עבור לתוכן

ממצאים מעניינים עם DX12 במשחק Ashes of Singularity. מכה לירוקים 290X=980 Ti

Featured Replies

פורסם

YESSS !

AMD זה כמו מכוניות אמריקאיות, מפגרות זללניות ורועשות אבל עם מנועים גדולים והמון מומנט!!!! (GO BRUTE FORCE)

• תגובות 35
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה כזה מעייף לפעמים. :bash:

סליחה.

לא תיארתי לעצמי שאתה ושאר אוהדי AMD צריכים את האשליה הקטנה הזאת עד כדי כך.

YESSS !

AMD זה כמו מכוניות אמריקאיות, מפגרות זללניות ורועשות אבל עם מנועים גדולים והמון מומנט!!!! (GO BRUTE FORCE)

אתם יכולים להמשיך להעמיד פנים.

פורסם

כן, בזמן האחרון אני לא אוכל לא ישן, רק חושב כל היום, כמה תוספת אני אקבל מDX12.

אם AMD לא ינצחו את Nvidia אשים קץ לחיי, מה הטעם בחיים בלי הניצחון רב החשיבות הזה.

מזל שיש אותך, אי של חכמה ושנינות, פשוט מגדל אור המציל אותנו מים של אבדון, אולי רק אתה ברוב חכמתך האינסופית תוכל להניא אותי מלשלוח יד בחיי...

פורסם
לא בטוח שהציניות שלך פוגעת פה במטרה.

לפי מה שהחבר HuGeMouTh כתב כמה הודעות קודם, לAMD אין שום יד ורגל (או מקלדת ועכבר) במשחק החדש הזה.

הכי חכם זה להמתין ולראות, מה יהיו התוצאות.

אל תתיחס למה שמשתמשים כותבים כעובדות, מסתבר ש AMD כן מעורבים והלוגו שלהם מופיע באתר של המשחק.

בכל מקרה המשחק הזה לא תוכנן לעבוד ספציפית על כרטיס מסויים, ל NVIDIA אפילו הייתה גישה מלאה לקוד של המשחק (לפי PCPER). בשורה התחתונה זו ההדגמה הראשונה של DX12, היא מבוססת על כלים ש MS השתמשו בהם בשביל להציג את DX12. ל- 2 החברות הייתה גישה מלאה לקוד ו NVIDIA במשך שנתיים מדברים על היחסים שלהם עם MS, ככל הנראה זה פשלה שלהם (במיוחד עם מתחשבים בעובדה שהם ניסו לזרוק את האשמה על 100 דברים אחרים שחלקם הוכחו כלא נכונים).

פורסם

price drop I foresee, DX12 pending is

יש עוד מקור שמראה שהשינוי בביצועים, משתי החברות, תלוי מאוד במעבד. NV מראים ירידה גדולה רק במעבדים החזקים, בחלשים הם מראים שיפור.

AMD מראים שיפור במידה שונה בכל רמות במעבדים. נראה מבטיח, לפחות עבורם.

ציניקן יגיד שאחרי שאתה בתחתית-אפשר רק לעלות.

חשדניסט יגיד שזה משחק ממומן מכור קנוי ותור ישירות ל- AMD.

מתלהב ימשיך לזרוק ססמאות לא רלוונטיות.

ואדם אובייקטיבי יגיד שאולי יש פה משהו, אבל למה לעשות רעש גדול ממשחק שנמצא בשלב אלפא וישר ולפצוח בהשוואות לא רלוונטיות?

פורסם

זה לא עוד מקור, הם רק פרסמו את התוצאות של PCPER. פה יש השוואה של 980TI ו FURY X:

http://www.extremetech.com/gaming/212314-directx-12-arrives-at-last-with-ashes-of-the-singularity-amd-and-nvidia-go-head-to-head

1. המשחק אולי בשלב מוקדם אבל ה benchmark מוכן, אם הוא לא היה מוכן MS לא היו משתמשים בו. הוא גם נותן הרבה יותר מידע ממה שנהוג (כולל איזה רכיב היה הצוואר בקבוק בכל פריים).

2. העובדה ש NVIDIA מישהו לפסול את ה benchmark ושרוב הדברים שהם אמרו התגלו כלא נכונים גם מעלה כמה שאלות על המוכנות של החברה.

3. נראה מה יהיה בהמשך, סביר להניח שבהתחלה יהיה יתרון ל AMD שימחק מבדיקה לבדיקה אבל לפחות כרגע יש להם התחלה טובה יותר.

פורסם

זה שהבנצמרק מוכן זה נחמד, אבל זה נטו הצד של המפתחת. האופטימיזציה נעשית בדרייברים ספציפיים למשחק ע"י NV ו- AMD.

NV הראו שיפור משמעותי ב 11DX בכותר הזה בדרייבר מעודכן, נראה שיש להם יכולת התאמה טובה ודי מהירה אז אין מה לבנות מגדלים לפני גרסה סופית רשמית.

השערה שלי לעניין היא שבגרסה הסופית יהיה יתרון ל AMD אבל לא משהו שובר עולמות אלא כמו שקורה לפעמים שמשחק "מעדיף" כרטיסים מחברה ספציפית. יתרון לא מבוטל אבל לא משהו שלא ראינו בעבר. מצד שני, בהתחשב במקום בו הם נמצאים, גם זה יחשב כהישג. הגיע הזמן באמת שהם יסגרו פערים ונחזור לשוק בריא.

אני מקווה שסופסוף יש ל AMD יתרון כלשהו. שזה לא עוד יהיה עוד פלופ כמו שהיה בהשקת FURY. מדבר על הטבלה המרשימה שהם הציגו בה הם עוקפים את 980TI בהמון משחקים ובסוף כשיצאו ביקורות אובייקטיביות הכל התרסק והתברר כשטות לא רלוונטית.

פורסם

בתכלס... זה לא משנה הרבה עבור AMD, אם באמת יש שיפור ביצועים ב-DX12 לטובת האדומים.

הסיבה לכך פשוטה, בעוד שייצאו בעתיד משחקים נתמכים ע"י DX12

NV תשיק עד אז את ארכיטקטורת פסקל. בכל מקרה AMD זקוקה לעוד תחמושת להתמודד מול פסקל.

פורסם

מה שמטריד אותי זה הירידה בביצועים לכרטיסי אנווידיה WTF?!?!?!?!?!?!?!?!?!

פורסם

זה א' ב' של אופטימיזציה גרועה וזהו

פורסם

מוקדם להסיק מסקנות, נחכה לעוד משחקי DX12...

פורסם
זה א' ב' של אופטימיזציה גרועה וזהו

של NV לDX12?

פורסם

לא, של מפתחת שקיבלה במה באירועי AMD לפרסם את המשחק שלה לכרטיסי NV.

פורסם

כן.

מילא לא היה שינוי היה אפשר לחשוד בטעות שכרטיסים\ארכיטקטורה של NV גרוע עבור DX12 וגם זה רק במשחק הזה שבכלל נמצא רק בשלב אלפא...

אבל ירידה בביצועים, מעבר לסטיית תקן, היא נטו אופטימיזציה גרועה להחריד. במקרה זה, מאחר ו AMD מראה שיפור, "הבעיה" היא אצל NV.

יש לך הסבר אחר?

פורסם
  • מחבר

עיקר העבודה עכשיו מוטלת לפתחם של מפתחי המנועים.

A WHOLE NEW BUILDING CONCEPT

בטח נראה ישומים שונים ומשונים וגישות שונות לזה.

DX12 הוא קפיצה משמעותית.

ויקח זמן ליישם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים