714 ברזולוציית FULL HD ואשמח לייעוץ מפי המומחים באתר...

furyanaor - למה אני טועה בגישה שלי? אשמח להסבר...

urib - אילו לוחות אם טובים יותר במחירים האלו? אני מודע לזה שאסוס וג'יגה בייט מספר 1 בשוק...לא?

פורסם

למה? מהסיבה הפשוטה שאתה מתעניין לגבי מעבד דור שישי עבור צורכי גיימינג בלי הצדקה מעניינת

בזמן שיש לך דור רביעי בעלות נמוכה יותר של כמעט אלף שקלים עבור השילוש שאותם אתה יכול להשקיע בכרטיס חזק יותר.

עניין נוסף הוא הSLI,

ההיסטוריה מלמדת שבכל נקודת זמן באשר היא תמיד היה משתלם יותר למכור את הכרטיס הנוכחי ולהוסיף קצת כסף לטובת כרטיס בודד

בהשוואה אל רכישת כרטיס זהה עבור מערך SLI, שמוסיף לא יותר מ150% ועוד עשוי להתלוות בבעיות אופטימיזציה ותמיכה.

לדוגמה 970SLI נופל בהרבה מקומות (אך לא בכולם) אל מול 980TI

http://www.pcgamer.com/nvidia-geforce-gtx-980-ti-review/

ועוד יש הפרש כספי לטובת 980TI ואם אתה תשווה למחירים בהמרה ישירה או לפחות תמתין עד שתגיע הסדרה הבאה

(סביר שזה מה שייקרה אם וכאשר אתה באמת בונה על SLI בעתיד) אז המחיר שלו ירד משמעותית כך שההפרש בין 970X2 לבין 980TI יהיה גבוה אפילו יותר.

בקיצור קנה עכשיו 970 בעתיד תמכור ותקנה אחד חדש אם וכאשר תעבור ל4K או משהו. .

הרעיון הזה יכול לחסוך לא מעט כסף על לוח שלא תומך SLI מלא.

הנה המפרט שאני ממליץ לך, בחרתי שלא לנצל את כל התקציב כי באמת שאין על מה :

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H90 140mm High Performance 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E250BW 250GB SSD 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 520W 80+ Bronze HCG-520 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec P100 Mid Tower Black 1

הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 7515 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

אם אתה ממש חם על שקט אז תוכל לשדרג לספק Fanless :

http://ksp.co.il/?uin=17883

**כאמור ירדתי כאן מדור 4 ל6 ועדיין אין מול עינך אלפיה לשם שדרוג כרטיס מסך כמו שהבטחתי

זה קורה בגלל שבחרתי כלים טובים לOC רציני כמו מערכת קירור מים ולוח מטורף.

אני הייתי ממליץ לך לוותר עליהם ועל OC בכלל לטובת קופה קטנה לכרטיס הבא שוכאשר תעבור את רזולוציית הFHD.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם

אין הבדל של אלפייה בשילוש אם שמים לוח להמהרה בשניהם.

מעבד- כמעט זהה.

לוח טוב- בשניהם 600-800, נגיד בקודם 500.

זכרון ddr3 לעומת ddr4 הבדל של כ120 ש"ח ל8 ג'יגה.

בקיצור תגיע ל300,400 ש"ח אם יורדים טיפה בלוח אפילו פחות.

גם במכירה הוא יהיה יותר אטרקטיבי.

נערך על-ידי none77

פורסם

שיהיה ... זה עדיין לא מצדיק את השימושים שלו .

פורסם

בתקציב הזה תוכל להכניס גם GTX980TI, גם Skylake וגם OC. לא ברור איך הצלחת להשנתמך כל כך ...

פורסם

מה שאני מציע זה לרדת מנושא ה SLI וללכת על Skylake ו GTX980 שלא הרבה יותר יקר מה 970 אבל ייתן ביצועים עדיפים ויאריך ימים עד השידרוג הבא:

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z170-K LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 2x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1ST DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 650W 80+ SS-650HT 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec P100 Mid Tower Black 1

הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 7965 שקל

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה על העזרה והעצות...ארד מSLI אבל לא הבנתי איך אצליח להרכיב במפרט GTX 980 TI...חשוב לי ללכת על לוח אם ברמה גבוהה לעתיד...אני רואה שהרבה ממליצים לי על מארז ANTEC P100, למה? הקורסייר 500R לא טוב? חשבתי עליו כל כך הרבה...בSSD אני אלך רק על סמסונג, כל כך הרבה המליצו עליו....היה לי פעם הארדיסק של SEAGATE שממש איכזב אותי והתקלקל מהר מאוד...על אילו רכיבים במפרט שבניתי באמת שאין לי צורך? כיקשה לי להתפשר על איכות עד שאני קונה מחשב במחיר כזה..

פורסם

הייתי שוקל את ה5820K במקום 6700K במיוחד שרוב לוחות הZ170 מאוד קרובים במחיר לX99 "הזולים".

אפילו על חשבון כ.מסך שהרבה יותר קל לשדרג.

לשקט ה550D יהיה עדיף.

או Define R5 מאייבורי.

פורסם

ה500r מצויין, זה מארז מאוורר, ביקשת מארז שקט. בקונפיגורציה נכונה (באופן כללי לא בדקתי לגבי המארז) ניתן להגיע לרמת שקט טובה בשליטה על המאווררים בהתאם לטמפ' או ידני, שבגלל אוורור טוב ניתן להגיע לסיבוב נמוך של המאווררים, אבל זה התעסקות ונדרש לקחת בחשבון את כל המאווררים כולל כרטיס שלא תמיד ניתן לשלוט על המאווררים וספק.

יותר פשוט מארז משתיק שצריך להבין שגם הם לא בולמים את כל הרעש.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון אז אני לא מחפש שקט מוחלט אם כך. בנוגע ל5820K אז הוא אמנם מרובה ליבות מאשר 6700K אבל מבחינת ביצועי גיימינג הוא נחות ממנו עובדתית וגם מ-4790K. נשארתי עם GTX 970 משום שכולם תמימי דעים שמבחינת עלות/תועלת הוא הכי משתלם, יותר מ980. איך המסכים של DELL?

פורסם

בקשר ל 5820K אתה לא בדיוק צודק, תוכל לראות בבנצ' הבא שהוא דווקא מאוד תחרותי בגיימינג, לרוב חזק יותר מ 4790K ואפילו מעפיל במקרים מסוימים על 5960X.

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-core-i7-5960x-haswell-e-cpu,3918-6.html

זה לא אומר שהוא בהכרח עדיף על SKYLAKE שייתן ביצועים דומים ויהיה בכל מקרה יותר זול ובכל זאת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים