עבור לתוכן

רגע לפני החשיפה, הנה כל הפרטים על דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם
אני גם חושב שזה המוצר הכי מעניין בהשקה הזו, אני מת כבר לראות כרטיסים כאלה קטנים פיזית שלא צורכים הרבה חשמל ונותנים ביצועים גבוהים.

השאלה היא,

האם יהיה אי פעם כרטיס דגל עם התכונות האלה או שתמיד זה יהיה כרטיס שני\שלישי\ולפעמים נמוך הרבה יותר (750TI)?

או האם לשם השוק הולך? הכוונה שבעתיד כבר לא נראה כרטיסים באורך של 30 ס"מ ולא יהיו כרטיסים של מעל 150W נניח, כאלה שצריכים כבר קירור גדול אז לא משנה אם הPCB קטן כי הקירור יקבע את הגודל, לפחות בכרטיסי גיימינג חד ליבתיים?

יודע שאין נבואות אבל תחושות בטן \ דעות יהיה מעניין לשמוע.

יש כאלו, - 970ITX - וזו פשוט החלטה טכנית לא לעשות דגמים כאלו של 980.

ננו נשמע מעניין, רק חבל שהוא לא יצא בקרוב, מדברים רק על סוף הקיץ. זה משאיר הרבה זמן לפני ניקוי מדפים/ירידת מחירים של 970 ללא תחרות של ממש.

• תגובות 140
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכיר את ה970 הקטן וגם את ה670 הקטן, אבל נראה כאילו יש גבול לכמה קטן הקירור יכול להיות ועדיין להחזיק את הכרטיס עם הראש מעל המים (או מעל הלהבות חח) ונראה כאילו הגבול הזה עובר איפה שהוא באיזור ה 150W אני לא בטוח ש980 למרות יעילותו התרמית יהיה כדאי עם קירור קטן כזה (אבל לא התעמקתי בלבדוק).

אבל כן כנראה שזה ייקח זמן..

פורסם
רועיירדן , תודה על ההסבר .

כאן אני רואה שכן כתוב בנתונים HDMI 2.0

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-970/specifications

כמו שציינתי בכתובים ,בעבר NVIDIA רשמה HDMI 2.0 אך הרשת , פורומים בחו"ל גילו שזה לא HDMI 2.0 אמיתי

זה מקבל את כל המאפיינים של HDMI 2.0 אך ללא המאפיין החשוב מכל רוחב פס של 18GBPS .

זה עפ"י יודעי דבר .

(עד כמה שאני הבנתי כרטיס שצריך לעבד פי 1.8 נתונים צריך יותר כוח עיבוד , זה אולי יהיה בדור הבא 16NM )

עובדה בכרטיס מסך שחזק ממנו ב- 30% שהבאתי לך קישור ,לא מצויין HDMI 2.0 , למה ?

פניתי ל- NVIDIA מספר פעמים ולא קיבלתי תשובה האם הכרטיס עם רוחב פס 18GBPS .

פניתי גם ל- AMD שירות לקוחות ולא קיבלתי תשובה עדיין .

שים לב לעוד דבר חשוב המסכים החדשים 2015 מתאימים לרמת צבעים DCI-P3 שזה רוחב צבעים רבים יותר מ- REC 709

איזה כרטיס מסך תומך בכך ?

רמת הצבעים הזאת יכולה מאוד לשפר צבעוניות של המסך / משחק / סרטים .

לצערי חברות כרטיסי המסך מציעים רק עוד FPS שכבר מסכים לא מראים (לא שווה לי 300FPS על מסך 60 או 120 HZ )

לצערי זה נראה שחברות כרטיסי מסך פשוט תוקעות כדאיות קניית מסכי 4K / טלוויזיות .

פורסם
לא ברור לפי מה החלטתם שכרטיס ה-Nano יהיה שווה בכוחו ל- 290X.

לא יודע למי אתה מתכוון "החלטתם", אבל ליסה סו אמרה שהוא חזק (ואני מצטט) "משמעותית" מ-R9 290X, מה שאפילו הופך אותו לחזק מה-R9 390X ופשוטו כמשמעו מכל סדרת R9 300.

פורסם

הסתכלתי שוב על הקטע.

היא אכן אמרה זאת. אבל בשורה התחתונה, נשמע לי מעט מסריח.

אם הכרטיס הזה חזק משמעותית מה- 290X, הוא צריך להיות ממוקם איפשהו בין ה- 980 ל- 980TI. מעליו יש עוד סדרה של כרטיסים שצריכים להיות חזקים מה-NANO בצורה משמעותית.

זה אומר שה- Rage Fury X מקורר המים צריך פשוט להשאיר ל- 980 TI אבק. קשה לי להאמין שזה המצב, לאור התמחור ולאור זה שהם נותנים ל- nVidia למכור בשקט את ה- Ti בלי להדליף ביקורות ומספרים כדי לגרום לאנשים לחכות.

פורסם

רועי - אינפורמציה מעניינת. תודה.

פורסם
לא יודע למי אתה מתכוון "החלטתם", אבל ליסה סו אמרה שהוא חזק (ואני מצטט) "משמעותית" מ-R9 290X, מה שאפילו הופך אותו לחזק מה-R9 390X ופשוטו כמשמעו מכל סדרת R9 300.
הסתכלתי שוב על הקטע.

היא אכן אמרה זאת. אבל בשורה התחתונה, נשמע לי מעט מסריח.

אם הכרטיס הזה חזק משמעותית מה- 290X, הוא צריך להיות ממוקם איפשהו בין ה- 980 ל- 980TI. מעליו יש עוד סדרה של כרטיסים שצריכים להיות חזקים מה-NANO בצורה משמעותית.

זה אומר שה- Rage Fury X מקורר המים צריך פשוט להשאיר ל- 980 TI אבק. קשה לי להאמין שזה המצב, לאור התמחור ולאור זה שהם נותנים ל- nVidia למכור בשקט את ה- Ti בלי להדליף ביקורות ומספרים כדי לגרום לאנשים לחכות.

עכשיו בכלל סקרנתם אותי לגמרי. אני אהיה על קוצים לראות מה יצא מהכרטיס הזה.

פורסם

אז אחרי שהאבק קצת שקע (והיה הרבה ממנו במובן החיובי)

מה לדעתכם על כל האירוע של AMD בסופו של דבר?

לי נראה שהם בהחלט הצליחו להפתיע ולגרות את בלוטות הטעם, הצליחו להפתיע (לשני הכיוונים) בתמחור, אבל מצד שני אין פה מידע נוסף קונקרטי (=מבחני ביצועים) מספיק בכלל.

ז"א, אדם שהתלבט עד עכשיו אם לקנות 980TI או לחכות לזעם עדין נשאר בהתלבטות שלו.

למה להם לדחות ולמתוח עד הקצה את האירוע, לא בטוח שזה עושה להם טוב

פורסם

ב-24 יהיו מבחני ביצועים. לפני זה אין על מה לדבר לדעתי.

פורסם

בינתיים יצאו הביקורת על סדקת ה 300

פורסם

לינק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים