עבור לתוכן

מחשב גיימינג חדש 6K~

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - יש לי כבר 8GB זכרון 1600MHZ של קורסייר. אפשר לחסוך בכנון HDD אם זה ישאיר יותר תקציב לדברים החשובים. 500GB יותר ממספיק לי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - ~4 לא כזה קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?- כרגע לא, אלא אם תגידו שאפשר להוזיל משמעותית את העסק ע"י שימוש ב- OC?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא, יש מקורי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - TMS/PLONTER מה שקופץ לראש, פתוח להמלצות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

עבור W3 הבנתי שהגדרות ULTRA עם GTX970 מספק משהו כמו 40FPS, ככה שאני בטוח שבהגדרות נמוכות מעט יותר צריך להספיק ה-970. ה-980 פשוט מעבר לתקציב שלי להבנתי. הבנתי שגרסת ה-GIGABYTE יותר מומלצת מה-MSI?

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כן, צריך להיות מחשב שיספיק למספר שנים עם שדרוגים פה ושם כשצריך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

BUMP

פורסם

אפשר בקלות להכניס 980 בתקציב, השאלה אם זה שווה את ה-1000 ש"ח האלה, אני מתלבט גם. מצד אחד 980 לא מצדיק את תוספת התשלום עליו, מצד שני 970 SLI יוצא יקר אפילו יותר ומסובך יותר (חום, חשמל)

הייתי ממליץ למכור את הזיכרון כדי להימנע מחוסר תאימות עם קיט חדש, גם ככה לא ישנה הרבה וזה רק מתכון לצרות

מה הנפח שתרצה בכונן קשיח? בימינו 500GB זה כלום. במפרט שבניתי (אני עוד לא אפרסם) שמתי לך 250GB של SSD ויש מרווח בתקציב.

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר

תראה אני אשמח להקטין את התקציב כמה שאפשר, הדאגה העיקרית שלי היא להריץ את המשחק.

אמרתי 500GB כי באמת אני לא רואה את עצמי משתמש ביותר מזה, גם היום אני לא מגיע לזה ממש ואני מעדיף להשקיע את ההבדל מחיר בדברים אחרים.

לגבי הזכרון גם לא רואה סיבה שלא יתאים, זה קיט 2X4GB של CORSAIR VENGENCE 1600MHZ.

לגבי הכרטיס אני די סגור ע GTX970 יחיד, בכל מקום שאני קורא אומרים שהוא מסתדר עם המשחק יפה מאוד, הדילמה הכי עיקרית שלי עכשיו זה המעבד, חשבתי i7-4790 אבל הוא ייקר, מצא שני כל מעבד אינטל אחר רלוונטי לא מי יודע מה זול יותר, אולי 200 שקל. וחשבתי גם על FX-8350 שאמור להספיק וזול יותר ב-600 שקל אבל אני דואג מלקנות מעבד בן 3 ולמשחק שנראה כאילו מותאם לחומרת INTEL....

פורסם

הבנתי אותך, אז המטרה לחסוך. מפרט מצויין עם 970 ניתן להוציא גם ב-5K

שוב, בגלל שאפשר לעשות 16GB זיכרון בתקציב, אני מעדיף לשים במפרט 16 ג'יגה שהם קיט מסוים של אותה חברה, כי זכרונות מחברות שונות ואף דגמים שונים זה מתכון לבעיות.

תוכל לקבל על הקיט שלך סביבות 250 ש״ח (ככה מכרתי את הקיט הזהה שהיה לי פעם) וקיט של 16 ג'יגה בשני סטיקים של 8 (משאיר יותר מקום לשדרוג בנוסף) עולה 550 בערך

זה טוב לעתיד

בנוסף, אם אתה רוצה לחסוך, i7 זה מיותר מאוד, רוב המשחקים לא מנצלים את התוספת שלו על ה-i5 (ריבוי נימים, יותר קאש)

אגב, הכרטיס מגיע עם וויטצ'ר 3 ובאטמן ארקם נייט :P

המפרט הזה הוא די מינימלי - אין כונן אופטי (מיותר, קח ממחשב קודם אם אתה ממש צריך. אם אין זה עוד 90-100 ש"ח) וגם אין דיסק קשיח, חרף המרווח הגדול בתקציב

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Box (With Fan)...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 1024/1004

לוחות אם - Intel LGA1150

H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 448/439

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0x2 - Zeppelin - 16GB (2x8GB) 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 522/512

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

426018336-3354-PC - Gainward - GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1151/7000 MHz - With new PC Only...

כולל Witcher 3 ובטמן במתנה מ NVIDIA עד גמר המלאי - בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 1647/1614

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...

חמש שנים אחריות

כמות: - 1 - 609/597

מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX300-650 - Antec - GX300 mid tower - With 650W Antec VP650P power supply - Window - USB3.0 and USB 2.0 front ports - 6 x 3.5 inch bays also compatible with 2.5 inch drives - 2 120mm fans included (Front with Blue LED) -...

שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק

כמות: - 1 - 498/488

4748.00 / 4653

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=26152

נערך על-ידי Ymac

פורסם

למה הוא צריך 16GB שישתמש רק ב8 הקיימים, לשנות ולהוסיף תמיד אפשר, הייתי משקיע קצת יותר בכרטיס לא רפרנס גם מה שהוצע טוב פשוט ההפרשים קטנים יחסית, ממליץ מארז ובעיקר ספק יותר איכותיים, w3 ,משחק טובעני תבדוק אם הוא מנצל ht, ועם כן בכמה זה משפר שלא תתבאס אחר"כ.

נערך על-ידי none77

פורסם

כי השמונה הקיימים מנצלים חצי מהבולטים של הלוח, ועדיף למכור אותם ולהתחיל מ-16

אם הוא יפעיל את RAPID של סמסונג שבא עם הכונן, הוא יצטרך ראם. אני לחוץ לי עם 8

אשנה את הספק, הייתה לי התלבטות לגביו באמת.

הכרטיס לא מקוצר, על מה אתה מדבר?

פורסם

תיקנתי, ראיתי יותר מיני, ממליץ לא רפרנס כי ההפרשים קטנים יחסית.

פורסם
  • מחבר

Gainward אני לא כ"כ מכיר. אמינים? הבנתי שהכרטיס שקט בצורה יוצאת דופן שזה נחמד, אבל מקריב טמפרטורה בשביל זה, שזה מפחיד אותי קצת. לא עדיף GIGABYTE?

וגם על Zeppelin לא שמעתי בחיים

פורסם

לא הייתי מחליט לפי חברה אלה לפי דגם בודד רשמת לחסוך, הכרטיס הזה רפרנס והוא בסדר שההפרש קטן יחסית הייתי לוקח כרטיס לא רפרנס, המשחק בדרישות מומלצות i7 אתה מרכיב מחשב בשבילו לשיקולך.

פורסם

גאיינוורד אמינים.

זפלין זה מותג זיכרונות לא מוכר, אבל פלונטר מוכרים אותם ועומדים מאחורי זה, בנוסף יש להם אחריות לכל החיים (כמו לכל זיכרון שמכבד את עצמו), לדעתי זה בטוח ביותר.

לגבי הקירור של הכרטיס, רפנס יספיק, אבל יהיה רועש במאמץ כבד וחם יותר. זה לא יפגע בביצועים אבל עלול לפגוע באפשרות האוברקלוק ולכמה שהכרטיס ימהיר את עצמו.

לא התעמקתי בהפרש המחירים, אם זה זניח קח קירור צד ג

עריכה: אני לא מוצא בינתיים שום באנצ׳מארק או ביקורת שמתייחסת להבדל בין מעבדים, פותח התרד ייאלץ לחכות או להסתכן

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, מה זה אומר כרטיס רפרנס? כלומר סתם דוגמא לדגם כללי של 970?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב לגבי המעבד, כן ידוע שבשדרישות רשום i7 אבל אני רואה הרבה מאוד שאומרים שמריצים עם i5 למיניהם ומדווחים שרץ יופי. גם PC GAMER מדווחים שהריצו עם i5-2500k (למרות שעם 980) סבבה.

פורסם

רפרנס זה דגם הבסיס של הכרטיס, זה שנבידיה הוציאה במקור והוא לפנ התכנונים שלה - מבחינת קירור ומעגל מודפס.

יצרניות כמו MSI, Gigabyte, Asus, Gainward, EVGA וכו׳ יכולות למכור את הכרטיס כמו שהוא עם המדבקה שלהן, או לייצר לו קירור חדש כדי לבדל אותו מהמתחרים. או בכלל לתכנן מחדש את המעגל המודפס לביצועים משופרים ורכיבים איכותיים יותר.

בדרך כלל רפרנס זה הווריאציה הזולה של כל כרטיס והקירור איתו בסיסי ולא מאפשר הרבה מרחב תמרון. דווקא מבחינת רעש. לפחות אצל נבידיה קריוקי הרפרנס לא רעים בכלל בתחום הזה ופרופיל המאוורר ואיכותו מסודרים מצוין

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

ולגבי הספק? אמרתם שהוא לא טוב?

פורסם

עוד 2 אפשרויות לכרטיס מסך, לא שהספק לא טוב הייתי שם אותו במערכת יותר בסיסית.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]426018336-3361.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Gainward[/td]

[td]426018336-3361-PC[/td]

[td]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

426018336-3361-PC - Gainward - GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only...

כולל Witcher 3 ובטמן במתנה מ NVIDIA עד גמר המלאי - בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪1694/1660[/td]

[/tr]

[tr][td]STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ASUS[/td]

[td]STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5-PC[/td]

[td]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5-PC - ASUS - nVIDIA GTX970 4GB STRIX - With New PC Only...

כולל Witcher 3 ובטמן במתנה מ NVIDIA עד גמר המלאי - בקניית מחשב חדש - שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪1854/1817[/td]

[/tr]

[/table]

3548.00 / 3477

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=26154

אתה יכול לקחת ssd mx200 שהוא טוב או bx100 להשתמש בזכרון שלך ולעלות לi7. לגבי הספק יש באנדל עם hcg520 ביותר זול, זה ספק טוב.

נערך על-ידי none77

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים