עבור לתוכן

רגע לפני החשיפה, הנה כל הפרטים על דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

אתה רואה את כל העלויות בדף החשבון לפני שאתה מאשר תשלום.

• תגובות 140
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזר. לא הגיוני יותר להציג את הפירוט הסופי של המחיר, מיסים ומשלוח שאני ידע בכלל כמה אני צריך לשלם לפני שאני טורח להזין פרטי אשראי..

לא משנה, בכל אופן ברגע שהסכמתי לצורך העניין למחיר הסופי, אין סיכוי שהחברת שילוח יעשו לי סלט פה במכס וכ'

וידרשו עוד כל מיני הפתעות?

אני שואל כי יש לי ניסיון רע מאוד עם כל החברות שילוח האלה ואני מעדיף לא להשתמש בהן אלא אם אין ברירה.

פורסם

אולי אמצעי התשלום משפיע על המחיר? כרטיס ישראלי לעומת אמריקאי למשל. סתם ניחוש.

פורסם

בגדול המחיר מופיע אחרי שצימצמתי את האפשרויות שיש בחיפוש למשלוח לישראל וע"י אמזון,

עלויות מע"מ, מכס ומשלוח כמובן שצריך לחשב כל אחד לגופו ואת זה הייתי רוצה לראות מסודר

לפני שאני מזין את פרטי האשראי, אבל אם הזנת פרטי האשראי זה לא הצעד האחרון בהזמנה אז

זה לא קריטי ממילא.

אני אולי מתבלבל אז אני רוצה להבין משהו פשוט אין לי ניסיון עם אמזון - ברגע שאני מזמין

מאמזון, מופיע לי פירוט המחיר כולל המיסים פה בארץ? ומה, הם מעבירים את הכסף ששילמתי

להם מראש על המיסוי לרשויות פה דרך החברת שילוח?

עריכה - טוב ניסיתי והמחיר תפח לו וזה יצא בשורה התחתונה בערך 150 שקל פחות מהזמנה

פה בארץ, שזה אפילו לא חיסכון של 10% ועוד נוסיף את אובדן\סיבוך האחריות על המוצר...

חוץ מעלות המשלוח והמיסים הם גם לוקחים 4.01 שקל על כל דולר שזה עוד 100 שקל

בערך כי השקל עומד על 3.7 לדולר.

פורסם

המחיר באמאזון כולל את כל המיסים בארץ. במשלוח האיטי הם שולחים דרך I-Parcel/Aramex ובסוף מועבר אליך בעזרת דואר שליחים.

במשלוח המהיר זה UPS/DHL. לפעמים הם שולחים במשלוח המהיר למרות ששילמת על האיטי.

אין לך שום מיסים/עמלות/ירקות/שונות עם אף חברת שילוח.

הסכום נגבה מראש על ידי אמאזון. במידה ושולם פחות ממה שגבו, תקבל חזרה לכרטיס אשראי תוך 60 יום. במידה וגבו מעט מדי, הם ישלימו בעצמם.

אל תשלם אף פעם בשקלים, עמלת ההמרה שלהם גבוהה. תבטל את אופציית ההמרה אצלם ותשלם בדולרים.

אני לא יודע איזה כרטיס בדקת, כי כרגע אין להם שום דבר במלאי זמין.

אבל למשל הכרטיס הזה:

http://www.amazon.com/gp/product/B00YDAYOF0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

עולה 796 דולר עד הבית כולל הכל. זה 3,000 ש"ח.

פורסם

מתלבט בין הGTX970 וה-R9 390 המחירים דומים פחות או יותר. עשיתי את ניסיון ההזמנה עם ה-970.

330 דולר הגיעו בסוף ל-1750 שקלים בערך כולל המיסים, נאמר שגם אם חסכתי את ההפרש של עמלת ההמרה ויוצא

שחסכתי בסופו של דבר 200~250 שקלים בערך מהמחיר בארץ אני חושב שעדיין אעדיף לקנות פה בגלל נושא האחריות

וכ', ושאני יכול לחלק את זה באשראי לאיזה 2 תשלומים.

ברור שאם היה מדובר בעלות של 3000 שקל כמו בדוגמה שנתת שבוא אאל"ט אני חוסך קרוב לאלף שקלים ההפרש הוא כבר

גדול משמעותית וכדאי בהרבה.

פורסם

עבור ה- 970 המחירים בארץ יציבים יחסית. ההפרשים הם בערך 10-12% מול החנויות הזולות.

פורסם
LLLLLLLL
פורסם

לך תדע מה היו ההגדרות...

פורסם

טוב. נחכה ונראה. עוד חצי שעה למיטב זכרוני.

פורסם

מצרף וידאו של מנהל בכיר ב- AMD שאומר שכעת רוחב הפס של כרטיס מסך יהיו בדור a1.4

ומבטיח בחורף מעביר וממיר ל- HDMI 2.0 אדפטר מ-DP1.2

פורסם

תחזית שלי- ההיפ שנוצר לא יצדיק את עצמו וסהכ אנשים יהיו בסדר\די מאוכזבים עם הכרטיס.

עם הזמן הוא ילך וישתבח ונחזור לתחרות בריאה וראויה לתחום זה ובכך תהיה הצלחתו הגדולה באמת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצרף וידאו של מנהל בכיר ב- AMD שאומר שכעת רוחב הפס של כרטיס מסך יהיו בדור a1.4

ומבטיח בחורף מעביר וממיר ל- HDMI 2.0 אדפטר מ-DP1.2

אולי די להציף עם זה פה, יש דיון ממוקד לנושא הזה בדיוק. אתה בעצמך הגבת שם. מספיק עם הכפילויות.

http://hwzone.co.il/community/threads/564702-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%91%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94-Fury-%D7%A9%D7%9C-AMD-%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%91-HDMI-2-0

פורסם

טוב, יצאו כל הביקורות. פלוס מינוס כמו GTX 980 ti.

יש מצב שהוא קניה טיפה יותר טובה מאשר ה- 980 TI עבור 4K.

פורסם
טוב, יצאו כל הביקורות. פלוס מינוס כמו GTX 980 ti.

יש מצב שהוא קניה טיפה יותר טובה מאשר ה- 980 TI עבור 4K.

רק אם ירד במחיר.

בהשוואת רפרנס מפוח לקירור מים ברור לחלוטין שלראשון יהיה הרבה הרבה יותר פוטניצאל ל OC. בתוספת ה 2GB הנוספים ובהנחת מחיר דומה +/-10%, 980TI מקוסטם לוקח. שלא לדבר על גרסאות היברידיות שלו.

שני זעםX זה גם 2 רדיאטורים פנימיים למצוא להם מקום, לא מובן מאילו..

נקודת אור (אבסורדית משהו) ל AMD זה שיש להם הרבה מקום לשפר את הדרייברים. זה בעיקר תלוי ביכולת המתכנתים שלהם כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים