פורסם 2015 במאי 1810 שנים כל כמה דקות , או אם אני עושה 2 פעולות במקביל הכונן הקשיח מגיע בקלות ל 100 אחוז מאמץ , שהוא מגיע ל 100 אחוז המחשב נתקע לשניה וממשיך לעבוד אבל זה קורה כל 3-4 דקות זה נורמלי ? ככה זה כונן קשיח ? נורמלי שכל דבר קטן גורם לו להגיע ל 100 אחוז מאמץ ? זה הכונן הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822149380&cm_re=TOSHIBA_DT01ACA050-_-22-149-380-_-Product הבעיה שהרצתי כבר 100 פעם בדיקה כל הכונן הקשיח ואין עליו בד סקטור אחד , כל בדיקה יוצאת תקינה ... כונן קשיח זה כמו מעבד ? שמתי תוכנה של HWINFO וממש רואים שכל כמה דקות המעבד מגיע ל 100 אחוז ויורד לסביבות ה 10-20 אחוז לא סתם אני מרגיש תקיעות ... חשבתי בהתחלה זה קשור לאנטי וירוס וכל אנטי וירוס ששמתי במקומו עשה לי את אותה בעיה ... מישהו מכיר את התופעה ? יכול להיות שהבעיה בציפסט ? אם אני אשים עוד כונן קשיח ויהיה לי אותו דבר זאת בעיה של ציפסט ? הבעיה שגם נגמרה האחריות עליו ... התמונה הזאת מראה הפרש של 3-4 דקות בין הגרפים תראו איך הכונן מתאמץ - - - תגובה אוחדה: - - - אם היה משחק ברקע מילא אבל המחשב כמעט ריק פירמוט נקי , יש לי אנטי וירוס NOD3 SM.S נערך 2015 במאי 1810 שנים על-ידי iveco
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר אם אני מחליף כונן קשיח וזה חוזר יש לי בעיה בציפסט ? ניסיתי כמה אנטי וירוסים וזה חזר על עצמו . - - - תגובה אוחדה: - - -
פורסם 2015 במאי 1810 שנים תחליט: "רואים שכל כמה דקות המעבד מגיע ל 100 אחוז"הכונן או המעבד ב 100 אחוז ?
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר רשום לי שגיאה ב SMART אבל בבדיקה בפעם המיליון ב MHDD אין שום שגיאות ... - - - תגובה אוחדה: - - -
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר זה קרה לי בכמה גרסאות אחרות של אנטי וירוס , אני לא רוצה לגלוש בלי אנטי וירוס בכלל , אם זה קורה לי עם דיסק קשיח אחר משמע יש לי בעיה בציפסט ? גשר הדרומי ?
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר זה התוצאות של ה HD TUNE : דיסק 1 - הדיסק בלי השגיאה הדיסק 2 - עם השגיאה SMART מה התוצאות האלה אומרות ? מישהו יכול להגיד לי מה התוצאות האלה מראות ? דיסקים תקינים ?
פורסם 2015 במאי 1910 שנים המהירות תקינה בשניהם.יש לחפש מי או מה מעסיק את הכוננים. העזר ב resource monitor המובנה במנהל הישומים.
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר תוכניות עם קראקים זה וירוס ? היום כל תוכנה מגיעה עם קראק השאלה אם הקראק עצמו מאט את המחשב ?רוב ההורדות בטורנט זה עם קראקים אצל כולם הכוננים איטיים בגלל זה ?ב XP אין resource monitor רק תהליכים נערך 2015 במאי 1910 שנים על-ידי iveco
פורסם 2015 במאי 1910 שנים לא מבין מה הבעיה.אתה רוצה מהירות?הכונן כשהוא נדרש לכתוב\לקרוא מאיזו שהיא סיבה הוא נותן בראש בשאיפה ל-100% כדי לגמור כמה שיותר מהר...זה מה שאתה רוצה.רוב הסיכויים שיש לך PF מוגדר על הכונן.אצלי הוא מבוטל והוא על 0% רוב הזמן אלא אם אני כותב\קורא.
פורסם 2015 במאי 1910 שנים "ההכונן כשהוא נדרש לכתוב\לקרוא מאיזו שהיא סיבה הוא נותן בראש בשאיפה ל-100%"לא ולא.הכונן תמיד עובד באותה מהירות והיא קבועהתצוגת האחוזים שלו היא פר יחדת זמן (שלא טרחתי לבדוק כמה היא בחלונות)הוא מתלונן על איטיות במחשב ולא רק על ה 100 אחוז.המציג האירועים ניתן להוסיף טורים של קריאה וכתיבה ומשםבדרך כלל ניתן למצוא מי האשם. נערך 2015 במאי 1910 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.