עבור לתוכן

קניית eset במחיר זול

Featured Replies

פורסם
מסכים עם dror1803, מכיר הרבה וירוסים שפועלים בצוותא ובהרמוני'ה עם אנטי וירוס חינמיים למיניהם
אז אולי תשתף אותנו בקצת מאותם "הרבה", ותפרט בדיוק איזה וירוס פועל "בצוותא" עם איזה אנטיוירוס חינמי?

ניחוש שלי - לא תביא אף דוגמה. לזרוק מילים באוויר זה קל כשלא צריך להביא קבלות.

• תגובות 33
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו צריך לפרנס את חברות האנטיוירוס...

פורסם
שלום לך sto,

אני התכוונתי שמי שמשתמש באנטי וירוס חינמי בגדול מפספס פה משהו.

כל דבר היום מה שבזול עולה בסוף ביוקר ,תעשה חושבים .

ההודעה הראשונה ששלחתי נוגעת לכולם ואם כבר הזכרת את סוג האנטי

וירוס שלך אז שתדע שהוא כלום לעומת מה שהצעתי ושוב אני מדגיש, כלום.

במיוחד שהוא עוד חינמי ולא מגן על מחשבך כמו תוכנה ששילמת עליה.

תזכרו , אנטי וירוס חינמי במחשב צריך להדליק נורה אדומה.

איזה אינטרס יש לבעלי תוכנה חינמית להגן על מחשבך כשהיא בחינם?

לפי דעתי יש בזה הרבה חארטה אחד גדול.

אתה זורק דברים לאוויר בלי שום ביסוס וכנראה גם מתוך ניחוש מוחלט.

בוא תן דוגמאות קונקרטיות מה אני מפספס או איפה זה עולה לי ביוקר או למה אנטיוירוס אחד הוא כלום לעומת אחר.

אתה יכול לראות ביקורות והשוואות מקצעיות באינטרנט שלרוב מראות שכמעט ואין שום הבדל חוץ מפיצ'רים מוסיימים אולי ותמיכה.

בקשר לאינטרסים של מפתחי תכנה אני לא נכנס לזה אבל אל תדאג להם, הם כנראה לא מסכנים...

כמעט לכל מפתחת אנטיוירוס חינמי גם יש גרסת פרמיום בתשלום. אז מה הפרמיום בתשלום עובדת טוב והחינמית לא?? פשוט משלמים על עוד פיצ'רים, זה הכל.

פורסם

אני הבנתי למה כל המגיבים נגד דעתי בנושא ואני אכתוב לכם למה :

כל המשתמשים בתוכנות חינמיות או שפורצים תוכנות הם אלה שחוסכים

בכסף כבכיול וחושבים שהם מוגנים ,אך טעות בידכם ,ברגע שמשתמשים בתוכנות

בתשלום מקבלים הגנה מלאה בכל הפיצ'רים הרצויים והנצרכים שאותה חברה מציעה ,כמו למשל

ESET . אני מתערב אתכם שהמחשב שלי יותר נקי ויותר בטוח משלכם (אלו

שחושבים שהם חכמים וגיבורים הם אלו שמגיבים כך-"תמימים, פראיירים, בורים , מפרנס את החברות וכו' ")

ורק מתרצים תירוצים שטותיים פה בתגובות כדי לכסות על הטעויות שלהם ולהראות לכולם

"איזה גבר אני" , "אני משתמש בתוכנה בלי כסף" ,זה מראה על חוסר במקצועיות לשמה וכו'.

אני לא זורק דברים באוויר אני מדבר מניסיוני האישי מזה כבר שנים ולא אעזוב

לעולם את התוכנה הזו ,היא גם קלה ולמחשב זה לא מזיז, היא מעודכנת בכל

זמן נתון נגד כל מזיק אפשרי , מה שתוכנה חינמית מעפנית לא תעשה.

אולי שכחתם משהו ,כל תוכנה חינמית אומנם קורצת לכל אחד אך היא בסה"כ פשוטה

ומצומצמת מאוד וכל זאת כדי לתת לך ל"טעום" קצת ממנה ואף להתרשם.

פורסם

מה שיש לי לתרום לנושא זה שעם קצת קומון סנס

בגלישה ובדאר - האנטי וירוס מיותר לחלוטין.

אני לא זוכר שאי פעם היה לי או לבני משפחתי וירוס במחשב כשעוד השתמשנו באנטי וירוס.

פורסם

dror1803,

אני מצטער לומר לך, אבל כל מה שכתבת הוא שטויות, מהאות הראשונה ועד האות האחרונה. :)

פורסם

אני מבין שקשה לך לקבל את דבריי ואת האמת כאן, אבל זאת זכותך.

יש מצב שאצלך זה כבר הרגל וקשה לך לצאת ממנו או שאתה מעדיף

להישאר ככה .

בתור אדם מצוות הפורומים היית צריך להתבטא יותר יפה ולא להעליב

אני מתפלא בתור מומחה, היית אמור לתת תגובה מקצועית ולא דבריי הבל

וכל מי שמבקש עזרה כאן בפורום הזה ,מתרשם ממך לא טוב .

תשנה את תגובותיך ואל תראה את זעמך על אחרים כשאתה לא יודע איך

להגיב . בקיצור גבר , תהיה מקצועי ותו לא, זה יעזור לכולם.

חס וחלילה שלא תחשוב שבאתי לפגוע בך ,זו לא הייתה הכוונה פה.

שיהיה לך המשך יום נעים.

פורסם

דווקא לא קשה לי לקבל את דבריך - הם מובנים לי בהחלט.

רק שאמת אין בהם. יש בהם שכנוע עצמי של אדם שבטוח שהוא יודע הכל, למרות שבמציאות הוא די בור בנושא המדובר, וכאשר מישהו לא מסכים עם דעתו ה"מלומדת", הוא פשוט ממשיך לחזור על דבריו כמו מנטרה דתית (כמובן בלי שום נימוק הגיוני), וגם משחק אותה נעלב על הדרך. זו תבנית התנהגות שרואים הרבה בפורומים, ובד"כ קוראים לאנשים כאלה "טרולים".

אין טעם לנהל דיון / לנסות לשכנע אדם כזה, כי הוא בא מראש עם אוזניים אטומות. הדרך ההגיונית היחידה להתמודד במצב כזה היא לומר בפשטות שדבריו הם הבלים (כי זה מה שהם), כדי שאנשים אחרים שבאים לבקש עזרה בפורום יראו זאת.

פורסם
אז אולי תשתף אותנו בקצת מאותם "הרבה", ותפרט בדיוק איזה וירוס פועל "בצוותא" עם איזה אנטיוירוס חינמי? ניחוש שלי - לא תביא אף דוגמה. לזרוק מילים באוויר זה קל כשלא צריך להביא קבלות.

ניחשת לא טוב...

דוגמא 1

דוגמא 2

2 וירוסים שהדביקו את הדיסק אונקי שחיברתי למחשב שהיה "מוגן" ע"י אנטי וירוס חינמי (נדמה לי AVIRA) ונוקו ע"י נורטון חוקי למהדרין

פורסם

בתקופה שבה עוד השתמשתי באנטיווירוסים יכולתי להביא לך דוגמאות דומות נוספות. למשל פעם היה לי וירוס שעבר לא מזוהה ע"י הESET, והSYMANTEC כן תפס אותו. היו לי גם דברים שSYMANTEC לא זיהה ולמשל הגרסה החינמית של הBITDEFENDER כן תפסה.

מכל זה למדתי דבר אחד פשוט - תמיד יש הבדלים בין אנטיווירוסים. לכל אנטיווירוס, חינמי או בתשלום, תמיד יהיו דברים שהוא יפספס ואנטיווירוס אחר יתפוס. אין שום אנטיווירוס שיתפוס 100% מהדברים ולא משנה אם אתה משלם עליו $0 או $20 או $2000.

פורסם

אז אצלי הפיספוסים היו תמיד בחינמיים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דרור, אפשר לשאול בן כמה אתה?

פורסם

כן וודאי, בן 46 ועומד מאחורי כל מילה שכתבתי כאן.

לא סתם נכתב המשפט הידוע שכולם מכירים למעט המתנגד

כאן בתגובות: "אין חכם כבעל ניסיון". תגיד לי אם אני טועה.

סתם שאלה- מה נותן לך הנתון הזה ?

פורסם

Bentel, אני משתמש כבר שנים בגרסה החינמית של אווסט, ומתקין גם לאחרים, ומעולם לא קרה לי שנדבקתי בוירוס כלשהו. אני מאמין שזה המצב גם עם תוכנות חינמיות אחרות.

בכללות, כמו שIvan כתב, מי ששכל בקדקדו ושם לב למה שהוא עושה יכול להסתדר גם ללא אנטי וירוס, ומאידך לטיפש שמוריד ומתקין כל ישום בר הרצה ללא הבחנה גם אלף אנטי-וירוסים לא יעזרו.

פורסם
Bentel, אני משתמש כבר שנים בגרסה החינמית של אווסט, ומתקין גם לאחרים, ומעולם לא קרה לי שנדבקתי בוירוס כלשהו. אני מאמין שזה המצב גם עם תוכנות חינמיות אחרות.

בכללות, כמו שIvan כתב, מי ששכל בקדקדו ושם לב למה שהוא עושה יכול להסתדר גם ללא אנטי וירוס, ומאידך לטיפש שמוריד ומתקין כל ישום בר הרצה ללא הבחנה גם אלף אנטי-וירוסים לא יעזרו.

מבין ומקבל. אני לעומת זאת משתמש המון ב DOK ששורצים בכל מיני מחשבים אחרים ותמיד מביאים איתם הפתעות למחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים