עבור לתוכן

דיסק קשיח חדש של סיגייט בנפח של 8 טרה . שיקולים בעד ונגד קנייתו .

Featured Replies

פורסם

מי אמר לך שבהזמנה מאמזון אין אחריות?

• תגובות 63
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
1350 פחות 1200 זה 150 עד היום, אלא אם היה שינוי.

ועדיין לקנות דיסק מכאני במעל 1000 שח ולוותר על אחריות בשביל סכום יחסית קטן, נשמע לי מטופש

ציינתי את המילה 'בסוף' כי אין לי טעם לפתוח דיון על הבחירה שלי, עשיתי את השיקולים שלי.

בנוסף אתה שוכח שפלונטר גובים לא מעט עבור משלוח. ואם הייתי קונה אז זה היה באייבורי. מימוש אחריות מול פלונטר בכל מקרה היה מחייב אותי במחירי משלוח נוספים.

ומחיר הכונן עמד לבסוף על קצת פחות מ 1050 שקל

פורסם

אלה אם כן יש להם מימוש אחריות עם שליח על חשבונם, הוא צודק.

אני לא זוכר למי, אבל יש חנויות שיש להם!

פורסם

יש להם...

פורסם
  • מחבר
לא ברור לי למה ויתרת על אחריות בשביל 150 שקל (10 אחוז במחיר)http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002&cart=1437089838136490099〈=heb
שיקול נוסף שמשום מה אתה ואחרים לא לוקחים בחשבון זה עניין האבטחה .האם אתם באמת אדישים לחלוטין לאפשרות , גם אם נמוכה ,שהמידע העיסקי ,הפרטי , המשפחתי ואולי גם האינטימי (תפעילו את הדימיון החופשי ....) , ידלוף ויגיע לידיים הלא נכונות שיעשו בו שימוש עויין לשם סחיטה , פגיעה או סתם לשיימינג ברשת .לא יודע מה איתכם , אבל אני את הדיסקים הקשיחים הפגומים מעדיף פשוט לזרוק לים.אם תחשבו על זה לשנייה לעומק , הדיסק הקשיח שאתם מוסרים לתיקון /החלפה במסגרת מימוש אחריות , עובר תחת הידיים של אין ספור גורמים ואנשים החל מהחנות שממנה קניתם אותו ,דרך היבואן וכלה בחברה היצרנית .ככול הנראה יש עוד גורמי ביניים בדרך ,שאין לכם שום מושג מי הם ומה כוונותיהם ומה הם עושים עם המידע האגור בדיסק שלכם.
פורסם

כי ממש משתלם להם להוציא מידע מדיסקים פגומים (המון כסף וזמן) ...

פורסם
מימוש אחריות מול פלונטר בכל מקרה היה מחייב אותי במחירי משלוח נוספים.

אלה אם כן יש להם מימוש אחריות עם שליח על חשבונם, הוא צודק.

אני לא זוכר למי, אבל יש חנויות שיש להם!

יש להם...

there ya go

rest my case

פורסם
  • מחבר

האם עדיפה "המגירה " המקורית של סיגייט או שעדיף מגירה חיצונית עם מאוורור של יצרן צד שלישי ?

פורסם
  • מחבר

האם בכלל לדעתכם יש צורך במגירה עם מאוורר כשמדובר בדיסק חיצוני אשר לא חשוף כמו דיסק פנימי לחום של רכיבים אחרים כמו מעבד .כרטיס מסך , לוח אם וכיוצא בזאת , כלומר הוא מושפע אך ורק מהחום שהוא מייצר בעצמו וכמובן מטמפרטורת הסביבה שלא עוברת בדרך כלל את ה -30 מעלות .

החום העצמי שעשוי להתפתח,הוא גם כן מתון היות ומדובר במהירות סיבוב נמוכה יחסית של חמשת אלפים סיבובים לשנייה וזאת כאשר רוב הזמן הדיסק נימצא ממילא במצב שינה בזכות יכולת הכיבוי העצמית האוטומטית שלו ?

פורסם

ל4tb wd my book שלי אין מאוורר בכלל. כשחנקתי אותו במדף ללא מעבר של אוויר הוא עשה רעש, כשהעברתי אותו למדף פתוח עם אוויר הוא נעשה שקט מאוד. והוא לא עובר את ה 35 מעלות גם במצב עומס.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אין לו מאוורר אז איך הוא עשה רעש ?

הרי רעש הוא יכול לעשות אך ורק אם מספר הסיבובים של הפלטות גדל בצורה משמעותית ?

אם כבר אז היה צריך לקרות מצב הפוך ,כך שבמיקום הבעייתי ללא זרימת אוויר נאותה .הוא היה אמור להוריד את מהירות הסיבוב באופן משמעותי ואז עוצמת הרעש הייתה פוחתת.

איך בדקת את הטמפרטורה של הדיסק ?

פורסם
אבל אם אין לו מאוורר אז איך הוא עשה רעש ?

הרי רעש הוא יכול לעשות אך ורק אם מספר הסיבובים של הפלטות גדל בצורה משמעותית ?

אם כבר אז היה צריך לקרות מצב הפוך ,כך שבמיקום הבעייתי ללא זרימת אוויר נאותה .הוא היה אמור להוריד את מהירות הסיבוב באופן משמעותי ואז עוצמת הרעש הייתה פוחתת.

איך בדקת את הטמפרטורה של הדיסק ?

Hwinfo

הוא שאב אוויר מלמטה וזרק למעלה כשהמדף חסם את הגובה שלו (הרי הכונן מונח בעמידה אנכית, לא אופקית) , המגנטיות של הדיסק יצרה ויברציות שזה מה שגרם לרעש. Hdd לא מייצר רעש רק בגלל מאוורר אלא בעיקר בגלל ויברציות.

המהירות שלו היא 5400 קבוע, אצלי הכונן לא הולך לישון למרות שהוא חיצוני וgreen כי כך הגדרתי אותו, הוא משמש כשרת הזרמת מדיה.

פורסם

מה בדיוק שאב אויר ?

פורסם
מה בדיוק שאב אויר ?

אה רגע, אוויר חם עולה למעלה.. תחליף תמילה פשוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים