עבור לתוכן

אפליקצייה/אתר הכרויות פופולרי ,חינמי לגמרי באמת (ולא רק בהרשמה ! ) ומבוסס gps/ישוב

Featured Replies

• תגובות 125
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה כל כך לא ראוי לבחורה כמו שאתה מעיד על עצמך אז למה אתה מחפש בחורה? לעבוד עליה? שהיא תרחם עלייך שאתה כל כך מסכן ואף אחת לא רוצה אותך?

אף אחד לא אוהב את האנטגוניזם הזה. אני יודע, זה מפתה להרגיש כזה מסכן, אבל אם אתה באמת כזה לא אטרקטיבי אז אוליי כדאי שתעבוד על עצמך קצת, תשפר, תעצור ותחשוב במה אתה כן אטרקטיבי ומה אתה יכול להוסיף לבחורה בקשר.

כי אם אתה בעצמך אומר שאין סיבה שבחורה תרצה אותך, אז למה אתה עדיין רוצה שבחורות ירצו אותך?

לפי דעתי תמשיך איפה אתה יכול, תפסיק עם הרחמים העצמיים.

אוליי האתרי הכירויות לא כאלה יעילים בשיטות חיפוש, אז תעשה קצת מאמץ.

ועוד משהוא, אתה טוען שבחורות לא רוצות אותך אבל אין לך אפילו כח לנסוע 100 ק"מ לפגוש מישהי? אוליי תסע, תהיה לך הרפקתאה נחמדה, גם אם לא תפגוש בסוף את אשת חלומותייך.

גם אם תפגוש מפלצת חבל על הזמן, לפחות יצאת ועשית משהוא מחוץ לבית.

כל חוויה כזו מחוץ לבית מעשירה את העולם שלך והופכת אותך לבן אדם יותר אטרקטיבי.

פורסם
הבן אדם אומר לך שהוא לא סגור על המראה החיצוני שלו ואתה שולח אותו לאפליקציה שכל המהות היחידה והבלעדית שלה זה סינון על פי מראה חיצוני? נייס...

אין שום אפליקציה או אתר היכרויות שעובד ללא תמונת פרופיל. ובלי תמונת פרופיל לעולם הוא לא יצא לדייט. יש גבול לכל תעלול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אפרופו ,דובי גל אינו נשוי .....

I REST MY CASE

כרגע הסמארטפון שלי בתיקון .

בהנחה שהתנסית עם 2 האפליקציות הנ"ל , האם תוכל לענות לי בבקשה על השאלה הבאה ,כדלהלן:

האם ניתן להגדיר באפליקציות האלו גם טווח מרחק מינימלי ספיציפי מסויים ? , אני מיתכוון לכך שבחורות שגרות ברדיוס של פחות מ-2 קילומטר לא יוכלו לראות את הפרופיל שלי , כי כמו שאמרתי מקודם ,מבחינתי זה עניין בעייתי ומביך לאללה להיתקל אחר כך באותה בחורה שוב ושוב על בסיס יום יומי ולחוות את הדחייה פעם אחר פעם ,בבחינת "פיזור מלח על הפצעים ".

והכי חשוב , ממש לא בא לי שהשכן זב החוטם והמנוול שגר מולי ,גם כן יוכל לצפות בפרופיל ובתמונה שלי ואחר כך להסתלבט עליי עם חבריו המנייאקים הקטנים.

לא קיים טווח מינימלי בשום אתר\אפליקציה כי אין שום דרישה כזאת מצד אנשים. יש חלק עם טווח מקסימלי.

השכן שלך לא יראה אותך לעולם בשום אתר\אפליקציה כי אתם בני אותו המין וגם עם הוא הומו אז הוא יראה רק את מי שהגדיר את עצמו כהומו\ביסקסואל.

ומה אתה שם זין בכלל על בחורות 2 ק"מ ממך.. הסיכוי שתפגוש אותם אח"כ גם אם הם גרות 2 בניינים ממך קלוש עד שואף ל0. גם ככה הסיכוי היחידי לאינטראקציה חברתית בינך למישהו אחר מהאזור מסתכם במדרגות וב10 מטר עד שאתה נכנס לפחית שלך או 20 מטר עד הפח. מוכן להתערב שאתה לא תזהה אפילו את הפנים של 90% מהאנשים ב10 בניינים הצמודים אליך.

פורסם
  • מחבר

עלה אצלי עוד רעיון ,אולי כדאי בכלל להעלות תמונה לא שלי ,אבל של אחד שדומה אליי במראה החיצוני.

כמובן ,תמונה שאני אחפש באתרים בחו"ל ,כדי להימנע מפאדיחות.

מה אתם אומרים?

אם אין אפשרות הגדרה של טווח האיתור המינימאלי הרצוי באפליקציות עצמן ,אולי ישנה דרך לתמרן את רכיב ה gps כך שהוא יוזן בקוארדינטות שונות מהקוארדינטות של המיקום הפיזי האמיתי בו נימצא הסמארטפון ?

פורסם

תגיד לי אתה אנס או משהוא?

למה בכלל אתה רוצה להיפגש עם בחורות?

אם תשים תמונה לא שלך אז כל קשר שיהיה לך ייגמר ברגע שהיא תגלה שעבדת עלייך. מה אתה חושב שבחורות זה כמו כלב שאפשר לעשות להם טריקים כאלה?

תתחיל לשאול את עצמך בשביל מה אתה בכלל רוצה להיפגש עם בחורה, למה... מה המטרה שלך בחיים?

לא נראה לי שאתה יודע מה הבחורות באתרים האלה מחפשות. רובן מחפשות קשר רציני, ואלה שרוצות לעשות כיף, אתה כנראה עוד לא בנוי לכיף הזה.

יכול שאתה סתם טרול. נשמע הזוי...

פורסם
  • מחבר

מדוע אנשים כאן מנסים לשחק אותה פסיכיאטרים בגרוש ?

זה פורום טכנולוגי וככזה פניתי אליו ואני מחפש פיתרונות טכניים לסוגיות טכניות.

אבל אם כבר העלית את הסוגייה אז אני אומר שאני מחפש קשר לגיטימי רק שאני מודע לכך שיש הרבה מניאקים סוטים ודפוקים בראש שברגע שאתה ניחשף, ימהרו לעשות בזה שימוש לרעה כדי להסתלבט עלייך מרוע לב או סתם לשם שעשוע סדיסטי.

ובכלל, מה כל כך רע בזה שאני מנסה לשמור על פרטיותי ?,

זה פוגע במישהו?

ברור מאליו שלפני פגישה ,אני אציין שהתמונה בפרופיל היא תמונה

שאינה שלי אלא של תמונה דומה אליי, ואם בעקבות ההבהרה וההסבר שלי ,היא לא תרצה לצאת דייט ,אז סבבה ,לא צריך ,לא קרה כלום.

ממילא אם לבחורה אין את יכולת ההכלה ,הסבלנות ,הגמישות ,הרגישות ,האנושיות וההבנה המינימאלית הנידרשת , אז זה סימן מובהק לכך שהיא לא מתאימה לי וחבל מראש לבזבז זמן ,מחשבה וטירחה עלייה .

מבחינתי להחשף בצורה כזאת בפומבי זה כמו לרדת לזנות .

יש גבול שונה לכל אדם מבחינת החשיפה שהוא מוכן לה וכאן בידיוק עובר הגבול שלי !!!

פורסם

אם אין אפשרות הגדרה של טווח האיתור המינימאלי הרצוי באפליקציות עצמן ,אולי ישנה דרך לתמרן את רכיב ה gps כך שהוא יוזן בקוארדינטות שונות מהקוארדינטות של המיקום הפיזי האמיתי בו נימצא הסמארטפון ?

אתה לא ממש בקו הבריאות, הא?

פורסם

על איזה פרטיות אתה מוותר? שאתה מעלה תמונה שלך?

נכון אתה מוותר פה על פרטיות אבל במידה סבירה, זה לא שאתה שם את כתובת המגורים שלך ואילו פרטים חושפניים אחרים.

אגב אתה לא נשמע ממש כמו בן אדם שמוכן לקשר עם בחורה.

אוליי במקום לאמר שאתה מחכה לבחורה שתתמודד עם הבעיות שלך תנסה לשנות את עצמך. האמרה ש"אם אני לא מתאים לה אז כנראה שהיא לא מתאימה לי"

לפעמים אתה צריך לשנות את עצמך בשביל להתאים לאחרים.

יכול להיות שאתה לא בשלב שאתה יכול להיות בקשר עם בחורה... תשאל את עצמך ברצינות אם אתה בשלב בחיים שאתה יכול להיות בקשר או שאתה צריך להשתנות.

אגב כל המישחקים האלה של לשנות את הGPS ולשים תמונה דומה היא חשיבה שמראה שאתה קצת מנותק מהעולם הזה שאתה מעוניין להשתתף בו.

פורסם
סטרייקר ידידי ,אולי במקום סתם להעביר ביקורת , תעשה מצווה ,תתקין את שני האפליקציות ותענה על שאלתי ...

זה הריי לא אמור לקחת יותר משתי דקות ולא עולה לך שקל.

עלה אצלי עוד רעיון ,אולי כדאי בכלל להעלות תמונה לא שלי ,אבל של אחד שדומה אליי במראה החיצוני.

כמובן ,תמונה שאני אחפש באתרים בחו"ל ,כדי להימנע מפאדיחות.

מה אתם אומרים?

אני לא מעביר ביקורת, אני מנסה להעביר לך מסר.

הבנתי שבאת לקבל פה תשובה טכנית (כי זה פורום טכנולוגי), אבל מה לעשות גם פה יש אנשים עם חיי חברה שמבינים בזה בנוסף למחשבים וטכנולוגיה,

ולכן הם ייעצו לך בהתאם.

אתה מפחד להסתובב ברחוב? אני מאמין שלא.

אתה מפחד לדבר עם קופאיות, רופאות, אחיות, מזכירות וכו? גם לא.

לך עם הדרך חשיבה הזאת ושים ז*ן על העולם כי פאקינג חיים רק פעם אחת.

אין לי מושג איך אתה נראה והמשפט "לכל אחת יש תאחת שלו" נכון, פשוט יש כאלה שצריכים להתאמץ יותר בשביל למצוא אותה.

תשמע, אפשר לשבת פה חודשים ולכתוב הודעות "מתגוננות", תכלס תמיד יהיה מי שיגיב לך, תרופת פלא לא תמצא.

זה לא משנה אם תהיה אפשרות סינון לפי מרחק, גובה, יופי, חכמה או לא יודע מה, מי שמתבייש יתבייש תמיד.

שורה תחתונה,הביטחון שלך לא כזה גבוה (שזה לא נורא, זה לא מום, אתה יכול לתקן את זה עם עבודה) ולכן אתה צריך לעשות משהו שאתה לא בטוח בו, אשכרה "לשבור את הקרח"

זה סך הכל מחסום, שלב, משוכה, שאתה צריך לשים מאחוריך, לך על זה מה שנקרא בלי לראות בעיניים, אתה רק תרוויח (בסופו של דבר).

פורסם
  • מחבר
אתה לא ממש בקו הבריאות, הא?

קראתי כאן מספיק פוסטים ,כדי להבין שאתה מינית את עצמך לפסיכיאטר הרישמי של הפורום .

לכל מי שדעותיו/השקפתו שונים משלך ,אתה ממהר להדביק לו את תווית המשוגע.

זה לא הפתיע אותי כלל ,למעשה זה היה כל כך צפוי שרק שאלתי את עצמי ,מתי זה כבר יגיע .

אגב ,הלינק שהבאת מקודם מתייחס לידיעה מלפני 10 שנים ואינו רלבנטי.

דובי גל כבר אינו נשוי.

פורסם

אתה מתעלם מהנקודה.

עצם זה שהוא היה נשוי, אומר שיש לו היכולת להיות עם נשים.

קח כל בן אדם מעולם הקולנוע עם סטיגמה של "יפיוף", ברגע שהתגרש הוא כבר לא במערכת יחסים נכון? כמו דובי גל שהיה ועכשיו לא נכון? ימשיך כבודו....

פורסם

ASI אתה מפחד מדברים מיותרים ועוד כמה חודשים או שנים השינוי יבוא אליך. בנתיים בokcupid אתה יכול לבחור מאיפה לחפש - אפשר מהמיקום הנוכחי (שזה אתה לא רוצה) ואפשר פשוט לכתוב שם של עיר.

אם כולם וכולן שמה עם תמונות שלהם וטקסט אישי שעלול להביך מול מכרים, ואף אחד לא חושש יותר מדיי, גם אתה יכול...

פורסם

הפסיכיאטר הרישמי של הפורום או לא, מה שבטוח זה שאתה מחפש כל תירוץ אפשרי בשביל להתנתק מהעולם החיצון - שחס וחלילה מישהו מחוץ לחדר שלך לא ישים לב שאתה קיים.

לא ברור איך בדיוק אתה מצפה למצוא ככה בת זוג, לא כל שכן לנהל איתה מערכת יחסים בריאה ושפויה.

פורסם

הפסיכיאטר הרישמי של הפורום או לא, מה שבטוח זה שאתה מחפש כל תירוץ אפשרי בשביל להתנתק מהעולם החיצון - שחס וחלילה מישהו מחוץ לחדר שלך לא ישים לב שאתה קיים.

לא ברור איך בדיוק אתה מצפה למצוא ככה בת זוג, לא כל שכן לנהל איתה מערכת יחסים בריאה ושפויה.

חלאס מילפורד, ממקום טוב. אתה הרי בא לעזור לו, הגעת לנקודת המקס והמקדם של X הוא חיובי.

פורסם
  • מחבר
על איזה פרטיות אתה מוותר? שאתה מעלה תמונה שלך?

נכון אתה מוותר פה על פרטיות אבל במידה סבירה, זה לא שאתה שם את כתובת המגורים שלך ואילו פרטים חושפניים אחרים.

אגב אתה לא נשמע ממש כמו בן אדם שמוכן לקשר עם בחורה.

אוליי במקום לאמר שאתה מחכה לבחורה שתתמודד עם הבעיות שלך תנסה לשנות את עצמך. האמרה ש"אם אני לא מתאים לה אז כנראה שהיא לא מתאימה לי"

לפעמים אתה צריך לשנות את עצמך בשביל להתאים לאחרים.

יכול להיות שאתה לא בשלב שאתה יכול להיות בקשר עם בחורה... תשאל את עצמך ברצינות אם אתה בשלב בחיים שאתה יכול להיות בקשר או שאתה צריך להשתנות.

אגב כל המישחקים האלה של לשנות את הGPS ולשים תמונה דומה היא חשיבה שמראה שאתה קצת מנותק מהעולם הזה שאתה מעוניין להשתתף בו.

מה שאתה מגדיר ויתור סביר על פרטיות , אינו סביר כלל וכלל בעייני.

מהרגע שאתה מעלה פרופיל ותמונה ומגדיר רדיוס מסויים אז כל אחד

ואני מדגיש כל אחד,באותו טווח רדיוס, יכול אם הוא רוצה לצפות בה .

זה פשוט מאוד להתחזות למישהו אחר באפליקציות הללו.

אני מכיר אישית לייצן אחד מהעבודה שעושה זאת בשביל הצחוקים עם החבר'ה שלו ואני לא רוצה להפוך למושא ללעג ולמטרה לבדיחות.

אני פשוט לא בנוי לזה ואני מעדיף להפסיד הזדמנויות לקשר ,מאשר להיקלע לסיטואציות כאלו .

חוץ מזה אני כבר "זקן " מדי להפוך למשהו שאני לא .

אם ניגזר עליי להישאר לבד או לייבא בחורה סינית צעירה כמו שעשה דובי גל אז

"so be it"

אגב ,אני לא הייתי פוסל על הסף בחורה שהייתה מיתוודה לפני פגישה

ואני מדגיש "לפני",שהתמונה שהיא שמה בפרופיל אינה שלה אלא רק

דומה לה ,להיפך הייתי מכבד אותה יותר על כך שהיא יותר דיסקרטית מאחרות , אז למה שבחורה רצינית תיפסול אותי לגמרי אך ורק בגלל שאני מנסה לשמור על הפרטיות שלי ,וזאת מבלי לרמות אף אחת ,בסופו של דבר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים