עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

נתקלתי אתמול בבאג קצת מציק. הדמות שלי שולפת את הנשק, אבל אין נשק - אני עומד עם ידיים כאילו מחזיק נשק אבל אין כלום, אני לא יכול להחליף נשקים, אני לא יכול לירות, לא יכול להוריד את הנשק. וזה עוד באמצע קרב מול super mutants שגבוהים ממני בכמה וכמה רמות. זה הסתדר אחרי איזה דקה שאני רץ כמו מפגר מסביב לאוייבים מנסה להחליף נשקים עד שאחד הופיע.

אבל חוץ מזה לא נתקלתי בבאג אחד רציני. פעם אחת היה brahmin שקוף אבל לא יותר מזה.

9E3B4109DEE094868217F78700DEB53753372441

ואם כבר בנוגע לדירוג. אני נותן למשחק בערך 7.5-8 מתוך 10. סה"כ משחק מעולה עם עולם מלא בהפתעות קטנות שצריך רק להסתכל טוב כדי לראות שזה נמצא בכל מקום.

גרפיקה לא הכי טובה בעולם, אבל לא באתם לשחק ב- fallout בגלל גרפיקה נכון?

הקווסט הראשי כרגיל לבת'סדה לא הכי מעניין (אם כי אני בקושי התחלתי איתו. עשיתי רק את המשימה הראשונה עם nick) אבל קווסטים מסביב קצת יותר. לא ברמה של the witcher 3 אבל עדיין מעניינים.

מה שכן הדמויות פה הרבה יותר מעניינות ממה שהיה במשחקים הקודמים (3 ו- NV לפחות)

ולעוד מישהו לא מופיעים בסטים ה- achievements הנעולים?

p5KfgYi.png

נערך על-ידי IlanF

• תגובות 242
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הוא אמר ציון של 7 בהתחלה, אבל כנראה שהוא פחד מהתגובות של קהילת FO4.

גם PC GAMER נתן ציון של 88 במקום 90 כמו הרוב,סוג של פשרה.

חבל שאין אתרי ביקורת עם "ביצים".

אם המשחק באמת טוב, אז אין קשר לביצים.

פורסם

לגביי הבאג שהנשק לא מופיע - קורה אצלי לעיתים תכופות, אני בדרך כלל נכנס לפיפבוי ויוצא ומחליף נשק בשביל לסדר את זה.

פורסם
אם המשחק באמת טוב, אז אין קשר לביצים.

יואל זה לא שהמשחק לא טוב, הוא כיפי בסופו של דבר אבל ויש אבל גדול, משחק כזה מחברה כמו BETHESDA שיוצא ברבעון האחרון של שנת 2015 לתקופה זו מבחינה גרפית ואיכות הסנכרון של הפרצופים עם הפס קול, המודלים עצמם וכולי.. פשוט על הפנים זו חברת AAA גדולה מאוד ותאמין לי יש תקציב זה לא שאין אז למה הזלזול הזה?

או לדוגמא קח את ההגדרה של הSHADOWS DISTANCE במשחק עם זה מעל לMEDIUM המנוע יוצר צוור בקבוק עם החומרה ויש נקודות מסוימות (המון נקודות כאלו) שהFPS יורד ל30-40 לא משנה איזה חומרה יש לך.

כנ"ל הGOD RAYS לא רק שהם מורידים WAYY TOO MUCH FPS אלא גם שאם אתה מתחת לULTRA אז הGOD RAYS מפוקסלים כשעוברים דרך אובייקטים נו באמת זה בדיחה.

מלא מסכי טעינה על מה? (אצלי למזלי הם לא ארוכים כמו שאחרים מתארים אבל עדיין)

דיאלוג שקיבל חתיכת זבנג עם פטיש, לא באמת הדיאלוג במשחק פשוט בדיחה לא רק שאין בחירות רבות אלא גם מה שיש לא באמת משפיע וכולם מביאים לאותה תוצאה.

UI מזעזע פשוט גועל נפש (רואים שהמשחק הוא פורט לPC).

תיקח את WITCHER 3 לדוגמא, ג'נר אחר לגמרי נכון אבל תסתכל מבחינה טכנית - לא חושב שאני צריך לפרט לך.

שורה תחתונה:

המשחק גרוע? לא

יכל להיות הרבה יותר טוב? כן

בהצלחה בWASTELAND!! :D

נערך על-ידי Sarm1x

פורסם

לגבי הביצועים הגרפיים של המשחק תסתכל על המשחקים שיצאו בשנה האחרונה ותגיד לי שזה

לא נהיה סטנדרט לשחרר משחק ואז לשפר את ביצועיו בפאטצ'ים, אני לא אומר שזה נכון לעשות ככה אבל זה המצב.

אני מסכים איתך שכל הרעיון לקחת משחק מקונסולה ולעשות לו פורט למחשב פוגע בתוצאה הסופית אם לא זה fo4 היה מושלם.

פורסם

נתקלתי בעוד באג: ה- companion שלי נתקע במצב שהוא "מת", לא יכול לזוז ולא להלחם. אני לא יכול לתת לו stimpack אלא רק לתת לו פקודות.

עשיתי fast travel והוא לא מופיע, הגעתי למצב שאני משחרר אותו לאחד הישובים שלי וממשיך בדרכי. וכמובן שזה תקע אותי עם עוד באג - הוא נעלם כלא היה. לא מופיע בישוב וגם אם אני עושה fast travel לישוב הוא לא מופיע שם.

בקיצור אם מישהו נתקע עם companion שנעלם מהמפה יש כמה פקודות פשוטות בקונסול (~):

prid REFID
moveto player

REFID מחליפים ב- ID של הדמות שאפשר למצוא פה: https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/3sgkc5/lost_companions_in_fallout_4/cx1y1jb

אני שם את זה בספויילר גם כדי לחסוך מקום בדף וגם כי השמות וה"גזעים" עשויים לספיילר לחלק מהאנשים פה.

Cait

: Human, Trigger Rush, Combat Zone, ID: 00079305

Codsworth

: Mister Handy (Robot), Robot Sympathy, Sanctuary Hills, ID: 0001ca7d

Curie

: Miss Nanny/Synth, Combat Medic, Vault81, 00102249

Paladin Danse

: Human, Know Your Enemy, Cambridge Police Station, ID: 0005de4d

Deacon

: Human, Cloak & Dagger, Old North Church, 00050976

Dogmeat

: Dog, Attack Dog, Red Rocket Truck Stop, ID: 0001d162

John Hancock

: Ghoul, Isodoped, Goodneighbor, ID: 00022615

Robert MacCready

: Human, Killshot, Goodneighbor, ID: 0002a8a7

Nick Valentine

: Synth, Close to Metal, Valut 114, ID: 00002f25

Piper

: Human, Gift of Gab, Diamond City, ID: 0002f1f

Preston Garvey

: Human, United We Stand, Concord, ID: 0001a4d7

Strong

: Super Mutant, Berserk, Trinity Tower, ID: 0003f2bb

X6-88

: Synth, Shield Harmonics, The Institute, 0002e210a

בנוגע לבאג המקורי ייתכן ואפשר לתקן את המצב על ידי כמה יריות לפנים עד שה- companion באמת מגיע לסטטוס "מת" ואז נותנים לו stimpack שאמור להרים אותו בחזרה על הרגליים

פורסם

תודה אילן, עוד משהו טוב שיהיה לכם -

Fallout 4 Item ID's

לא יודע מי עשה את זה אבל זה עבודה מדהימה.

פורסם

אפשר גם להשתמש בפקודת ה help בקונסול כדי לחפש idים

פורסם

נו זה ברור אבל במסמך הזה זה הרבה יותר מסודר ונגיש. :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למי שלא מעודכן בענייני מודים - שוחרר שלשום פאטץ' למשחק ואחד מהדברים שהוא עושה זה לבטל מודים.

עצם ההרצה של הלאנצ'ר מבטלת את כל הפלאגינים המופעלים (קבצי ESM/ESP. מודים שמשתמשים ב- loose files כדוגמת טקסטורות לא נפגעו) מעבר לאלו של המשחק.

יצא אתמול עדכון ל- Nexus Mod Manager שאמור למנוע את זה (לא בטוח אבל נראה לי שהוא מגדיר את הקובץ plugins.txt כ- read only כשמריצים ממנו את המשחק)

הביטול של הפלאגינים מתבצע על ידי הלאנצ'ר ואפשר לעקוף לחלוטין אותו ולא להשתמש בו גם אם לא משתמשים ב- NMM:

אפשרות א' לשנות את השם של קובץ הלאנצ'ר מ- Fallout4Launcher.exe לשם אחר ואת Fallou4.exe לשנות אל Fallout4Launcher.exe וככה סטים יריץ את המשחק ישירות

אפשרות ב' להשתמש בלאנצ'ר חיצוני כדוגמת F4SE (Fallout 4 Script Extender) או קובץ bat שמריץ ישירות את המשחק (לא ניסיתי, מצאתי באינטרנט. אמור לעבוד):

@echo off
set SteamAppID=377160
Fallout4.exe

F4SE עדיין לא בגדר חובה אבל תצפו שבעתיד יצאו מודים שיחייבו אותו. אני משתמש בו.

נערך על-ידי IlanF

פורסם

בחייכם. גראפיקה? אני כזונת גראפיקה ממש נכנסתי למשחק הזה. ואחרי צפיה ותזכורת איך המשחקים הקודמים נראים - אתם באמת מתלוננים? 

פורסם

מאז ששדרגו את הפורום הדיונים פה די ננטשו....

זהו? לא משחקים יותר?

אין מודים מענינים תובנות שדרוגים?

אם כבר אנחנו בעניני מודים אני אשמח לשמוע אם מישהו התקין מוד מענין וטוב והאם כדאי בכלל לנסות להתעסק עם מודים לפני ששוחררו כלי הפיתוח של המשחק. 

ראיתי מוד יפה שצובע את הצמחיה חזרה בירוק... בהתחלה התלהבתי ואח"כ זה הרגיש לי פתאום לא מתאים לרוח המשחק. אשמח לשמוע דעות.

פורסם

התקנתי רק תיקונים קלים ומוד למשקל. מעבר לזה נצטרך כנראה לחכות לכלי המודינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים