עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1052

קירור למעבד:

בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪42

לוח אם:

ASUS B85M-E

כמות: 1 - מחיר: ₪395

מארז:

IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪215

ספק כוח:

Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪359

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪465

סה"כ: ₪3662

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3589 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4pdzfln6

איך המפרט? ביחס למחיר אפשר להביא משהו טוב יותר? (כונן קשיח מספיק לי יהיה גם HD רגיל).

האם הספק איכותי? מספיק חזק בשביל להחזיק את המפרט?

איזה מארז אחר אפשר להביא? לקחתי סתם מארז (אני רוצה מארז שקט בעיקר זה מה שחשוב) ובמחיר סביר.

עריכה:

המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה.

בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים).

כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן:

* לגביי לוח אם אני לא מבין בכלל, הדבר היחיד שאני יודע שחשוב לי שיהיה 4 סלוטים לזכרון ראם כדי שתיהיה אפשרות לשדרוג עתידי, אשמח לדעת אם יש המלצות על אחד אחר כי את זה בחרתי דיי רנדומלית.

* ספק - האם הוא יספיק בשביל להחזיק את כל זה? האם החברה אמינה? שלא יתקלקל אחרי שנה וישרוף לי את המחשב.

* מארז - גם כאן בחרתי בצורה רנדומלית פתוח להצעות למארז אחר במחיר סביר, אשמח אם יהיה שקט.

* HD לא צריך יש לי מהמחשב הישן.

* קירור למעבד האם מספיק? קירור טוב שלא ירעיש?

עריכה נוספת:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1052

קירור למעבד:

Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS

כמות: 1 - מחיר: ₪165

לוח אם:

Asus H97M-PLUS for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪506

מארז:

TMS Carbo mATX + FSP Hyper 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪446

זיכרון:

DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪359

כרטיס מסך:

Sapphire R7 370 2G DDR5 Dual-X OC DVI HDMI DP

כמות: 1 - מחיר: ₪845

סה"כ: ₪3373

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3306 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/kqat8ved

איך המפרט הזה?

נערך על-ידי naamani3

פורסם

בזבוז כסף.

עדיף לוותר על SSD, להוריד מעבד ל4460 וללכת בכל הכח על כרטיס מסך כמו 290/GTX780/290X/GTX970

נערך על-ידי iSolt

פורסם

אם תרצה לקבל מקצה שיפורים על המפרט ע"י נציג החברה תפנה בבקשה ל kirill@tms.co.il עם לינק לתר'ד הזה

תודה

פורסם
  • מחבר
אם תרצה לקבל מקצה שיפורים על המפרט ע"י נציג החברה תפנה בבקשה ל kirill@tms.co.il עם לינק לתר'ד הזה

תודה

שלחתי

המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה.

בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים).

כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן:

* SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה (אם אני אתקין שם את ה-Visual stodio זה יהיה משמעותי?)

* כרטיס מסך ומעבד הם מעבר למה שאני צריך כרגע אבל אני קונה מעבר על מנת שיחזיק להרבה זמן (התלבטות לגביי כרטיס פתחתי בפורום כרטיסי מסך)

http://hwzone.co.il/community/thread...40#post5068540

* לגביי לוח אם אני לא מבין בכלל, הדבר היחיד שאני יודע שחשוב לי שיהיה 4 סלוטים לזכרון ראם כדי שתיהיה אפשרות לשדרוג עתידי, אשמח לדעת אם יש המלצות על אחד אחר כי את זה בחרתי דיי רנדומלית.

* ספק - האם הוא יספיק בשביל להחזיק את כל זה? האם החברה אמינה? שלא יתקלקל אחרי שנה וישרוף לי את המחשב.

* מארז - גם כאן בחרתי בצורה רנדומלית פתוח להצעות למארז אחר במחיר סביר, אשמח אם יהיה שקט.

* HD לא צריך יש לי מהמחשב הישן.

* קירור למעבד האם מספיק? קירור טוב שלא ירעיש?

נערך על-ידי naamani3

פורסם

זו תהיה ההצעה שלי

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 919 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150

לוח אם: 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

זכרון: 239 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV

באנדל (מארז + ספק): 459 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP HYPER 500W BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

מחיר סופי: 3754 ₪ למזומן

3829 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

המערכת הזו אמור להחזיק אצלך 5 שנים (אם אתה לא גיימר כבד, גם יותר מ5 שנים.)

SSD אתה יכול לרכוש בכל שלב מאוחר, בדיוק כמו שתוכל לשדרג מ8GB ראם ל32GB בכל שלב מאוחר.

כרגע אני לא רואה הגיון בלוותר על כרטיס מסך חזק ואמיתי בגלל SSD עלוב שספק אם יהיה משמעותי עבורך. כבר עדיף לקחת 16GB ראם מאשר SSD לשימושים שציינת.

ברגע שתבטל את הPage File לא תרגיש את ה'איטיות' של הHDD. אגב לא ציינת מה הדיסק קשיח שיש לך עכשיו אם הוא לא חדש, אז הוספת 1TB HDD עולה 280 שקל ויש בפחות.

פורסם
  • מחבר

האמת שהמפרט נראה טוב אבל הבעיה העיקרית בו היא הקירור למעבד שנראה לי על הפנים ואני צופה בעיות עם זה מה שלא ממש מתאים לי, בנוסף לזה שהספק גנרי ואני לא רוצה להתעסק עם זה ואם אני משדרג את הדברים האלה אנ יגיע כבר למעל 4000 שזה יקר לי מדי אני רוצה לרדת קצת מה3500

פורסם

FSP HYPER זה ממש לא ספק ג'נרי.

הקירור שיש מספיק לחלוטין, וגם אם לא, קירור טוב יותר זה עניין של 50₪.

אפשר לקצץ קצת בלוח אם ולרדת ב100₪~ אם יעשה לך טוב.

אבל יכול להיות שאתה צודק. לא כל אחד הוא גיימר, ולצרכים שלך GTX970 מיותר. אתה יכול לקחת 960 או מקביל, לשדרג את שאר הרכיבים, וגם לרדת במחיר.

פורסם
האמת שהמפרט נראה טוב אבל הבעיה העיקרית בו היא הקירור למעבד שנראה לי על הפנים ואני צופה בעיות עם זה מה שלא ממש מתאים לי, בנוסף לזה שהספק גנרי ואני לא רוצה להתעסק עם זה ואם אני משדרג את הדברים האלה אנ יגיע כבר למעל 4000 שזה יקר לי מדי אני רוצה לרדת קצת מה3500

אתה מדבר שטויות, בגלל חוסר ידע.

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה, רק הצעתי.

פורסם
  • מחבר

FSP HYPER זה ממש לא ספק ג'נרי.

הקירור שיש מספיק לחלוטין, וגם אם לא, קירור טוב יותר זה עניין של 50₪.

אפשר לקצץ קצת בלוח אם ולרדת ב100₪~ אם יעשה לך טוב.

אבל יכול להיות שאתה צודק. לא כל אחד הוא גיימר, ולצרכים שלך GTX970 מיותר. אתה יכול לקחת 960 או מקביל, לשדרג את שאר הרכיבים, וגם לרדת במחיר.

זה נכון, להשקיע בכרטיס מסך 1700 שקל נראה לי קצת מוגזם מדי כי אני לא הולך לשחק במחשב כל כך הרבה (פעמים בודדות בשבוע במשחקים כמו פיפא או NBA ואם להגיד את האמת לא כזה חשוב לי שירוץ על ULTRA), אם אני מרכיב מחשב כזה אני כבר מעדיף לחסוך בעלויות או להשקיע ברכיבים איכותיים כדי למנוע תקלות עתידיות.

אתה מדבר שטויות, בגלל חוסר ידע.

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה, רק הצעתי.

תאכלס נכון אני לא מבין בזה ב-100% וזאת הסיבה שבאתי להתייעץ כאן פשוט אני מפחד לאכול קש על קירור ב-40 שקל, מעדיף להוריד קצת בכרטיס מסך ולהכניס קירור טוב יותר.

לגבי הספק, אני לא מכיר את החברה, אני מכיר seasonic, crosair בעיקר אולי עוד שם או שניים שבורחים לי כרגע מהראש, חשוב לי מאוד לקנות ספק סבבה שיהיה יציב ולא ישרוף לי את כל הרכיבים במחשב.

שורה תחתונה תודה על העזרה אבל אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב טיפה יותר מאוזן (אני יודע שלרוב ההשקעה הגדולה ביותר היא בכרטיס אבל המחשב פשוט לא מיועד לגיימינג כבד, יותר עבודה משרדית, קצת תכנות וכן גם קצת משחקים).

שוב פעם תודה על העזרה

פורסם

אז מה בדיוק מפריע לך במפרט שהרכבתי?

הקירור? תחליף לfreezer 7 pro / freezer 13. הספק? אין סיבה להחליף, הוא איכותי, והחלפה שלו תהיה מחויבת בתוספת משמעותית

logo-dark.png

קירור אוויר למעבד: 115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

את הלוח אם שמתי רק בגלל שביקשת 4 סלוטים לראם. אם תסתפק ב2 סלוטים, אפשר לגלח כאן 200 שקל.

נערך על-ידי iSolt

פורסם
  • מחבר

TE=iSolt;5080165]אז מה בדיוק מפריע לך במפרט שהרכבתי?

הקירור? תחליף לfreezer 7 pro / freezer 13. הספק? אין סיבה להחליף, הוא איכותי, והחלפה שלו תהיה מחויבת בתוספת משמעותית

קירור אוויר למעבד: 115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

את הלוח אם שמתי רק בגלל שביקשת 4 סלוטים לראם. אם תסתפק ב2 סלוטים, אפשר לגלח כאן 200 שקל.

פורסם

חחח בדיחה של מפרט, בדיחה.

פורסם
  • מחבר
חחח בדיחה של מפרט, בדיחה.

תגובה מאוד מפורטת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים