עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן כפי שאמרתי אני מבצע את הרכישה דרך אמזון ומשפחה שגרה בארצות הברית תביא לי את פריטים.

אני אזמין דרך אמזון בשביל שהחלקים יגיעו לבית ולא יצטרכו ללכת ולאסוף את החלקים בגלל הטירטור

• תגובות 39
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדקתי כמה דברים.

כרטיס מסך - מהארץ. אפילו אם זה ה-HD 7870 ולא ה-HD 7950. המחיר בארץ דומה, או נמוך, ויש גם אחריות.

מעבד, אפשר כל מעבד BOX שתרצה, יש אחריות בינלאומית. Core i3 4160 זאת אופציה

פורסם
  • מחבר
בדקתי כמה דברים.

כרטיס מסך - מהארץ. אפילו אם זה ה-HD 7870 ולא ה-HD 7950. המחיר בארץ דומה, או נמוך, ויש גם אחריות.

מעבד, אפשר כל מעבד BOX שתרצה, יש אחריות בינלאומית. Core i3 4160 זאת אופציה

אפשר לדעת למה לקנות כרטיס מסך מהארץ?

ולמה כרטיס של amd ? כפי שאמרתי בהתחלה אני לא מתכנן להריץ קרייסיס 3 על אולטרה ככה שאני מעדיף לשלם אותו הדבר ולהפסיד קצת ביצועים על כל האפשרויות של אנוידיה

פורסם

כמדומני AMD evolve מכיל עכשיו גם אפשרות הקלטה בדומה לshadowplay.

לגבי אפשרויות - לא רואה עד כמה זה אקטואלי עם כרטיס מסך בסיסי דוגמת GTX 750. העדיפות הראשונה בקניית כרטיס מסך שכזאת תהיה להאצת משחקים ולדעתי שם צריך להיות הדגש. אם אתה צריך גלישה או סרטים אז יש לך מובנה חזק מספיק במעבד. הבעיה מתחילה כשפתאום כן יש רצון להפעיל משחק כבד יותר. לא מדברים פה על 5-10% הבדל ביצועים, אלא על חתיכת הבדל של כמה עשרות אחוזים.

הבחירה שלך. אם אתה רוצה משהו שיהפוך מהר יותר ללא רלוונטי עבור כותרים חדשים, אדרבה. רק חראם על הכסף שאתה משלם בעבור הכח הזה כשדברים כמו צריכת חשמל לא נמצאים בעדיפות קריטית

פורסם
  • מחבר
כמדומני AMD evolve מכיל עכשיו גם אפשרות הקלטה בדומה לshadowplay.

לגבי אפשרויות - לא רואה עד כמה זה אקטואלי עם כרטיס מסך בסיסי דוגמת GTX 750. העדיפות הראשונה בקניית כרטיס מסך שכזאת תהיה להאצת משחקים ולדעתי שם צריך להיות הדגש. אם אתה צריך גלישה או סרטים אז יש לך מובנה חזק מספיק במעבד. הבעיה מתחילה כשפתאום כן יש רצון להפעיל משחק כבד יותר. לא מדברים פה על 5-10% הבדל ביצועים, אלא על חתיכת הבדל של כמה עשרות אחוזים.

הבחירה שלך. אם אתה רוצה משהו שיהפוך מהר יותר ללא רלוונטי עבור כותרים חדשים, אדרבה. רק חראם על הכסף שאתה משלם בעבור הכח הזה כשדברים כמו צריכת חשמל לא נמצאים בעדיפות קריטית

החלטתי ללכת על i3-4160 עם כרטיס של amd עכשיו איזה כרטיס יותר טוב:

ASUS R9-270

או

MSI 7870

והאם שניהם יוכלו לפעול עם ספק כח של 450W?

תודה

פורסם
  • מחבר

נ.ב יש לי גם בבית gigabyte gtx780 שלא בשימוש... אני אוכל להשתמש בו במערך עם ספק כח כזה? (אני מניח שלא...) ואם כן האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד וה-780?

תודה

פורסם

יש לך GTX 780 שלא בשימוש ?:s0927:על איזה מערך אתה מדבר ? חבר את ה-780 ושדרג מעבד\ספק במקום לרכוש כרטיס חלש\מיותר.

אם החומרה כבר ברשותך מה איכפת לך מצוואר בקבוק ? כרטיסים חלשים יותר (כמו אלו שתכננת לרכוש או בכלל) לא יתנו לך ביצועים עדיפים על אלו של ה 780 ויהיא מה.

במקרה הכי גרוע (צוואר בקבוק מטורף במשחק כזה או אחר) הביצועים יהיו דומים.

פורסם
  • מחבר
יש לך GTX 780 שלא בשימוש ?:s0927:על איזה מערך אתה מדבר ? חבר את ה-780 ושדרג מעבד\ספק במקום לרכוש כרטיס חלש\מיותר.

אם החומרה כבר ברשותך מה איכפת לך מצוואר בקבוק ? כרטיסים חלשים יותר (כמו אלו שתכננת לרכוש או בכלל) לא יתנו לך ביצועים עדיפים על אלו של ה 780 ויהיא מה.

במקרה הכי גרוע (צוואר בקבוק מטורף במשחק כזה או אחר) הביצועים יהיו דומים.

התכנון שלי זה למכור את ה-780 ולכן אני רוצה לקנות כרטיס חדש.

פורסם

אתה עושה שטויות, בכסף שתמכור לא תקנה שום כרטיס חדש שמתקרב לביצועים שלו. תקנה i5 ואתה מסודר, או i3 אם אתה רוצה לחסוך.

פורסם
  • מחבר

עזובו בצד את העובדה שיש לי 780 למכירה המחשב שאני בונה ומחפש בשבילו כרטיס מסך לא קשור בכלל.

אני מחפש כרטיס מסך למחשב עם מעבד i3 4160 שאני לא אתקין בו בשום מצב בעולם את ה-780 ככה שהוא לא קשור

ככה שאשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך בטווח המחירים שאוזכר בהודעות קודמות

פורסם
  • מחבר
למה להתפשר. קח מעבד Core i3 ותרשה לעצמך ביצועי גיימינג רציניים עם משהו כזה:

http://www.tms.co.il/product/11416

או אם אין לך תקציב, אפילו משהו כזה

http://www.tms.co.il/product/11434

עדיין יהיה חזק ממה שתקבל עם GTX 750.

איך זה שה-7870 יותר זול בארץ מאמזון בעוד שאמזון הם מציגים את המחיר הרישמי של הכרטיס?

זה כרטיס מהשטחים או משהו? חחחח

פורסם
  • מחבר
"עודפים."

האא אוקיי... ואלה כרטיסים תקינים ובלי בעיות?

פורסם
  • מחבר

ראיתי גם כרטיסים יותר חזקים בתווח המחירים שאני מחפש אבל הם כרטיסים ׳׳משוחזרים׳׳ מה זה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים