עבור לתוכן

מסך dell u2414h אכזבה בגיימינג

Featured Replies

פורסם

לבסוף קניתי את המסך הנ"ל של dell ואני פשוט מאוכזב!

המסך פשוט לא מיועד למשחקים.. משחקים כגון: fifa 15, nba 2k15 לא רצים "חלק" על המסך - יש קפיצות שלדעתי נובעות ממהירות התגובה הנמוכה יחסית של המסך (8ms)

הכרטיס מסך שברשותי sapphire radeon r7 260x מריץ את המשחקים בצורה מושלמת 60fps על 1980x1020 אבל עדיין יש סוג של לאגים/קפיצות במשחקים.

יש למישהו פתרון? המסך מחובר בכבל HDMI. אני שוקל להחזיר את המסך לחנות ולדרוש את הכסף חזרה.

בתודה

דביר

• תגובות 35
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהירות התגובה הנמוכה מתבטאת בשובל (או מריחה) של אובייקטים שזזים על המסך.

למסך יש input lag בסביבות ה4ms. זה 10 ms נמוך יותר מהרבה מסכים שונים.

הקפיצות כנראה קשורות למכלול המחשב שלך, או לגישה לאינטרנט, אם אלה משחקי רשת.

זה רץ לך אחרת על מסכים אחרים?

פורסם
לבסוף קניתי את המסך הנ"ל של dell ואני פשוט מאוכזב!

המסך פשוט לא מיועד למשחקים..

איך קבלת את הרושם שהוא מיועד למשחקים?..והמשחקים שציינת בפרט, ממש אבל ממש לא מוסיפים נקודה חיובית למסך הזה.

פורסם

אתה משחק עם VSYNC דולק או לא ? לדרוש את הכסף חזרה נשמע כמו בדיחה טובה!

פורסם
  • מחבר

NYNC דולק... במסך אחר אין את הלאגים/קפיצות.

פורסם

אם אתה מבטל את ה VSYNC יש שינוי לטובה ? ולמה שחנות תסכים לקבל מוצר שהיה בשימוש חזרה ?

פורסם

לא מתווכח עם מה שאתה רואה, מבחינת נתונים טכנים הlag שהיצרן מצהיר זה קשקוש שצריך להתעלם ממנו כל יצרן בודק שונה אין משהו אחיד, צריך לחפש בביקורות רציניות input lag שזה הזמן תגובה מאמצעי הפלט נגיד עכבר או מקלדת ועד שאתה רואה על המסך, מתחת ל15ms נחשב מעולה כי זה עיקוב של פריים אחד במסך 60 Hz

1000/60=17

פורסם
המסך פשוט לא מיועד למשחקים.. משחקים כגון: fifa 15, nba 2k15 לא רצים "חלק" על המסך - יש קפיצות שלדעתי נובעות ממהירות התגובה הנמוכה יחסית של המסך (8ms)
הן לא נובעות מזה, אז תפסיק לחשוב ככה. :)
פורסם
  • מחבר
הן לא נובעות מזה, אז תפסיק לחשוב ככה. :)

בפועל כשאני מחזיר את המסך המקורי (samsung 22 lcd) הקפיצות/לאגים נעלמים..

בעיה נוספת שיש לי במסך שכל כמה זמן (דקות/שעות) המסך נהיה שחור למשך 2-3 שניות ואז חוזר לקדמותו.

פורסם

יותר הגיוני שמסך 1080P כבד על הכרטיס מסך שלך.

פורסם
  • מחבר
יותר הגיוני שמסך 1080P כבד על הכרטיס מסך שלך.

למרות שהכרטיס מסך שלי יחסית חזק? (radeon r7 260x)

פורסם

יחסית אולי ל-900P.

1080P עם FPS יציב אין סיכוי!

פורסם
  • מחבר

המשחקים רצים על 60fps יציב על הגדרות משחק גבוהות. בכל אופן יש תקלה נוספת במסך שהוא נהיה מסך שחור כל כמה זמן (המסך לא נכבה פשוט מופיע מסך שחור שנמשך 2-3 שניות). מישהו מכיר את התופעה?

פורסם

לא מכיר, תעשה חיפוש ברשת ותראה אם עוד אנשים מתלוננים על זה.

בנוסף, נסה לצלם וידאו של זה קורה. אולי אז יסכימו בחנות לדבר איתך על החזרה/החלפה.

פורסם

גם עם צילומים אף אחד לא יקשיב לו . ..

התקיעות לא נובעות מהמסך בשום מצב (טבעי) .

תוכל לאמת זאת בעזרת הצלבה למסכים אחרים עם מפרט דומה ותיעוד הפרשיי הביצועים (במידה ויהיו כאילו) בסרטון.

אז אם באמת תראה הבדל, דווח לנו .

המסך הוא מסך מצוין אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים