עבור לתוכן

השוואה בין 2 כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

קנה את ה7950 שיש חדש ב700 שקל בTMS .. כרגע זה הקניה הכי חכמה.

• תגובות 37
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אם להגיד את האמת קצת איבדתי אתכם :o, הבנתי מההודעה הזאת שאני כנראה אקנה את הטהיטי\קפלר 104, מזה אומר מבחינת כרטיסים תאכלס? איזה כרטיסים נכנסים בקטגוריה הזאת?

וכשאתה אומר שהם מספיקים לשנה-שנתיים למה אתה מתכוון? שאחרי שנתיים הם ישווקו חיים? או שפשוט לא יריצו את המשחקים החדשים על ההגדרות החזקות ביותר?

זה אומר שתוך שנה שנתיים הם כבר יהיו חלשים יותר מדי על מנת להריץ את הכותרים המודרנים באותה העת, ברמה סבירה. לא היתה כוונה שימותו חלילה וחס.

לשאלתך מה זה דור טהיטי/קפלר 104, הכוונה היא למאיצי מסך של AMD מסדרות ה 7900, או ה 280 שזה למעשה אותו הדבר,

וקפלר 104 שאלו מאיצים מהדגמים 680/770 GTX(רצוי בגרסאות 4GB ולא 2GB ככל שהדבר אפשרי שכן כיום 2GB זה כבר מעט מדי).

מדובר בטכנולוגיה שהיתה השיא ב 2012 וגם כיום עדיין מריצה את הרוב תחת הגדרות מקסימליות ב- 1080P, או כמעט מקסימליות בכותרים הכי כבדים.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס הזה? לפי מה שהבנתי זה מה שאתם ממליצים בטווח מחירים הזה?

http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27585&txt_search=&buy=&minprice=659&maxprice=897

עד כמה המחיר הזה זול? ו-OC אומר Overclock? זה יכול לגרום לכרטיס להישחק מהר יותר? כי אם כן זה לא ממש מתאים לי.

פורסם

זה כנראה כרטיס משומש ושים לב שהאחריות רק 3 חודשים ובtms יש לך 3 שנים

פורסם

עזוב אותך יש פה כל מיני שחושבים שהם חכמים שהם קונים יד שניה זול AMD כאילו לקבל FPS גבוהה בשקל נמוך

קנה NVIDIA חדש ותהנה ממנו. בלי בעיות של דריברים או שבבים נשרפים או מסכים שחורים.

סמוך על מה שאני אומר לך.

פורסם

תזהר ממה שיורם אומר לך, ככל הנראה מדובר בבעל עניין, שגרוע מכך - הבנתו את התחום אינה קיימת במיל.

פורסם

כן אני בעל עניין של NVIDIA. בזכות העצות שלי אני משנה את המפה העולמית של המכירות.

פורסם

אז עלינו להבין שאתה כבר לא "רק טרול", אלא מגלומן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים