עבור לתוכן

הסיפור מאחורי Mortal Kombat

Featured Replies

פורסם
פורסם

מאיפה כל הידע הזה?!@ וואוו

פורסם

^האינטרנט הוא מקום קסום, מלא במידע. מציע לך לבדוק.

זוכרים כשמורטל קומבט הזה מבוסס על יכולת, סודות לביצוע Finish Him שונים ותוכן נעול שפותחים על ידי עבודה קשה?

אךךךךך.....

פורסם

כן, פעם כל המשחקים היו כאלה... :)

האמת היא גם בMK9 (את MKX עוד לא שיחקתי) יש הרבה תוכן נעול שפותחים ע"י הישגים. זה לא רק DLC. כמובן לשחקני PC זה לא משנה כי גם ככה קיבלו את הKomplete (רק באיחור אופנתי של שנתיים).

מה שכן - אני אוהב את זה שרשימות המהלכים זמינות בתוך המשחק ולא צריך לשנן עשרות של פינישים או לשחק עם cheat sheet מודפס.

כששיחקתי במשחקים הראשונים לפני עשור וחצי - שניים, בשיאי אני חושב שזכרתי את כל המהלכים של כל השחקנים ב1,2,3, ואת כל הfatalities של כולם ב1 וב2. כבר לא יכולתי לזכור בע"פ את הbabalities/friendships של 2, או את כל הפינישים של 3.

בMKT עשו בשביל זה את האפשרות של הone-button fatalities (שאותה מדליקים עם תפריט סודי), שמאפשרת לבצע פיניש בלחיצה על כפתור בודד ואז לא צריך לזכור כלום.

תודה על עוד סרטון מגניב, GameGems. :xyxthumbs:

פורסם
^האינטרנט הוא מקום קסום, מלא במידע. מציע לך לבדוק.

אתה מסכים איתי שזה לא רק מידע מגוגל? יש פה עבודת יסוד מאוד רצינית. זה נראה באמת סרטון מושקע באמת.

פורסם
זוכרים כשמורטל קומבט הזה מבוסס על יכולת, סודות לביצוע Finish Him שונים ותוכן נעול שפותחים על ידי עבודה קשה?

אךךךךך.....

אני זוכר שהיה לי מישהו בשכונה שידע איזה 4 finish him במורטל קומבט 1 והוא היה אשכרה מוכר לילדים את ה"סוד".

עד שהגיע גיליון גבר של wiz עם קודים ומהלכים... אני לא אשכח איך רצתי לחבר לנסות forward forward down up עם ג'וני קייג'...

פורסם

איזה מצחיק התקופה הזאת שהפינישינג היו "סוד".. איזה נוסטלגיה.. (ב-MK4 זה כבר היה כתוב בתפריט חחח)

פורסם
  • מחבר
מאיפה כל הידע הזה?!@ וואוו

יש את כל המקורות מידע בתיאור הסרטון :)

אתה מסכים איתי שזה לא רק מידע מגוגל? יש פה עבודת יסוד מאוד רצינית. זה נראה באמת סרטון מושקע באמת.

תודה רבה. אכן השקעתי כמה שעות טובות רק על הכתיבה :)

פורסם

עוד סרטון טוב מאוד.

אני אפרסם אותו בדף הפייסבוק של קהילת משחקי המכות בארץ.

פורסם

הערוץ הכי מושקע שראיתי

פורסם

סרטון מעולה, והאמת ערוץ מעולה. תודה.

פורסם

גם אני מצטרף להנ"ל, אחלה סרטונים, נהנה כל פעם מחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, זה מאוד משמח אותי D:

פורסם
אני זוכר שהיה לי מישהו בשכונה שידע איזה 4 finish him במורטל קומבט 1 והוא היה אשכרה מוכר לילדים את ה"סוד".

עד שהגיע גיליון גבר של wiz עם קודים ומהלכים... אני לא אשכח איך רצתי לחבר לנסות forward forward down up עם ג'וני קייג'...

עיתון וויז לא יצא הרבה אחרי המשחקים הראשונים?

האמת של-MK3 חיפשתי באינטרנט. כשמצאתי את ה-Fatalities רצתי בבית כמו משוגע וצעקתי לכולם "מצאתי קודים לMK3 מצאתי קודים לMK3".

בוקר למחורת אני וכל השכנים מהבית כבר ניסינו אחד אחד חצי יום.

עכשיו זה לא רק שיש DLC שעושה אותם בכפתור אחד, אם אני לא טועה, גם הכפתורים קלים בהרבה ורצף הכפתורים מועט יותר מבמשחקים הראשונים.

פורסם

דווקא לא. WIZ התחיל לצאת לאור ב1991. אבל גם אני מצאתי את הרוב באינטרנט.

לא הייתי אומר שהמהלכים היום פשוטים יותר לביצוע מאשר בראשונים. אני לא מכיר את משחקי הביניים, אבל לפחות בMK9 זה די באותה רמה כמו בMK1-MK3, אולי חוץ מפינישים מסוימים בMK3 שמסיבה כלשהי נתנו להם סדרות מהלכים דפוקות לגמרי, או כאלה שדורשים מרחק מאוד מדויק מהיריב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים