עבור לתוכן

מפרט ב 12 אלף שקל (ללא מסך, אבל רוצה המלצה גם על מסך עדיפות ל 4k)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 12 אלף שקל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 12 אלף זה מספיק אין צורך לחרוג..

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים על ultra כמו גם תוכנות עריכה כמו after effec, photoshop, cinema 4d ו vegas pro

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מתכוון לתכנת בזמן הקרוב

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא מיועד לגיימינג כבד ב 4k

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים הכי כבדים על 4k

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k עדיפות ל 28 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אקנה בהמשך אבל מיקרופון זה blue yeti

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בנינוני למעבד והכרטיסי מסך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8.1 pro

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מהמלאי של מור לוי בלבד. כל החנויות האחרות הרבה יותר יקרות, ואני לא סומך על האחריות שלהן. כמו גם שהכרטיס מסך שלקחתי לא נמצא אצל אף אחד וגם אם כן, הוא הרבה יותר יקר.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מקסימום עד סוף שבוע הבא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בהחלט.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב להקלטה ועריכה של סרטונים ב youtube, של המשחקים הכי חדשים באיכות 4k, ברזולוציה הכי גבוהה.

כרטיס מסך (2) : GV-N98TG1 GAMING-6GD

לוח אם : GA-Z97X-Gaming 3

מעבד : i7-4790K box

ספק: HCP-1000 80+ Platinum Modular

זיכרון: (Hyper X FURY 8GB 1600MHz (2

מארז: p280

כונן : Western Digital 2TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM Caviar black

ssd: Samsung 850EVO 250GB

קירור מים: kuhler h20 950

מאווררים ללוח אם (2): case fan ac f12 120mm

צורב: SH-224DB/BEBE

או

כרטיס מסך: GV-N98TG1 GAMING-6GD.

לוח אם: GA-X99-Gaming 5

מעבד: 5820k

ספק: HCP-1000 80+ Platinum modular

זיכרון : (KIT D4-2400 Viper Xtreme 16GB Quad Kit (4Gx4

מארז: P280

כונן: Western Digital 2TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM Caviar black

ssd: Samsung 850EVO 250GB

קירור מים למעבד: kuhler h20 950

צורב: SH-224DB/BEBE

מאווררים ללוח אם (2) : case fan ac f12 120mm

שימושים:

עריכה 30 אחוז גיימינג כבד 70 אחוז

שאלות:

1.האם הספק מספיק להכל, פלוס oc למעבד ולכרטיסי מסך?

2.האם הדגם של הקירור למעבד שבחרתי דורש תחזוקה, טיפול?

3.מה אתם חושבים על המפרט?

4.על איזה מסכי 4k אתם ממליצים? תקציב עד 3500.

בתודה מראש !

• תגובות 53
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמלא בבקשה את הטופס בנעוץ, נוכל לעזור לך יותר טוב. קצת קשה להבין את הצרכים שלך רק ממה שרשמת.

פורסם
  • מחבר
תמלא בבקשה את הטופס בנעוץ, נוכל לעזור לך יותר טוב. קצת קשה להבין את הצרכים שלך רק ממה שרשמת.

עשיתי את זה, אבל אני בעיקרון יחסית נעול על המפרט הנ"ל, גם ככה היה לי סיוט להרכיב אותו נטו על סמך המלאי של החנות.

מה שחשוב לי זה בעיקר פשוט לענות על השאלות למטה -

1.האם הספק 1000 מספיק למחשב?

2.המלצה למסך ultra 4k

3.כמה צריך להתעסק עם המקרר למעבד שחברתי

פורסם

נראה לי שאני מפספס משהו, אבל אני לא מצליח למצוא מוצרים ומחירים באתר של מור לוי.

פורסם
  • מחבר
נראה לי שאני מפספס משהו, אבל אני לא מצליח למצוא מוצרים ומחירים באתר של מור לוי.

אני יודע, בגלל זה היה לי סיוט, עשיתי את זה בטלפון שבור. ולכן אני מעדיף לא לשנות כלום במפרט, אלא אם זה באמת קריטי ויש סיבה רצינית לזה.

פורסם

ממליץ על פלטפורמה 2011-3

פורסם

איך אנחנו יכולים לדעת מה האופציות/מחירים וליעץ?

פורסם
  • מחבר
איך אנחנו יכולים לדעת מה האופציות/מחירים וליעץ?

אני מבין למה אתה מתכוון. ואני מודה לך על ההעזרה, אך לצערי אין לי גישה למלאי/מחירון שלהם.

1. אין צורך בעזרה עם מחירים אני מסודר בנושא הזה. (קונה דרך קבוצה)

2.לגבי החלקים שוב, אני יחסית נעול, אך במידה ואתם רואים שם משהו אקוטי שצריך לשנות תגידו לי, כמו לדוגמא הספק, לא כלכך רציתי אותו היות והוא יחסית יקר, ויש יותר טובים ממנו במחירים האלה, אבל לקחתי אותו משום שיש לי מחיר טוב במור לוי, והספק לא עד כדי כך רע. וזה הדבר היחיד שיש להם. יש להם antec או ipower

3.לגבי לשדרג את המעבד.. השאלה היא כמה זה חשוב, המעבד גם ככה יחסית overkill לשימושים שלי. ולא כל התוכנות תומכות במה שיש לו להציע גם ככה. ולצערי אני לא מתכוון לחכות למעבדים החדשים שיצאו באוגוסט, היות וזה עוד הרבה זמן. ואני גם ככה מושך את המחשב ממאי (אז קיוויתי שהסדרה החדשה של amd תוריד מחירים, אבל זה לא כלכך עבד גם ככה). ואני יותר גיימינג מעריכה, ולכן אני גם ככה לא לחוץ לשדרג את המעבד יותר ממה שהוא עכשיו.

4.האם הספק הנוכחי יחזיק את המחשב? גם כשאני אעשה oc?

5.מה אתם חושבים על המפרט הנוכחי?

פורסם

אני חושב שכן, אבל יש מחשבונים בשביל זה. כבר מוצא לך לינק...

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

לגבי הפלטפורמה, השמועות אומרות שב-DX12 עוד ליבות יתנו עוד ביצועים, דבר שיכול לעזור לך עם 4K. מצד שני, מדובר בשמועות ולא הייתי מבסס רכישה עליהן. בנוסף, אין יותר מידי כותרי DX12 כרגע.

פורסם

רוב המחשבונים האלה לא מדוייקים. צריך לבדוק את צריכת החשמל של הרכיבים במבחני ביצועים (במאמץ מלא, גיימינג) וכך לחשב. למשל 980TI יחיד יכול להגיע ל280W במאמץ מלא, 4790K באוברקלוק כבד 150W... לדעתי 1000W יחזיקו בקלות את המערכת הזאת וישאר מרווח מכובד, גם באוברקלוק.

פורסם
  • מחבר
אני חושב שכן, אבל יש מחשבונים בשביל זה. כבר מוצא לך לינק... - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

היי תודה! אני יוכל את עזרתך בנושא? אני לא סופר חזק בחומרה והתעסקות עם מחשבונים מהסוג הזה (חבר שלי עזר לי המון בבניית המחשב הנ"ל) זו הסיבה שגם פרסמתי את המפרט בפורום הנ"ל, לשמוע עוד חוות דעת של מקצועניים על המפרט.

רוב המחשבונים האלה לא מדוייקים. צריך לבדוק את צריכת החשמל של הרכיבים במבחני ביצועים (במאמץ מלא, גיימינג) וכך לחשב. למשל 980TI יחיד יכול להגיע ל280W במאמץ מלא, 4790K באוברקלוק כבד 150W... לדעתי 1000W יחזיקו בקלות את המערכת הזאת וישאר מרווח מכובד, גם באוברקלוק.

תודה רבה על התגובה גבר! אבל אני שמתי 2 כרטיסים של 980ti gaming זה עדיין יספיק? זה קצת קריטי בשבילי היות, ואני רוצה מחר שאני מגיע לעבודה כבר לתת להם את התצורה הסופית

פורסם

הם אולי לא מאוד מדוייקים, אבל בדרך כלל מזייפים כלפי מעלה, כך שיש לך מרווח ביטחון.

(אם המערכת צריכה 750, לא הייתי ממליץ על ספק של 800).

http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_geforce_gtx_980_ti/16.htm

מראים מספרים קצת שונים לגבי TI ב-OC.

וגם פה:

http://www.anandtech.com/show/9306/the-nvidia-geforce-gtx-980-ti-review/17

בשני הלינקים האלה נראה שהכרטיס צורך מעל 400 כשהוא ב-OC ומריץ בנצ'ים. (furmark/heaven)

אני מניח שזה מאוד תלוי בכמה OC תעשה... בלי OC הספק בטוח מספיק. עם? אני לא משוכנע. ואם אני הייתי קונה, הייתי הולך על ספק חזק יותר או מוותר על OC.

ובשביל הסקרנות, תוכל לצרף מחירים?

פורסם

^ שים לב שהצריכה היא 400W לכל המערכת ולא לכרטיס עצמו.

פורסם

אתה צודק כנראה.

פורסם
  • מחבר
הם אולי לא מאוד מדוייקים, אבל בדרך כלל מזייפים כלפי מעלה, כך שיש לך מרווח ביטחון.

(אם המערכת צריכה 750, לא הייתי ממליץ על ספק של 800).

http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_geforce_gtx_980_ti/16.htm

מראים מספרים קצת שונים לגבי TI ב-OC.

וגם פה:

http://www.anandtech.com/show/9306/the-nvidia-geforce-gtx-980-ti-review/17

בשני הלינקים האלה נראה שהכרטיס צורך מעל 400 כשהוא ב-OC ומריץ בנצ'ים. (furmark/heaven)

אני מניח שזה מאוד תלוי בכמה OC תעשה... בלי OC הספק בטוח מספיק. עם? אני לא משוכנע. ואם אני הייתי קונה, הייתי הולך על ספק חזק יותר או מוותר על OC.

ובשביל הסקרנות, תוכל לצרף מחירים?

תודה רבה גבר! כמה ספק אתה חושב שאני צריך? שיכלול oc כבד?

לגבי המחירים.. אין לי עדיין מחיר סופי, אני קודם צריך לסגור את המפרט ואז בעבודה שלי כבר מנהלים איתם את המשא מתן על המחיר.

זו הסיבה שאני גם אומר שזה יחסית כאב ראש, היות וכל שינוי אפילו קטן, עובר 3 אנשים עד שמגיע למור לוי.

לגבי המעבד, במידה ואני חושב לשדרג, על מה אתה ממליץ? והאם זה אומר שאני צריך לשנות גם את הלוח אם? (כי אני קצת חרגתי מהתקציב שלי, במקור רציתי מחשב ב 7אלף.. אבל אז החלטתי שאני רוצה 4k, היות ולפחות ב youtube אין עדיין הרבה שעושים משחקים על 4k, אז רציתי להיכנס לשוק החדש כל עוד הוא קטן ולהתבסס שם)

והאם יש לך המלצה על 4k? לא מצאתי שום מסך טוב בנתיים..

^ שים לב שהצריכה היא 400W לכל המערכת ולא לכרטיס עצמו.

אז רגע.. אם ככה אז כמה אני צריך בשביל שהמחשב ירוץ חלק עם oc כבד? אני פשוט רוצה לסגור את זה ביום ראשון, ולהגיד להם אם אני רוצה ספק יותר חזק או לא (מעדיף שלא, אם לא חייב, אבל אעשה את זה במידה וזה חובה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים