עבור לתוכן

מפרט מחשב לעבודה עם אודיו

Featured Replies

פורסם

מה מיוחד במפרטים שלהם? לדוגמא מפרט אודיו Solid artist מהאתר שלהם דומה למפרט שהצעתי לו בעמוד קודם ועולה בסביבות 1000 שקלים יותר, רציתי לברר קצת על המחשב אז עשיתי להם טלפון, בקצרה האחריות על החלקים זהה, אתה בעצם משלם את ההפרש לטובת תמיכה טכנית שזה אומר שבמקרה של בעיה אתה פותח קריאה אצלהם באתר והם חוזרים אליך, במקרה של תקלת חומרה אתה זה שצריך להביא את המחשב אליהם לעומת חברות אחרות שיוציאו שליח.. במקרה של תקלת חומרה הם משתלטים מרחוק, לא רואה סיבה שזה יקרה סה"כ הבן אדם יודע איך לעבוד עם התוכנות שלו. את כל שאר האופטימיזציות, ביטול משאבי רקע וכו' אפשר לעשות לבד זה שטויות.

בקיצור עדיף לקנות מחנות מחשבים מוכרת כמו TMS, plonter.

פורסם

^^^

לא אמרתי לו לקנות דווקא שם אלא שיקבל מושג מה הוא צריך וישווה בחנויות אחרות.

פורסם
  • מחבר
מה מיוחד במפרטים שלהם? לדוגמא מפרט אודיו Solid artist מהאתר שלהם דומה למפרט שהצעתי לו בעמוד קודם ועולה בסביבות 1000 שקלים יותר, רציתי לברר קצת על המחשב אז עשיתי להם טלפון, בקצרה האחריות על החלקים זהה, אתה בעצם משלם את ההפרש לטובת תמיכה טכנית שזה אומר שבמקרה של בעיה אתה פותח קריאה אצלהם באתר והם חוזרים אליך, במקרה של תקלת חומרה אתה זה שצריך להביא את המחשב אליהם לעומת חברות אחרות שיוציאו שליח.. במקרה של תקלת חומרה הם משתלטים מרחוק, לא רואה סיבה שזה יקרה סה"כ הבן אדם יודע איך לעבוד עם התוכנות שלו. את כל שאר האופטימיזציות, ביטול משאבי רקע וכו' אפשר לעשות לבד זה שטויות.

בקיצור עדיף לקנות מחנות מחשבים מוכרת כמו TMS, plonter.

קודם כל באמת תודה על ההשקעה והבדיקה, במידה ואני ירצה את המחשב גם לאודיו וגם למשחקים http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=557d779c84bee המפרט הזה יהיה טוב לפי דעתך? אני פשוט מעדיף לרכוש בחנות בחיפה בסוף (KSP אפשר גם)

נערך על-ידי B00M

פורסם

לא אופטימלי במחיר, startpc חנות מומלצת וגם המחירים שלהם מאוד אטרקטיבים, אחד הגולשים שיתף את חווית הקניה שלו לפני כשבוע - קישור לאשכול.

אני מציע את המפרט הבא:

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 1479 ₪ - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

לוח אם: 469 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz

כרטיס מסך: 1840 ₪ - * מבצע * - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING

דיסק קשיח: 515 ₪ - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III

דיסק קשיח: 600 ₪ - Seagate 3T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

באנדל (מארז + ספק): 789 ₪ - * מבצע * - Antec P100 Black + Seasonic 650W X-Series GOLD Modular

קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

תוכנה: 419 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew

מחיר סופי: 6846 ₪ למזומן

6982 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מה שחשוב לי לשאול זה למה בחרת ספק כוח בהספק של 850W? אם אתה מתכנן SLI עתידי יהיה צורך גם בלוח אם תומך.

ואם אתה פתוח ליד 2, אני רואה המון כרטיסי GTX970 שנמכרים במחירים מצחיקים, כנראה בגלל שהמון אנשים החליטו להשתדרג ל980TI. אז אולי תעיף מבט בלוח יד שניה :)

פורסם
  • מחבר
לא אופטימלי במחיר, startpc חנות מומלצת וגם המחירים שלהם מאוד אטרקטיבים, אחד הגולשים שיתף את חווית הקניה שלו לפני כשבוע - קישור לאשכול.

אני מציע את המפרט הבא:

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 1479 ₪ - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

לוח אם: 469 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz

כרטיס מסך: 1840 ₪ - * מבצע * - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING

דיסק קשיח: 515 ₪ - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III

דיסק קשיח: 600 ₪ - Seagate 3T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

באנדל (מארז + ספק): 789 ₪ - * מבצע * - Antec P100 Black + Seasonic 650W X-Series GOLD Modular

קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

תוכנה: 419 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew

מחיר סופי: 6846 ₪ למזומן

6982 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מה שחשוב לי לשאול זה למה בחרת ספק כוח בהספק של 850W? אם אתה מתכנן SLI עתידי יהיה צורך גם בלוח אם תומך.

ואם אתה פתוח ליד 2, אני רואה המון כרטיסי GTX970 שנמכרים במחירים מצחיקים, כנראה בגלל שהמון אנשים החליטו להשתדרג ל980TI. אז אולי תעיף מבט בלוח יד שניה :)

האמת שחשבתי אולי לעשות SLI בעתיד אבל לא יודע עד כמה זה משתלם אולי באמת עדיף בלי.

המחשב יהיה שקט יחסית?

פורסם

שקט מאוד, בחרתי כרטיס מסך שלא מפעיל את המאווררים שלו במנוחה, המארז מבודד אקוסטית ולספק כוח שליטה היברידית במאוורר.

פורסם
  • מחבר
שקט מאוד, בחרתי כרטיס מסך שלא מפעיל את המאווררים שלו במנוחה, המארז מבודד אקוסטית ולספק כוח שליטה היברידית במאוורר.

אחלה באמת תודה, מחר כניראה יזמין:)

פורסם

עוד משהו אחרון שעכשיו עלה לי לראש, בלוחות הגיימינג החדשים מבודדים את מעגל הקול מלוח האם בכדי למנוע רעשים סטטיים ועיוותים, אני לא יודע אם זה תקף לקלט או רק לשמע אבל בכל מקרה מכיוון שאתה עוסק באודיו רציתי להציע את האפשרות, לוחות לדוגמא הם MSI Gaming 3/Gigabyte H97-Gaming3 ושניהם נמכרים בstartpc. שניהם מצויינים וגם מכילים מערכת ייצוב מתח איכותית יותר. (6 מייצבים לMSI, ו8 לGigabyte, כמה שיותר יותר טוב, אבל זה לא הכי רלוונטי במידה ולא מבצעים אוברקלוק)

פורסם
  • מחבר
עוד משהו אחרון שעכשיו עלה לי לראש, בלוחות הגיימינג החדשים מבודדים את מעגל הקול מלוח האם בכדי למנוע רעשים סטטיים ועיוותים, אני לא יודע אם זה תקף לקלט או רק לשמע אבל בכל מקרה מכיוון שאתה עוסק באודיו רציתי להציע את האפשרות, לוחות לדוגמא הם MSI Gaming 3/Gigabyte H97-Gaming3 ושניהם נמכרים בstartpc. שניהם מצויינים וגם מכילים מערכת ייצוב מתח איכותית יותר. (6 מייצבים לMSI, ו8 לGigabyte, כמה שיותר יותר טוב, אבל זה לא הכי רלוונטי במידה ולא מבצעים אוברקלוק)

זה מה שהומלץ ב-TMS מה חושב? http://www.tms.co.il/preview/spec/uc9tk4x7

פורסם

המפרט מstartpc עדיף, הgtx970 שהציעו לך עלוב ליד 4G של MSI ואין לו את הFanless mode שיתרום לשקט, ואותו דבר הספק כוח (X-650 מול RAIDER, הבדל גדול באיכות וכמו שאמרתי לX-650 שליטה היברידית במאוורר שתתרום הרבה לשקט). הזכרונות מstart עדיפים בגלל התזמונים הנמוכים CL9 לעומת CL11 (שאגב עולים 840ש"ח בTMS). אין צורך בקירור חזק כמו MUGEN3, הוא קירור שיותר יתאים לצורכי המהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים