פורסם 2015 ביוני 710 שנים שלום יש לי לוח אם שתומך כנראה רק במאוורר מערכת אחד (h81m 2spv ga) לי יש שש מאווררים השאלה אם יש מפצל שמתחבר ללוח אם ונותן אפשרות חיבור לשלוש ארבע חמש מאווררים.?מה המחיר ומאיפה קוניםאני לא רוצה לחבר את כולם לספק כי אני רוצה לשלוט על המהירות לכולם יש חיבור עם שלוש פינים לשלוט על המהירות וחיבורי מולקס עם שני פינים שעובד על 100 אחוז כל השמן
פורסם 2015 ביוני 710 שנים בשביל זה יש בקרי מאווררים שמתלבשים על סלוט פנוי במארז. מפצל כמו שאתה מחפש לא יעבוד כי החיבור בלוח האם יכול לתת זרם מאוד מוגבל.
פורסם 2015 ביוני 710 שנים מחבר אני בתהליכי הרכבת מחשב יש לי CM STORM STRAYKER ויש לו שליטה על המאוורירם (כפתור שמעלה ומוריד את המהירות ואת הלדים שלהם) בהחלק הקידמי זה תופס גם אם הם מחוברים ישר לספק? - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה אפשרי משהו יכול לתת לי תדרוך קטן כי אני לא מבין כול כך (זה שיש לי מארז יקר לא מעיד על הבנה נרחבת - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה אפשרי משהו יכול לתת לי תדרוך קטן כי אני לא מבין כול כך (זה שיש לי מארז יקר לא מעיד על הבנה נרחבת - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה אפשרי משהו יכול לתת לי תדרוך קטן כי אני לא מבין כול כך (זה שיש לי מארז יקר לא מעיד על הבנה נרחבת)
פורסם 2015 ביוני 710 שנים יש מפצלים עם חיבור ללוח ולספק.http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121551997455&alt=web
פורסם 2015 ביוני 710 שנים מחבר אז יש לי שליטה מובנית במאוורירים שלמוחברים לספק?איזה יופייש לי גם בקר תאורה של NZXT HUE איך אני מחבר אותו?
פורסם 2015 ביוני 710 שנים במארז אם הבנתי נכון, יש 2 מאווררים 3 פין שמשתמשים בחיבור אחד בלוח אם ו2 מאווררים 2 פין עם לד שמחוברים לשליטה מקדימה.http://www.custompcreview.com/reviews/cm-storm-stryker-case-review/13225/3/בקישור שהבאתי אתה מחבר ללוח לחיבור 4 פין ומאווררים עם 4 פין אליו. לא הבנתי איזה מאווררים יש לך, אם הם שקטים שיעבדו 100% כל הזמן. נערך 2015 ביוני 710 שנים על-ידי none77
פורסם 2015 ביוני 710 שנים מחבר יש לי 6 מאווררים 120 ממ (נראה לי) לכולם יש חיבור מולקס של שתי פין וחיבור קטן (ללוח אם) של שלוש פיןהמאוררים הם מחברת PCCOOLER (קניתי אותם במקום הCM ) יש לי חיבור אחד ללוח אם ובנתיים לא מחובר כלום (כי המחשב לא בנוי)מה אני עושה כדי שכולם יהיו נשלטים- - - תגובה אוחדה: - - -בא לי לשלוט עליהם אם זה פיצר נתמך אז למה לא
פורסם 2015 ביוני 710 שנים מחבר חברהאני יודע שאני נשמע מוגבל אבל זו הפעם הראשונה שאני בונה מחשב וזה מסובך ליאז שמשהו יסביר לי לאט וברוגע איך עושים את זה- - - תגובה אוחדה: - - -חברהאני יודע שאני נשמע מוגבל אבל זו הפעם הראשונה שאני בונה מחשב וזה מסובך ליאז שמשהו יסביר לי לאט וברוגע איך עושים את זה- - - תגובה אוחדה: - - -חברהאני יודע שאני נשמע מוגבל אבל זו הפעם הראשונה שאני בונה מחשב וזה מסובך ליאז שמשהו יסביר לי לאט וברוגע איך עושים את זה- - - תגובה אוחדה: - - -לא יודע למה זה מעתיק כול פעם שלוש פעמיםמשהו דפוק- - - תגובה אוחדה: - - -לא יודע למה זה מעתיק כול פעם שלוש פעמיםמשהו דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.