פורסם 2015 באוקטובר 810 שנים ^^ע"פ isthereanydeal זה המחיר הכי זול.אם כך האתר הנ"ל לא מעודכן, הקוד שנתתי (במידה ועדיין תקף - זה מבצע לזמן מוגבל) הוריד את המחיר ל 46 דולר באתר GGG שאפילו מצויין בלינק שנתת - ללא המבצע המדובר משום מה.
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים יאללה, עוד פחות מחודש! תתחילו לתכנן את הbuilds לדמויות שלכם http://vault111.com/character/
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים איך לשחק? המשחק משוחרר רק מחר. היחידים שראיתי שמשחקים זה מי שיש לו review copy (ה- NDA הוסר היום)
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים איך הביצועים על הPC? יש תלונות על גרסת הPS4. אני בינתיים מסיים את ההרחבות של NV.
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים איך לשחק? המשחק משוחרר רק מחר. היחידים שראיתי שמשחקים זה מי שיש לו review copy (ה- NDA הוסר היום)באוסטרליה שוחרר לפני מספר שעות, התחברתי בעזרת VPN אוסטרלי והפעלתי את המשחק ב-steamאיך הביצועים על הPC? יש תלונות על גרסת הPS4. אני בינתיים מסיים את ההרחבות של NV.הביצועים מעולים, כל ההגדרות על ultra, רץ חלק, אבל עדיין לא יצאתי אל העולם הפתוח.
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים באוסטרליה שוחרר לפני מספר שעות, התחברתי בעזרת VPN אוסטרלי והפעלתי את המשחק ב-steam בדיוק ראיתי את זה. לא הייתי מסתכן עם VPN בשביל יום אחד, אבל אם כבר עשית את זה, ספר חוויות
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים WOW מחר בבוקר יהיה אפשר סוף סוף לשחק במשחק הזה! מחכה בציפייה. קיבל ביקורות מעולות ממה שראיתי היום.
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים לעזאזלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל! תקוללו נטויז'ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דווקא עכשיו (לפני שבוע) הם התחילו לעשות בעיות שגרמו לי לקום ולהתנתק מהם, ועד היום אין לי עדיין אינטרנט כי החיבור מחדש לוקח המון זמן משום מה (בזק+חברה אחרת). אני מרגיש שאנחנו חיים בשנות ה90 שוב, עם השירות החלזוני והביזיוני הזה.. אין לי איך להוריד את המשחק למרות שהוא מחכה לי בsteam כבר חודשים
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים בד״כ ממליצים לשחק בלי מודים ורק בפעם השנייה לשחק עםאני חושב לשחק עם מודים קטנים - שיפור ui, שיפור גרפיקה אבל לא שום דבר שמשנה את המכניקות של המשחק (סתם דוגמה frostfall לסקיירים) שגם ככה לא יצאו בזמן הקרוב. ככה שיחקתי את witcher 3 וזה עבד לא רע.כמובן נשחק קצת בלי כלום כדי לראות מי נגד מי ואז להתקין את המודים בהתאם לצורך שיצאו בימים הקרובים. כמעט בטוח יהיה ihud בקרוב וזה כמעט בטוח נכנס למשחק שלי כשיגיע (ראה ihud לסקיירים אם לא מוכר השם)
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים אני משחק כרגע את ההרחבות של NV וזה מזכיר לי עד כמה המשחק הזה בנוי על מודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.