עבור לתוכן

קשה להחליט על המפרט

Featured Replies

פורסם

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz

לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97

זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz

כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM

+

כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung

כונן אופטי DVD-RW

כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט

ספק כח Coolermaster 750W PSU

מארז ????

כרטיס רשת WIFI

כרטיס קול 7.1

. מה התקציב המקסימאלי?

8,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

מזדמן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

שלא תיהיה בעית לחבר את המחשב לכמה מסכים במגביל FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מקלדת, עכבר גימיינג לא כבד משהו נחמד

לדוגמא ROCCAT FX MULTICOLOR GAMING

ROCCAT KONE PURE 82000DPI CRE PERFORMANCEGAMING

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

חשוב 6

ביגלל זה לא יודע על איזה קירור ללכת על נוזלי או מאווררים

במידה ומאווררים אז רוצי I7 BOX?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

בנוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

הרכבה +מערכת הפעלה 8.1

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת אין חנות מועדפת אבל חושב על KSP / IVORY

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חיבורי USB 3 , כרטיס רשת לחיבור WIFI (שיהיה איכותי למידעת הצורך) שיתמוך עד 100MB

שליטה במארז על מהירות המאווררים(לחצן טורבו) ושיהיה מארז יפה רוצי MINI TOWER אבל עם אין אפשרות אז FULL

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

תמיד טוב שיהיה אפשרות לשידרוג הדבר שכניראה ישדר בעוד שנה שנתיים זה הכרטיס מסך ..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:,

אין

ועכשיו לשאלה עד כמה אני תואם לדרישות שלי ומה רצוי לשנות ...

יודע שהשאלה על המארז צריכה להיות בפורום שלהם אבל ישמח לעזרה כאן..

פורסם

???

בשביל מה פתחת 5 דיונים זהים ב5 קטגוריות?

פורסם
  • מחבר

בכל אחד שאלתי בדגש על משהו אחר...

וישמח לרצינות זה חשוב לי לקניה ממש בימים הקרובים

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה אתם אומרים על המפרט הזה

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור נוזלי Antec Kuhler H2O 1250 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ares 4x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ציוד רשתות: מתאם רשת אלחוטי LinkSyS WUSB6300 Wireless-AC Dual Band N300 + AC867 USB 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 750W 80+ Gold G-750 1

מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster HAF Stacker 935 Stackable Full Mod-Tower with Window Black 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Antec TwoCool 140 Blue LED 140mm 2

מקלדות: מקלדת לגיימרים Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard 1

עכברים: עכבר גיימרים Roccat Tyon 8200DPI All Action Multi-Button 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 8.1 Professional Hebrew 32Bit / 64Bit Retail 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 8858 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

פשוט תרכז את כל השאלות שלך לאשכול אחד, זה יקל גם עלינו וגם עליך.. במקרה הכי גרוע לא ידעו לענות ויפנו אותך לפורום המתאים.

בקשר למפרט, קיבלת הצעת מחיר? חנות בחרה את החלקים או אתה?

אפשר לשפר פה כמה דברים.

זכרונות עדיף 2X8 במקום 4X4. זה משאיר לך את האופציה לשדרוג עתידי. אין יתרון ל4X4, לפחות בDDR3. זה אפילו חסרון, גם לוקח לך 2 סלוטים וגם מעמיס יותר על בקר הזכרון.

בלוח אם אפשר להתפשר על Z87 שיעלה לך חצי מחיר. כל עוד אין לך תוכניות להשתדרג לBroadwell או לעשות שימוש בסלוטים M2/SATA-Express אפשר לוותר על Z97.

חוץ מזה לא צריכה להיות לך סיבה להשתדרג לBroadwell כי ההבדל בינו לבין Haswell יהיה זניח. הרבה אנשים החליטו לדלג עליו ולקפוץ ישר לSkylake.

ספק כוח 750W, למה? מתוכנן SLI בעתיד? עדיף לקחת ספק של חברה יותר מוכרת כמו Seasonic/Antec.

קירור נוזלי או אוויר, בחירה שלך. מתוכנן OC בינוני לא? אז קירור אוויר יספיק. הוא פחות רועש ויותר זול, ולפעמים גם יותר אפקטיבי מקירורי מים.

עריכה:

התשובה הזאת מתייחסת רק לפוסט השלישי שלך, ראיתי את הפוסט הרביעי רק לאחר שפרסמתי את התגובה.

נערך על-ידי Nightbeat

פורסם

הכל טוב ויפה קח את זה עם 970 רק הזיכרונות שלך שם תעשה 8X2 או אם בא לך 8X4 ואז לא תצטרך לשדרג לעול ם

פורסם

המארז פשוט טנק, תמדוד 73 ס"מ מהרצפה לגובה ותגיד לי אם יש לך צורך במארז כל כך גדול? יש אופציות יותר טובות כמו Corsair 550D / Antec P100 שגם יענו על דרישות השקט שלך.

הקירור שבחרת טוב אבל מאוד רועש במאמץ. (עובר את ה70dB, אי אפשר לחיות עם דבר כזה) תחשוב על זה.

זכרונות כמו שכבר אמרנו, תחליף ל2X8.

חוץ מזה הכל בסדר.

פורסם
  • מחבר
פשוט תרכז את כל השאלות שלך לאשכול אחד, זה יקל גם עלינו וגם עליך.. במקרה הכי גרוע לא ידעו לענות ויפנו אותך לפורום המתאים.

בקשר למפרט, קיבלת הצעת מחיר? חנות בחרה את החלקים או אתה?

אפשר לשפר פה כמה דברים.

זכרונות עדיף 2X8 במקום 4X4. זה משאיר לך את האופציה לשדרוג עתידי. אין יתרון ל4X4, לפחות בDDR3. זה אפילו חסרון, גם לוקח לך 2 סלוטים וגם מעמיס יותר על בקר הזכרון.

בלוח אם אפשר להתפשר על Z87 שיעלה לך חצי מחיר. כל עוד אין לך תוכניות להשתדרג לBroadwell או לעשות שימוש בסלוטים M2/SATA-Express אפשר לוותר על Z97.

חוץ מזה לא צריכה להיות לך סיבה להשתדרג לBroadwell כי ההבדל בינו לבין Haswell יהיה זניח. הרבה אנשים החליטו לדלג עליו ולקפוץ ישר לSkylake.

ספק כוח 750W, למה? מתוכנן SLI בעתיד? עדיף לקחת ספק של חברה יותר מוכרת כמו Seasonic/Antec.

קירור נוזלי או אוויר, בחירה שלך. מתוכנן OC בינוני לא? אז קירור אוויר יספיק. הוא פחות רועש ויותר זול, ולפעמים גם יותר אפקטיבי מקירורי מים.

עריכה:

התשובה הזאת מתייחסת רק לפוסט השלישי שלך, ראיתי את הפוסט הרביעי רק לאחר שפרסמתי את התגובה.

טוב נתחיל בלוח אם לא ראיתי של גייבטי Z87 ולא יודע לאעדיף לעולת ברמה או לרדת ?אני הייתי שמח ליותר פרטים על ההבדלים ...

לפי מה שהבנתי אה Z97X הוא ממש טוב אבל ישמח לישמוע את הדעה שלך..

והספק כוח הוא של

Seasonic לא טוב? וחשבתי לקחת קצת מיקדם שהיא עם יצרתך לשדרג כרטיס מסך בעתיד..

עם אני הולך על קירור אוויר אז איזה קירור לקחת ? ואם לקחת אוויר אז לשנות את המעבד לBOX?

המארז פשוט טנק, תמדוד 73 ס"מ מהרצפה לגובה ותגיד לי אם יש לך צורך במארז כל כך גדול? יש אופציות יותר טובות כמו Corsair 550D / Antec P100 שגם יענו על דרישות השקט שלך.

הקירור שבחרת טוב אבל מאוד רועש במאמץ. (עובר את ה70dB, אי אפשר לחיות עם דבר כזה) תחשוב על זה.

חוץ מזה הכל בסדר.

שמעתי את הדעה שלך וקבלתי אותה אני גם חושב שזה גדול מאוד אבל המארזים שהמלצה הם בלי בקרת שליטה.. שאני מאוד חושב שצריך וגם לא הככי יפים שזה משהו שלא כלכך חשוב אבל יעשה טוב בלב אז ישמח להצעות אחרות אולי אפילו יקרות יותר..

חוץ מזה הכל בסדר.

שמעתי את הדעה שלך וקבלתי אותה אני גם חושב שזה גדול מאוד אבל המארזים שהמלצה הם בלי בקרת שליטה.. שאני מאוד חושב שצריך וגם לא הככי יפים שזה משהו שלא כלכך חשוב אבל יעשה טוב בלב אז ישמח להצעות אחרות אולי אפילו יקרות יותר..

לגבי הזיכרון מה אומרים על

G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28

או שאולי לקחת את ה

G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28

פורסם
  • מחבר

אני כל הלילה ישבתי חושב שזה טוב אבל יש חריגה בתקציב ולא יודע מה לעשות שווה ליקרוע את עצמי ולהשקיע עוד 600 שקל חריגה?

עדיין מחכה לתשובות לשאלות הקדמות ..

ואני חושב ללכת על המארז אתה מה אתם חושבים?

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial M550 CT256M550SSD1 256GB SSD MLC SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ציוד רשתות: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 750W 80+ Gold G-750 1

מארזים: מארז CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Corsair Air Series AF120 Blue LED Quiet Edition High Airflow 120mm Fan 2

מקלדות: מקלדת לגיימרים Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard 1

עכברים: עכבר גיימרים Roccat Tyon 8200DPI All Action Multi-Button 1

פד לעכבר: משטח מיני לעכבר Roccat Taito Mini-Size (265x210x3mm) Black Gaming Mousepad 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 8.1 Hebrew 32Bit / 64Bit Retail 1

אנטי וירוסים: תוכנה להגנת הסמארטפון Symantec Norton Mobile Security Retail - שנה אחת - מכשיר אחד 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 8629 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי Svat Svytoslav Alekseev

פורסם

אתה יכול בשקט ספק 600-650 אפילו פחות, אתה יכול מארז mid ,לקחת ssd יותר זול, יש כבר מספיק מאווררים במארז למה להוסיף עוד?

לא בחרת סניף אילת.

פורסם

מתוכנן SLI בעתיד או לא? במידה ולא- 750W מוגזם. כמו שnone אמר 600-650 ואפילו 550 יספיקו.

מארז - Corsair 500R קטן יותר ונראה לי בסגנון שלך. זול ב250~ שקלים.

זכרונות - קח את אלה ותחסוך 300 שקלים. זהים לחלוטין מבחינת תזמונים\מהירות\מתח.

SSD - קח את MX100 ותחסוך 200 שקלים.

לוח וקירור למעבד מעולים לאוברקלוק.

האנטיוירוס שבחרת הוא לסמארטפון ולא למחשב..

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק אני מעדיף שיהיה לי מירבך נשימה אולי לרדת ל700אבל לא פחות..

אם לרדת ל700אז ישמח להצעת ספק של 700כי הספק של החברה שרציתי אין 700..

לגבי המארז המארז מאוד חשוב שלי אני כן רוצה mid אבל משהו מה מושקעים אז ישמח הצעות מה שנתתי לא ממש מוצכן בעייני.. זיכרון קבלתי את מה שאמרתי שיניתי.. SD שאתה מציע המראות קריא וכתיבה שלו נמוכים מעדיף משהו יותר טוב ניראה לי כדי להישאר אם מה שיש..

פורסם

650W יתן מספיק מרווח, אפילו 450W יחזיקו את המפרט הזה.. אבל איך שתרצה.

הSSD אכן מציע מהירות כתיבה גבוהה יותר והמחיר בהתאם..

מארז.. מה אתה מחפש? שקט או מראה צעקני? קצת קשה לשלב בין השתיים. המארז שבחרת לא רע אבל נורא יקר.

הייתי מציע לך מארז של NZXT אבל הם לא נמכרים בKSP..

פורסם
  • מחבר

כן הלכתי על ssd קצת זול יותר עם מיהירות קריאה גובה אבל הכתיבה קצת פחות..

לגבי המארז אני מחפש משהו יפה שיהיה לו גם בקרת מאווררים ושקט ככל שאפשר

עדשה לmidאבל אם אין אפשרות אזfull

פורסם

אם כך, תפנה לפורום ספקים ומארזים ותבקש המלצה.

יש לך מפרט מנצח. רק צריך מארז. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יחפש ספק של 650 אבל בטוח שיספיק לי גם עם בהמשך אני יוסיף עוד כרטיס מסך של970?!

וכן עכשיו נימצא ספק טוב וזהו יעבור לפורום מארזים למכרז מנת ומפרט שלי מוכן לקניה!!! ותודה על כל העזרה!! ממש מעריך אותכם על כל המידע הטוב והאמין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים