עבור לתוכן

מבזק: מיקרוסופט מבהירה: לא כולם יעודכנו לחלונות 10 כבר ב-29 ביולי

Featured Replies

פורסם

ענקית התוכנה שופכת אור על השיטה שבה היא מתכננת לנקוט בכדי לעדכן מעל למיליארד מחשבים במסגרת השקתה של חלונות 10, החל מסוף החודש

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%91%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/

פורסם

אני חושב שזה דבר טוב בסופו של דבר כי ככה אלו שיעדכנו מאוחר יותר יוכלו לקרוא ביקורות על ה Windows ולפי זה יהיה להם יותר קל להחליט האם לשדרג או לא

פורסם

זה דיי ברור שהנקודה החלשה בעדכון הזה הם הניידים ששם יש בדרך כלל דרייברים עם גרסאות ספציפיות לכל מערכת הפעלה/גרסאות קוסטום של דרייברים

בנייחים אני רק צריך לחכות שיצרן החומרה שלי יעדכן את הדרייבר ולא לעבור דרך יצרן המחשב

פורסם

כרגע כל הדרייברים של windows 8 עובדים חלק על 10 ללא שום בעיות אז אני חושב שזה לא יהיה בעיה

פורסם

אני לא מאמין שכולם מצפים ל"שדרוג" הזה בקוצר רוח בלי לקלוט שמדובר בזכות שימוש לשנה אחת. עוד שנה מזמן היציאה נתחיל לשמוע את הבכיות.

פורסם
אני לא מאמין שכולם מצפים ל"שדרוג" הזה בקוצר רוח בלי לקלוט שמדובר בזכות שימוש לשנה אחת. עוד שנה מזמן היציאה נתחיל לשמוע את הבכיות.

מה זה ????

פורסם

בעיה בהבנת הנקרא באנגלית ??

פורסם

לא הבנת נכון.

יש זכות לשדרג מ-8 או 7 למשך שנה חינם.

ברגע שביצעת את השדרוג הרישיון שלך לנצח.

פורסם

נחום טועה. אין באמת צורך לתת לו להמשיך לטעות

פורסם

אם אני מתקין עכשיו את הPreview, האם אשודרג לגרסא המלאה ב29? או אפילו לא ב29 אבל בסופו של דבר?

פורסם

רוב הסיכויים שכן

פורסם
Oddly enough, this is a question I'm asked very regularly: If one were to participate in the Windows Technical Preview, would they be able to upgrade to the final, RTM version of Windows 10 when that becomes available? This week, Microsoft actually answered that question with a qualified yes
The Windows Insider Preview version of Windows 10 will automatically update itself to the RTM version and future builds, as it had throughout the testing process; it will only remain activated and considered genuine if the user continues opting into automatic updates to beta builds. If the user opts-out to stable builds, they must have a valid Windows license for 7, 8, or 10. The license can be carried over from an in-place upgrade to 10 Insider Preview from Windows 7 or 8. Microsoft has explicitly stated that joining Windows Insider is not a valid upgrade path for those running Windows XP or Windows Vista.[76][77]

או בקיצור- רישיון לא יצא לך מזה (לא מעניין) אבל לא תהיה חייב להתקין מחדש את ווינדוס בשביל להגיע לגרסא הרשמית (הרבה יותר מעניין, מכיוון שזה לא היה אפשרי באף גרסא של ווינדוס עד עכשיו)

פורסם

הכל וורוד.

תעדכן לRTM ואז תצא מהעדכונים המהירים.

איבדת את הרישיון אבל עכשיו מותקנת הגרסא הרשמית

לאיבוד הרישיון אני לא מייחס חשיבות. יש כל כך הרבה דרכים להשיג רישיון פרוץ/זול לווינדוס שזה לא משנה

פורסם

זה מעולם לא קרה שעדכון שינה באופן מסיבי את מערכת ההפעלה עד היום.

בטח לא לרמה של "לא להכיר"

פורסם

מעניין מאוד, שענקית התוכנה כמו מייקרוסופט, צריכה להתעסק עם שיטה של תורים ובמנגד ההורדה הלא חוקית שלי בTorrentleech תהיה זמינה על היום הראשון.

אולי הגיע הזמן לעבור לטורנטים גם לארגונים הגדולים?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני חושב שזה דבר טוב בסופו של דבר כי ככה אלו שיעדכנו מאוחר יותר יוכלו לקרוא ביקורות על ה Windows ולפי זה יהיה להם יותר קל להחליט האם לשדרג או לא

אפשר לראות מגרסת ה-preview ולהתנסות בה עוד לפני. והיא על הפנים אגב, הרבה יותר גרוע ממה שהיה ה-preview של Windows7.

אני מתלהב רק מהאפשרות של סטרימינג מ-Xbox One. אחרת לא הייתי יורק לכיוון של WIN10 בכלל אחרי אינספור באגים ושגיאות שחיוויתי בגרסת הנסיון.

מה שהמדהים זה, שהבאגים שיש לי ב-Win8.1 עברו כולם לגרסת Win10.

- - - תגובה אוחדה: - - -

כרגע כל הדרייברים של windows 8 עובדים חלק על 10 ללא שום בעיות אז אני חושב שזה לא יהיה בעיה

כי זו אותה מערכת הפעלה. אפשר להסביר את זה בכך שהבאגים שיש לי בWIN8 זמינים גם בWIN10. למשל, החלון הימני שמופיע כששמים עכבר על מנת לכבות מחשב, והלחצן של START לא עובדים לי במצב רנדומלי (יכול להפסיק לעבוד לאחר חצי שעה ולאחר חצי יום של עבודה). ואותו הבאג בדיוק מופיע לי לאחר 10 דקות שימוש של WIN10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים