עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית וגרפיקה קלה

Featured Replies

פורסם

לא משלמים יותר על חבילה.

כמה דולרים לחודש מאותם חודשים שיצטרכו.

אגב, זה חדש לי שמשלמים על תוכנות במזרח התיכון.

פורסם

תעשה חשבון כמה זה יוצא לך לשנה, במיוחד שלא צריך את כל התכנות שם.

יש גרפיקאים וצלמים שעדיין מעדיפים לרכוש את חבילת CS6, שתכל'ס אין הרבה הבדלים בין הגרסאות.

פורסם
  • מחבר

קצת איבדתי אתכם, אני מודה. אני אנסה לעשות קצת סדר בדברים. המחשב שייך למוסד לימודי. הוא לא מיועד לעריכה גרפית כבדה של קבצים בעלי משקל של כמה ג'יגה. כשכתבי עריכה גרפית קלה הכוונה הייתה לעיצוב פלאיירים של המוסד\תעודות הוכרה לתורמים וכיוצא בזה (בפוטושופ), כנ"ל לגבי עריכת הווידאו. זה לא מיועד לאולפן או לתוצאות מטורפות. הכוונה היא בסה"כ שלמחשב תהיה זיקה כלשהי לעריכת ווידאו ברמה הפשוטה ביותר. רינדור של שעות לא יהיה נורא כי משאירים את המחשב לעבוד וסוגרים את המשרד, בעריכת הווידאו לא תלויה הפרנסה של המוסד. אני מקווה שדברי הובנו, נחום37 דיי כיוון בדבריו.

אז אם נחזור רגע למפרט המקורי שזיגי הכין עבורי. מה הייתם משדרגים משם לטובת העניין? תניחו את עניין התקציב בצד, נראה לאיזה סכום נגיע ומה המנהל יגיד. מקס' נשנמך למפרט המקורי של זיגי.

תודה רבה לכולם!

פורסם

הצעה שלי ואני פורש...

מעבד i5

16GB זיכרון ראם.

כרטיס גרפי מינימום GTX6XX ומעלה או AMD R7

מערכת WIN 64X

שבת שלום...

פורסם

אז אם נחזור רגע למפרט המקורי שזיגי הכין עבורי. מה הייתם משדרגים משם לטובת העניין? תניחו את עניין התקציב בצד, נראה לאיזה סכום נגיע ומה המנהל יגיד. מקס' נשנמך למפרט המקורי של זיגי.

תודה רבה לכולם!

אם זה המצב, אז כן, כמו שנאמר מעלי. שדרוג מעבד ל I5 4460/4590 (תוספת של כ400₪) הכפלת זיכרון ל16GB (כ200₪) ואולי גם שדרוג קל של מארז/ספק למשהו באיזור ה450₪, סה"כ תוספת 750₪ לתקציב המקורי.

אין טעם לכרטיס מסך זול בהפרש התקציב, הוא לא יתן תוספת משמעותית בשתי דקות של עיבוד הוידאו בשבוע, בעוד יתרונות המעבד יתכן שכן יבואו לידי ביטוי פה ושם.

מה שהוצע מעלי, כדוגמת GTX650, לא בתקציב.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים