עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

כל עוד משהו לא משומש - הוא חדש ולא שומש

אם משהו "משוחזר" זאת דרך בשפה יפה להגיד שהוא היה מקולקל ועבר תיקון יבואן או יצרן

• תגובות 39
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה זה תיקון יצרן?

החלפת ליבה או משהו בסיגנון?

האם אפשר לקנות כרטיס כזה בלב שלם למחשב שאני שואף שיחזיק הרבה זמן?

פורסם

תיקון יצרן זה מוצר חדש שתוקן משהו שהתקלקל ועבר בדיקות שהוא בסדר. העניין שלא תמיד אומרים לך מי תיקן ובדק אם זה היצרן עצמו או מעבדה של או מטעם היבואן. בגדול המחיר והאחריות משנים מאוד.

אני משער אולי אני טועה שבארץ גם מוצרים לא חדשים מתוקנים ונמכרים, בהגדרה המקורית מדובר על מוצר חדש שתוקן.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_%28electronics%29

פורסם
  • מחבר

אם כך הם תקנים ואין סיבה לדאגה נכון?

אני אולי ארכוש כרטיס מסך יד שניה מה אני צריך לחפש בכרטיס לפני הקניה?

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-960 של אנוידה וראיתי שהוא מספק אחלה תוצאות בהתאם למחיר שלו והוא נתמך על ידי הספק כח שלי

האם שווה לקנות אותו ב-200 דולר כולל witcher 3? והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד I3 4160

פורסם

שווה ביותר, אם אתה קונה מחו"ל.

יש גם גרסאות 4GB בתוספת ~30$ ששווה להשקיע בהן לדעתי

פורסם
  • מחבר
שווה ביותר, אם אתה קונה מחו"ל.

יש גם גרסאות 4GB בתוספת ~30$ ששווה להשקיע בהן לדעתי

תקן אותי אם אני טועה אבל יותר זיכרון רק מאפשר לי לשחק ברזולוציות יותר גדולות נכון?

אם כך אני לא צריך יותר זירון כי אני הולך לשחק על מסך 1080 לכל היותר

פורסם

עודף זיכרון נותן למקסם ולהשתמש בכל כוח העיבוד של הליבה בלי להיתקל בנפילות FPS.

בעיקר מאפשר להחזיק מפות ברזולוציה יותר גבוהה או לאפשר הגדרות MSAA\AA יותר גבוהות.

הם משפיעים מאוד על הביצועים ולכן הליבה תגביל אותך מאוד מהר.

באופן עקרוני הם לא יתנו לך לשחק ברמה אחת מעל אלה בעיקר יאפשרו משחקיות יותר חלקה באותן הגדרות.

עבור 1080 2GB מספיק לרוב הגדול\מוחלט של המשחקים ולקחת 4GB זה בעדיפות משנית- תלוי בתקציב.

מאחר וזו תוספת של כ-140 שח בלבד אני חושב שזה כדאי אפילו בשביל אותו משחק אחד שישתמש ב- 2.5GB ויאפשר לך לשחק חלק.

אין לזה הצדקה כספית אלה יותר "ראש שקט" - לגמרי העדפה ושיקול שלך.

ברוב המקרים\משחקים המעבד לא יגביל 960, אבל ישנם ספציפיים שמעמיסים יותר על המעבד.

בכל מקרה עדיף שהמעבד יגביל ולא הכרטיס הגרפי (מה גם ש DX12 יעזור בעתיד הקרוב למקסם את ביצועי המעבד).

פורסם
  • מחבר
עודף זיכרון נותן למקסם ולהשתמש בכל כוח העיבוד של הליבה בלי להיתקל בנפילות FPS.

בעיקר מאפשר להחזיק מפות ברזולוציה יותר גבוהה או לאפשר הגדרות MSAA\AA יותר גבוהות.

הם משפיעים מאוד על הביצועים ולכן הליבה תגביל אותך מאוד מהר.

באופן עקרוני הם לא יתנו לך לשחק ברמה אחת מעל אלה בעיקר יאפשרו משחקיות יותר חלקה באותן הגדרות.

עבור 1080 2GB מספיק לרוב הגדול\מוחלט של המשחקים ולקחת 4GB זה בעדיפות משנית- תלוי בתקציב.

מאחר וזו תוספת של כ-120 שח בלבד אני חושב שזה כדאי אפילו בשביל אותו משחק אחד שישתמש ב- 2.5GB ויאפשר לך לשחק חלק.

אין לזה הצדקה כספית אלה יותר "ראש שקט" - לגמרי העדפה ושיקול שלך.

ברוב המקרים\משחקים המעבד לא יגביל 960, אבל ישנם ספציפיים שמעמיסים יותר על המעבד.

בכל מקרה עדיף שהמעבד יגביל ולא הכרטיס הגרפי (מה גם ש DX12 יעזור בעתיד הקרוב למקסם את ביצועי המעבד).

זאת אומרת שאוכל לקנות את ה-4160 בראש שקט מצוואר בקבוק?

פורסם
  • מחבר
עודף זיכרון נותן למקסם ולהשתמש בכל כוח העיבוד של הליבה בלי להיתקל בנפילות FPS. בעיקר מאפשר להחזיק מפות ברזולוציה יותר גבוהה או לאפשר הגדרות MSAA\AA יותר גבוהות. הם משפיעים מאוד על הביצועים ולכן הליבה תגביל אותך מאוד מהר. באופן עקרוני הם לא יתנו לך לשחק ברמה אחת מעל אלה בעיקר יאפשרו משחקיות יותר חלקה באותן הגדרות. עבור 1080 2GB מספיק לרוב הגדול\מוחלט של המשחקים ולקחת 4GB זה בעדיפות משנית- תלוי בתקציב. מאחר וזו תוספת של כ-140 שח בלבד אני חושב שזה כדאי אפילו בשביל אותו משחק אחד שישתמש ב- 2.5GB ויאפשר לך לשחק חלק. אין לזה הצדקה כספית אלה יותר "ראש שקט" - לגמרי העדפה ושיקול שלך. ברוב המקרים\משחקים המעבד לא יגביל 960, אבל ישנם ספציפיים שמעמיסים יותר על המעבד. בכל מקרה עדיף שהמעבד יגביל ולא הכרטיס הגרפי (מה גם ש DX12 יעזור בעתיד הקרוב למקסם את ביצועי המעבד).

גם אני מותח את התקציב בשביל לקנות את ה-960 ככה שאין לי עוד כסף לשין על עוד זיכרון וגם זה מחשב זול אז כל המחשב הוא מחשב של התפשרות כמעט בכל מקום שאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים