פורסם 2015 ביולי 410 שנים היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?
פורסם 2015 ביולי 510 שנים אתה יכול להשאיר את הסוללה בזמן שאתה עובד עם החשמל אבל תדע לך שאתה מקצר את החיים של הסוללה מומלץ להטעין את הסוללה ולפרוק אותה 3 פעמים ובפעם הרבעית להטעין עד הסוף ולהוציא אותה כך תישמור על הסוללה שלך שלא תהרס
פורסם 2015 ביולי 510 שנים סליחה שאני מתערב, אני רק שאלה: האם גם באופניים חשמליים לא כדאי לרוקן את הסוללה עד הסוף (סוללת ליתיום)?
פורסם 2015 ביולי 610 שנים בוקר טובכל מה שכתבתי על פירוק הסוללה והטעינה שלה בא מנסיון שלייש לי מחשב נייד כבר 7 שנים והסוללה שלו עדיין מחזיקה הרבה זמן לעומת זאת ראיתי מחשבים ניידים שהבעלים שלהם השאירו את הסוללה כאשר היו מחוברים לחשמל באופן קבוע הסוללה לא החזיקה יותר משנה וחצי
פורסם 2015 ביולי 610 שנים לי יש מחשבים ניידים עם סוללות בנות 8-9 שנים שעדיין מחזיקות, ומעולם לא הפרדתי סוללה ממחשב נייד.איכות הסוללה ופרמטרים אקראיים נוספים משפיעים הרבה יותר מאשר כל דבר שאתה יכול לעשות. המסקנה היא, איפוא, לא לשבור את הראש ולעשות מה שנוח. אם נוח לך להפריד את הסוללה מהמחשב ולשמור אותה במקרר - בכיף. אם אתה מעדיף שתהיה מחוברת כל הזמן - גם סבבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.