עבור לתוכן

בעיה עם אנטי וירוס ביטדיפנדר

Featured Replies

פורסם

התקנתי את ה BITDEFENDER INTERNET SECURITY 2015 וקראתי עליו מאנשים שרכשו אותו ב AMAZON חוות דעת ממש גרועות יש 5 כוכבים ומלא נתנו לו כוכב אחד ורשמו שהוא גאנק על הפנים וחלק כתבו שהם רוצים את הכסף ומה לא

http://www.amazon.com/Bitdefender-Total-Security-2015-Download/product-reviews/B00NPVPSDU/ref=cm_cr_pr_btm_link_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0&sortBy=helpful&reviewerType=all_reviews&filterByStar=one_star&pageNumber=1

וב AV TEST הביטדיפנדר מככב יכול להיות שהאתר לא אמין ?

איך יכול להיות ש 17 אנשים ב AMAZON מתלוננים על התוכנה כל כך הרבה ? חוות דעת ממש גרועות מישהו נתקל בבעיה עם האנטי וירוס הזה ?

אני חושב שאני אקנה NORTON או KASPERSKY , לפי הבנצמרקים הביט דיפנדר הכי טוב מסתבר שהוא הכי גרוע לפי מה שאנשים שניסו וקנו כותבים .

פורסם

בגדול לגבי ביקורות ברשת, אחוז האנשים שלא מרוצים מתלוננים הרבה יותר מאלה שמרוצים, אף אחד לא יודע בדיוק בכמה מעריכים שבין פי5 לפי10 לכן אם יש מוצר עם הרבה ביקורות (קצת ביקורות קשה להתייחס) היחס בפועל בין אנשים מרוצים ללא מרוצים שונה בהרבה מהיחס של הדירוגים. צריך לחפור גם ולקרוא את התגובות.

פורסם

אני חושב שלא סתם אנשים מגיבים ואומרים שהיא לא טובה, יש משהו במה שהם אומרים ודרך אגב אני מוכר את האנטיוירוס הזה ועוד סוגים יותר זול מאמזון באתר שלי

פורסם

לא אמרתי שאנשים אומרים סתם, תקרא מה רשמתי.

לי אין אנטי וירוס בכלל.

פורסם
  • מחבר

לאחי אין אנטי וירוס כבר מעל 3 חודשים והמחשב עובד חלק ,

הבעיה שמחשב בלי אנטי וירוס מרגיש פרוץ כאילו כל אחד שרוצה יכול לחדור למחשב ולעשות כרצונו

פורסם

תנסה את המובנה של מיקרוסופט.

הייתי שם הרבה שנים את החינמי של avira אבל הם נהיו אלימים אם ההתקנה של drop box, אולי זה השתנה.

התחלתי לשים את המובנה, לא שזה הופך אותו ליותר טוב.

פורסם
  • מחבר

התקנתי עכשיו TREND MICRO AV INTERNET SECURITY והמחשב בסריקה לא זז

אי אפשר גם לסרוק וגם לגלוש במקביל פשוט הכונן הקשיח בסריקה כאילו מת

צריך לסיים את הסריקה ואז לגלוש מוזר לאללה פשוט הסריקה לוקחת את כל המהירות של הכונן .

פורסם
התקנתי עכשיו TREND MICRO AV INTERNET SECURITY והמחשב בסריקה לא זז

אי אפשר גם לסרוק וגם לגלוש במקביל פשוט הכונן הקשיח בסריקה כאילו מת

צריך לסיים את הסריקה ואז לגלוש מוזר לאללה פשוט הסריקה לוקחת את כל המהירות של הכונן .

אני ממליץ על אנטיוירוס של ביטדפנדר, יש לי אותו לא מכביד על המערכת, שקט

פורסם
  • מחבר

תקרא באינטרנט מה כותבים על ביטדיפנדר משתמשים ואתה תרוץ למחוק את זה ...

יש תגובות מאוד רעות ברשת על ביטדיפנדר בניגוד לכל הבנצמרקים ששמים אותו מקום 1

אז למי להאמין ? ליוזרים או לבעלי עניין ברשת ? משתמשים נשמעים לי יותר אמינים מאיזה כתבה ...

פורסם
תקרא באינטרנט מה כותבים על ביטדיפנדר משתמשים ואתה תרוץ למחוק את זה ...

יש תגובות מאוד רעות ברשת על ביטדיפנדר בניגוד לכל הבנצמרקים ששמים אותו מקום 1

אז למי להאמין ? ליוזרים או לבעלי עניין ברשת ? משתמשים נשמעים לי יותר אמינים מאיזה כתבה ...

תצליץ על אנטיוירוס ואם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות אלי במחיר זול

פורסם
  • מחבר

יש אנטי וירוס חינמי של PANDA יחסית למשהו שלא עולה שקל הוא מאוד טוב , יש איתו רק בעיה אחת מדי פעם אחת לכמה שעות הוא תוקע לכמה שניות את הכונן הקשיח יש פריז קטן

אני כרגע עובד עם TREND MICRO AV ISECURITY יש עליו המלצות טובות אבל בתכלס אני חושב שאין כמו KASPERSKY , למרות שה TREND MICRO קיבל ציון יותר גבוה ממנו

יש לי 2 שאלות :

1. אם יש הבדל בין חומת אש של ווינדוס לבין חומת אש של ZONE ALARM ? הם אותה רמה ?

2 . למה NOD32 במעבדות החיצוניות מקבלת תוצאות טובות אבל בבנצמרקים היא מקבלת ציון מאוד בינוני

קראתי שמלא חברות בארץ עובדות עם NOD32 אבל הציון שהוא מקבל ממש נמוך ממש תעלומה

מה הסרט של ESET ?

פורסם

לי אין אנטי וירוס כי אני לא עובד על ווינדוס אבל התקנתי אותו על המחשבים של המשפחה והוא רץ אצלהם כבר שנתיים. לדעתי אנטי וירוס מעולה כי הוא קליל, יש לו מצב של טייס אוטומטי שהוא עושה סריקות יזומות לבד, מתעדכן ובכללי עובד בשבילך ברקע שזה מעולה למחשבים של אנשים מבוגרים וזול, כל פעם רכשתי להם רישיון שנתי ל3 מחשבים במחיר של 20 דולר לשנה.(יחסית למתחרים מאוד זול וכל כמה זמן יש להם סיילים שווים)

לא חווה איתו בעיות ולדעתי הוא עושה את העבודה מעולה. למשתמשים מתקדמים אני חושב שNod32 אנטי וירוס מעולה אבל הבעיה העיקרית שלו זה מחיר מאוד גבוהה והם לא עושים מבצעים והנחות מי יודע מה..

אין לי מושג למה המשתמשים שלו לא מרוצים אבל אני יכול להבין את הביקורות שנותנות לו ציון טוב.

פורסם
  • מחבר

האנטי וירוסים " הקלילים " הכי מפחידים אותי , בדרך כלל " הקלילים " מפספסים הרבה וירוסים ורגולות

חרשתי את כל האינטרנט לא מצאתי ביקורות טובות על ה NOD32

הוא מקבל ציון ממש בינוני אבל ה PANDA AV FREE מקבל ציון יותר גבוה ממנו -

פורסם
לי אין אנטי וירוס כי אני לא עובד על ווינדוס אבל התקנתי אותו על המחשבים של המשפחה והוא רץ אצלהם כבר שנתיים. לדעתי אנטי וירוס מעולה כי הוא קליל, יש לו מצב של טייס אוטומטי שהוא עושה סריקות יזומות לבד, מתעדכן ובכללי עובד בשבילך ברקע שזה מעולה למחשבים של אנשים מבוגרים וזול, כל פעם רכשתי להם רישיון שנתי ל3 מחשבים במחיר של 20 דולר לשנה.(יחסית למתחרים מאוד זול וכל כמה זמן יש להם סיילים שווים)

לא חווה איתו בעיות ולדעתי הוא עושה את העבודה מעולה. למשתמשים מתקדמים אני חושב שNod32 אנטי וירוס מעולה אבל הבעיה העיקרית שלו זה מחיר מאוד גבוהה והם לא עושים מבצעים והנחות מי יודע מה..

אין לי מושג למה המשתמשים שלו לא מרוצים אבל אני יכול להבין את הביקורות שנותנות לו ציון טוב.

הלוואי שהיינו יכולים להסתדר בלי אנטיוירוס ולגבי האנטיוירוס נוד32 הוא בכלל לא יקר כי 80 ש"ח לשלם ואתה רגוע למשך שנה ועוד חוקי ואתה עוד מקבל את הגירסא 8(הכי עדכנית שלהם) לפי דעתי זה משתלם, אני גם ניסיתי כל מיני חינמים עד שהבנתי מה זה "חינמי" הרי החברות האלה הם לא פראיירים

- - - תגובה אוחדה: - - -

האנטי וירוסים " הקלילים " הכי מפחידים אותי , בדרך כלל " הקלילים " מפספסים הרבה וירוסים ורגולות

חרשתי את כל האינטרנט לא מצאתי ביקורות טובות על ה NOD32

הוא מקבל ציון ממש בינוני אבל ה PANDA AV FREE מקבל ציון יותר גבוה ממנו -

קלעת בדיוק מה גם אני חושב, אגב פנדה אינטרנט סקיוריטי ב80 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הפנדה נחשבים טובים ,

הבעיה עם ה NOD32 שהוא לא ממש מקבל תוצאות טובות בבדיקות אתרים כנס ל AV TEST למשל תראה כמה וירוסים ורגולות הוא מפספס זה אנטי וירוס יותר חלש מפנדה והפנדה זה חינמי

איך יכול להיות שאין אתר אחד שנותן לו ציון גבוה ? כל האתרים מראים שה NOD32 זאת הגנה מאוד בינונית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים