עבור לתוכן

סיוע בהרכבת מחשב - גרפיקה דו-מימדית ופיתוח; עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

^^^

שיקול.

פורסם
  • מחבר

טוב, חברים, אני עומד לסגור את ההצעה על הבוקר מחר.

שוב - אשמח להא(ע)רות לגבי המפרט.

בנוגע לכרטיס מסך - לקחת קווטרו חזק יותר (2GB) יעלה לי עוד 360 ש"ח. לא יודע אם כדאי. מה אתם אומרים? אין לי שימושים כבדים ברמת עיבוד תמונה/3D.

פורסם

מאיזו חנות? הZ87 fatal1ty אזל מפלונטר.

לספק אין תקן 80+, עדיף את הספק שהצעתי עם חמש שנות אחריות (המחירים דיי זהים לפי מה שראיתי בגוגל)

והמארז לא עונה על דרישה לשקט, אני נשאר עם ההצעה שלי - P100. הוא שקט יותר ממארזים אקוסטים אחרים כמו H230\FD R4.

בקשר לכרטיס מסך עדיף שימליצו לך אנשים שעוסקים בתחום כמו kakadu\se7en, לא רוצה להטעות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם מותר פה לפרסם - אבל אחלה חבר'ה!

לגבי ספק - אשאל אותם

לגבי המארז - אנסה לבדוק איתם שוב.

כרטיס מסך - אשמח לשמוע מישהו מקצועי בעניין; אם כי אני חושב שזה באמת סתם יהיה בשביל הקטע ורוב הסיכויים שלא יהיה לי שימוש אמיתי במשאבי הכרטיס.

תודה שוב!

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה הספק שמציעים לי ב319 שחhttp://www.thermaltake.com/Power_Supply/TR2_Series_/TR2/C_00002412/TR2_450W_Bronze/design.htm

פורסם

P100. הוא שקט יותר ממארזים אקוסטים אחרים כמו H230\FD R4

ממש לא מסכים. לדעתי הR4 הרבה יותר שקט. מנסיון.

לגבי הכרטיס מסך לגרפיקאים דו-מימד ההמלצה הגורפת היא כרטיס של אנוידיה מסדרת הגיימנג דווקא לדוג' 660\680 GTX או יותר חזקים.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לעומק הצבע? 32bit

פורסם
ממש לא מסכים. לדעתי הR4 הרבה יותר שקט. מנסיון.

היה לך את שניהם? מה זאת אומרת מנסיון? לפי בדיקות שראיתי P100 שקט יותר, אומנם בכמה דציבלים בודדים אבל זה לא משנה כי עדיין הוא עדיף על R4 שעולה 200 שקלים יותר.. ולR4 היו המון חוות דעת לא טובות לפי מה שאני זוכר. מארז שכן משתווה אליו ובנוי טוב יותר הוא R5, אבל שוב יקר בכ-200ש"ח. עד כמה זה ישנה לפותח האשכול?

והנה ציטוט של אחד הגולשים שרכש את P100 לפני חודש:

אתמול קיבלתי את המחשב. התגובה של המחשב מצוינת וזה המארז הכי שקט שהיה לי אי פעם (ממש לא שומעים אותו - אקווה שלאורך זמן זה ישאר כך). מה שכן, הופתעתי מהגודל הפיסי שלו, אבל זה לא ממש משנה לי שהוא כל כך גדול.

אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים נגד המארז הזה.

פורסם

ראיתי שיש את הלוח Z87 Killer באתר של RSM מחשבים ב 530 ש"ח , לפי דעתי שווה לבדוק שיש אותו פיזית במלאי שלהם.

אני בונה מחשב לחבר וב RSM המליצו לי על הלוח MSI Z87 G41 במחיר של 370 ש"ח בערך , אני לא יודע מה ההבדל בין הלוחות של ה KILLER לעומת ה Z87 G41

איזה לוח יותר שווה לקנות ?

אין לי בעיה להוסיף את ההפרש .

פורסם

היה לך את שניהם? מה זאת אומרת מנסיון? לפי בדיקות שראיתי P100 שקט יותר, אומנם בכמה דציבלים בודדים אבל זה לא משנה כי עדיין הוא עדיף על R4 שעולה 200 שקלים יותר.. ולR4 היו המון חוות דעת לא טובות לפי מה שאני זוכר. מארז שכן משתווה אליו ובנוי טוב יותר הוא R5, אבל שוב יקר בכ-200ש"ח. עד כמה זה ישנה לפותח האשכול?

והנה ציטוט של אחד הגולשים שרכש את P100 לפני חודש:

נכתב במקור על ידי amia11
last-left.png

quote_icon1.png

אתמול קיבלתי את המחשב. התגובה של המחשב מצוינת וזה המארז הכי שקט שהיה לי אי פעם (ממש לא שומעים אותו - אקווה שלאורך זמן זה ישאר כך). מה שכן, הופתעתי מהגודל הפיסי שלו, אבל זה לא ממש משנה לי שהוא כל כך גדול.
quote_icon2.png

אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים נגד המארז הזה.

תודה

0

אני לא נגד המארז הזה , למעשה אני ממליץ עליו רבות. הסיבה לכך היא שהוא מעין R4 לעניים (כלומר נותן תמורה לא רעה ובהרבה יותר זול) . לשאלתך R4 היה לי ,כן. וP100 זה מארז שיצא לי להרכיב ולהתרשם ממנו לפחות פעמיים.

רוב האנשים שקונים מחשב חדש כעבור תקופה בעיקר אלו שלא מתמצאים כל כך או השתדרגו משמעותית, מאוד מופתעים לטובה מהשקט בכלל המארזים השקטים.

פורסם

אם אין לך שימוש מיוחד לפילטרים שדורשים CUDA (שאז הייתי ממליץ על כרטיס גיימינג הכי חזק בתקציב = כמה שיותר מעבדי קודה בתקציב)

ולאור העובדה שיש לך פנלים איכותיים במסכים.

+ הצרכים שלך.

אז הייתי הולך על קוודרו.

ואם אפשר להמתח קצת ולקחת אחד טיפה יותר חזק (בפרט VRAM נוסף) זה בטח יעזור.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לי הציעו בחנות Thermaltake Snow Edition Soprano כמארז הכי שקט שאני יכול לקחת (יש להם R4/R5 בחנות).

פה מתחיל הבעיה :)

[ברצינות - זו הסיבה שצריך פה פורום]

כרגע במפרט:

- קווטרו 1G ("חלש") - עולה 533.90 שח

- מארז TT GS-II - עולה 254.24 שח

המלצות שלכם:

- שדרוג הספק (הוצע לי Thermaltake TR2 450W) - *תוספת* של 115 ש"ח

- שדרוג הכ.מסך - *תוספת* של 360 ש"ח.

- שדרוג המארז ל-אר4 או מה שהוצע לי בחנות (P-100 לא נמצא שם במלאי) - *תוספת* 400 ש"ח.

סה"כ תוספות: 875 ש"ח.

בהנחה שאני הולך על הספק האיכותי יותר (ראיתי שיש לו תקן 80+).

1) מה המשמעות של כ.מסך חלש כמו שלקחתי?

2) מה הבדל ה"שקט" בין המארזים השונים? (GS-II, R4 ו-Soprano)

תודה.

פורסם

אין כמעט קשר ישיר בין 80+ ואיכות, רוב הספקים הג'נרים הם לא 80+ גם לא בהכרח, יש המון ספקים 80+ לא טובים, במארז השקט זה לא כל הסיפור, מעבר לפונקציונליות צריך לבדוק גם זרימת אוויר שמשפיע על טמפ' הרכיבים שמשפיע על יציבות ואמינות.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע למארזים?

(כבר נהייתי משוגע)

פורסם

הספקים של Thermaltake בינוניים מאוד באיכותם ולא מומלצים.

מארז מומלץ: הR4 אבל אם זה על חשבון רמת הכרטיס אז ללא ספק- P100. ואפילו הTT שהוצע בסדר. המארז מאחסן את הרכיבים בעוד שספק מחשמל אותם, ספק לא איכותי עלול להרוס רכיבים רגישים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים