עבור לתוכן

אנטי ווירוס מומלץ בתשלום חד פעמי

Featured Replies

פורסם

כל האתרים שמשווים בין האנטיוירוסים מתייחסים גם להגנה מאתרים מרושעים וכל מיני דברים אחרים שמשתמש HWZONE נפוץ לא צריך.

במקום להתקין אנטיוירוס חינמי יעודי של חברה שדוחפת דברים שלא צריך, אולי כבר עדיף להתקין ANTI-MALWARE MALWAREBYTES אם רוצים חסימת אתרים והגנה מ"COOKIES".

אני לא טוען שהאנטיוירוס המובנה בוינדוס(או הMSE שאפשר להתקין ברגע בוינדוס 7) הוא ההגנה הכי טובה שיש.

אבל תכלס הוא עושה את העבודה.

מי שבאמת "צריך" אנטיוירוס "יעודי" כדי להגן על עצמו מהטעויות של עצמו, ממילא נמצא במסלול המהיר לנזקים שגם האנטיוירוס ה"יעודי" לא יגן מהם.

דרך אגב FIREFOX לבד כבר מגן מאתרים מרושעים בלי ששואלים אותו.

וזה לא משנה אם יש לכם DEFENDER, או AVG או AVAST או KASPARSKI, כשמורידים קבצים שעלולים להיות סיכון, ממילא הכי נכון יהיה לבדוק אותם עם VIRUSTOTAL או כלים אחרים לפני שמריצים אותם.

פורסם

שמתי לב שה- MSE חוזר להיות WD ב- 10 או שאני טועה?

באתר שמדרג תוכנות אנטי וירוס שהובא כאן ESET מדורגת ממש נמוך, הם תמיד היו נחשבים לטובים ביותר (או בין הטובים ביותר), עד כדי כך הדרדרו?

פורסם
שמתי לב שה- MSE חוזר להיות WD ב- 10 או שאני טועה?

כבר ב8 זה קרה.

באתר שמדרג תוכנות אנטי וירוס שהובא כאן ESET מדורגת ממש נמוך, הם תמיד היו נחשבים לטובים ביוצר (או בין הטובים ביותר), עד כדי כך הדרדרו?

כנראה בעיקר בגלל שהאתרים האלו בודקים גם את יכולות האנטיוירוסים לעשות קפה, כי קונגלומרט של מעתיקי תוכנה רוצים שיהיה להם מוצר למכור.

פורסם

ART TATUM, ירית חץ, עכשיו אתה מסמן סביבו את המטרה.

פורסם
ART TATUM, ירית חץ, עכשיו אתה מסמן סביבו את המטרה.

לא נכון, אני יודע את האמת לא מאתמול.

או סוף סוף השוואות קצת יותר שפויות מהם אפשר להסיק מסקנות.

Anti-Phishing Tests = תחליף לשכל? לא רלוונטי בשבילי.

Archive = את מי זה מעניין אם התוכנה יודעת לבדוק בתוך RAR שנמצא בתוך ZIP שנמצא בתוך ARJ? בכל מקרה הקבצים נבדקים לפני שימוש כשאתה מחלץ אותם. לא רלוונטי למדידת הגנה.

וכו... כל מיני דברים שמנפחים ומוציאים מפרופורציות השוואות.

תבדוק REAL WORLD PROTECTION מה קיבלת?

הבדלים של 10%?

GIVE ME A BREAK.

וכל הEXTRA FALSE POSITIVES שהאנטיוירוסים ה"חזקים" יותר מייצרים עם הHEURISTIC METHODS המוגזמים שלהם.

במבט קצת שונה אפשר לראות בזה דווקא חסרון.

אני מניח שגם האנטיוירוסים ה"יעודיים" קצת יותר יעילים במהירות בה הם מעדכנים את הDB לגבי וירוסים/נוזקות מסויימות.

ולכן האנטיוירוסים ה"יעודיים" מבקיעים קצת גולים באותו חלון הזמן הקטן בו יש פער.

זה לא החלון זמן בו משתמש עם טיפה שכל יתקל באותם וירוסים.

מי שמוריד TORRENT עם EXE רגע אחרי שהוא עולה לאוויר, מבלי לחשוב מי העלה אותו, האם זה בכלל הגיוני שהתוכנה/משחק/גרסה שוחררו, מבלי לחכות לפידבק, ומריץ אותו בעיניים עצומות, הוא מסוכן לעצמו עם או בלי אנטיוירוס כזה או אחר.

שורה תחתונה, אנטיוירוס הוא לא תחליף לשכל.

וההבדלים הקטנים בין האנטיוירוסים חסרי משמעות למשתמש שאינו כסיל.

הDEFENDER(או MSE בוינדוס 7) עושים את העבודה, ולא באמת צריך יותר מהם.

מעבר לכך בהחלט יש סיבות להימנע מתוכנות חינמיות שמתקינות ADWARE/SPYWARE/BLOATWARE/RISKWARE ומקפיצות חלונות.

כל תוכנה שמקפיצה לי חלונות בוינדוס באופן שרירותי, היא בעצמה וירוס.

פורסם

שורה תחתונה, אנטיוירוס הוא לא תחליף לשכל.

וההבדלים הקטנים בין האנטיוירוסים חסרי משמעות למשתמש שאינו כסיל.

הגדרה מדוייקת למילה אנטי-וירוס :xyxthumbs:

[לא ציני]

פורסם

באותה נימה אפשר גם להסתדר בלי אנטי וירוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים