עבור לתוכן

שאלה לגבי שדרוג ל-windows 10 במחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

היי,

לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה בחיפוש ברשת אז אני פונה אליכם.

יש עניין שקצת מבלבל אותי ומעקב אותי בקניית מחשב נייד חדש.

אני מעוניין לקנות asus g751 אך אם אני קונה אותו עכשיו אני מקבל אותו עם windows 8 מובנה וברגע ש-windows 10 יוצא תהיה לי את האפשרות לשדרג ל-windows 10 בחינם לשנה הראשונה.

עניין השנה הראשונה קצת מבלבל אותי, הרי בגלל שהמחשב מגיע עם windows 8 מובנה אני קונה את ה-windows כחלק ממחיר המחשב, ואם אני מבין נכון, בעוד כחצי שנה כשיצא windows 10 תהיה לי שנה של שימוש חינם ואז אני אצטרך לקנות גם אותו, מה שאומר שאם אני קונה את המחשב עכשיו אני צריך לשלם על windows פעמיים. פעם אחת כשאני קונה את המחשב ופעם שניה בעוד כשנה וחצי עבור windows 10.

אם אני אחכה שיצא windows 10 והמחשבים יגיעו מובנים איתו אז אני לא אצטרך לשלם גם עבור windows 8 וגם בעבור windows 10. ככה לפחות אני מבין את זה, ואני מקווה שלא הבנתי את זה נכון...

עוד נקודה שהייתי רוצה לברר, אם אני קונה עכשיו את המחשב עם windows 8, הוא מגיע מובנה בתוך ה-hard disk כ-hidden recovery partition ובכל פעם שאני מפרמט אני עושה את זה דרך שם. השאלה שלי היא מה יקרה כשאני אשדרג ל-window 10? האם בכל פעם שאני אפרמט אני אצטרך להתקין את windows 8 קודם דרך ה-hidden recovery partition ורק אז לשדרג ל-windows 10?

מצטער על החפירה, ותודה מראש לעוזרים! :beerchug:

פורסם

מחיצת השחזור תישאר ווינדוס 8

פורסם

מיקרוסופט עוברת למודל תשלומים של שירות.

נראה לי שלחלונות 10 יהיה תשלום שנתי, ומקבלים שנה ראשונה חינם.

אף אחד לא מכריח אותך לשדרג ל-10.

פורסם
נראה לי שלחלונות 10 יהיה תשלום שנתי, ומקבלים שנה ראשונה חינם.
אני לא חושב שזה נכון. מאין ההנחה הזו?
פורסם

זו התחושה שקיבלתי מקריאת פרשנויות על "חינם בשנה הראשונה".

אבל יכול להיות שאני טועה ומטעה.

פורסם

השאלה הקריטית פה היא מה חינם ומה בתשלום. האם רק עדכונים נוספים יהיו בתשלום, או שהרשיון הקיים ייחסם. הראשון נראה לי אפשרי במידה מסוימת, את השני קשה לי לדמיין קורה.

פורסם

חינם בשנה הראשונה כתבו על 7 לא על 8.

פורסם

חינם לשדרוג,

כלומר במקום לשלם X כסף לרישיון שמאפשר לשדרג ממה שיש לך ל10 תקבל ישר את 10 בלי לשלם כלום.

10 תיהיה ללא דמי מנוי.

פורסם

"בשנה הראשונה" מתייחס ליכולת לשדרג.

ברגע שניצלת את ההזדמנות בשנה הראשונה, הרשיון שלך לכל החיים.

אבל אם נשארת על 7/8/8.1 ונזכרת לשדרג אחרי שנה (אולי זה רק ל-7 תקף..) אז כבר תצטרך לשלם

פורסם

הזמנתי היום נייד של HP וביקשתי חלונות 7 . לא . אין לי כוונה לשדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים