עבור לתוכן

לבטים אחרונים לפני קנייה של 970 gtx

Featured Replies

פורסם

הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp?

האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות).

ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה.

האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?

פורסם
  • מחבר

מעולה תודה רבה, מי מספק אחריות? הם או שהיבואן של אסוס? (אין לי מושג מי היבואן שלהם בארץ)

פורסם

אני חושב שפלונטר הם נותני האחריות ליתר ביטחון תתקשר אליהם לשאול.

פורסם

G1 הוא כרטיס מדהים, יש גם את WF3 הרגיל שעולה 1700 בסטארט.

ממליץ גם על EVGA וMSI GAMING שגם מגיע עם קירור פסיבי עד 60 מעלות, הכרטיס השקט ביותר.

פורסם

קניתי באילת בסופש האחרון את ה ג'יגבייט G1 GAMING אחרי התלבטויות רבות. והכרטיס סבבה לגמרי, שקט, נכנס במארז MID בלי בעיה וכמובן ש WITCHER 3 על כל ההגדרות במקסימום נראה פשוט מדהים.

פורסם
  • מחבר

ה g1 קצת גדול למארז שלי אז אני חושב ללכת על ה strix

פורסם

ה-strix מצויין, אין לך מה להתלבט לגביו. תקנה ותהנה.

פורסם
ה g1 קצת גדול למארז שלי אז אני חושב ללכת על ה strix

למה לא MSI GAMING?

פורסם
  • מחבר

לא פוסל את ה msi האמת שהוא לא היה אפשרות, פשוט יש לי ניסיון ממש טוב עם המוצרים של asus.

והמחיר שלהם כמעט זהה, אבל אם יש סיבה שבגללה כדאי להעדיף את ה gaming אשמח לשמוע :)

פורסם
לא פוסל את ה msi האמת שהוא לא היה אפשרות, פשוט יש לי ניסיון ממש טוב עם המוצרים של asus.

והמחיר שלהם כמעט זהה, אבל אם יש סיבה שבגללה כדאי להעדיף את ה gaming אשמח לשמוע :)

קירור פסיבי עד 60 מעלות, OC מצויין. ביקורות מפרגנות גם על שקט וגם על ביצועי סטוק

פורסם

לי יש את הSTRIX וגם הוא כולל את הפיצ'ר של קירור פסיבי עד 60 מעלות ומעל זה הוא מפעיל מאווררים.

פורסם

נכון לכתיבת שורות אלה, אין סיבה להעדיף את MSI על ASUS או להפך לצורך העניין.

ההבדל היחידי הוא המחיר (במקרה הזה).

אם אתה שואל לדעתי קח את מה שאתה רוצה, ולהבנתי מדובר בASUS

ממה שאני מבין ממך ההבדל הכספי הוא זניח, אבל תאמין לי שאם תרכוש את הכרטיס של ASUS, תרגיש יותר שלם עם ההחלטה בהמשך :-)

ושוב, אני ממש לא אומר שזאת בחירה עדיפה (או להפך), אבל במקרה הזה הבחירה הנכונה היא ASUS (בשביל השקט הנפשי).

בהצלחה.

פורסם

msi נותן OC יותר טוב ישר מהקופסה, אבל זה לא ביג-דיל כזה.

פורסם

הפרש של 20MHZ בבוסט, הבדל שבקושי יתבטא בתוספת של FPS בודד. צריך להתעלם מהפרט הזה כשקונים כרטיס מסך. ניתן להגיע לתוצאות הרבה יותר גבוהות ובמיוחד עם הכרטיסים הללו, הן MSI והן STRIX מעולים לאוברקלוק וכוללים את הפיצ'ר של קירור פסיבי עד 65 מעלות. ובנוסף לSTRIX יש פלטה אחורית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים