פורסם 2015 באפריל 610 שנים השרת פועל?אם אתה לא מצליח להתחבר אליו גם מהמחשב שלך דרך localhost - אז זו לא בעייה של הפניית פורטים בנתב.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים מחבר השרת פועל?אם אתה לא מצליח להתחבר אליו גם מהמחשב שלך דרך localhost - אז זו לא בעייה של הפניית פורטים בנתב.השרת אכן פועל ואני מצליח להכנס אליו - אנשים אחרים לא
פורסם 2015 באפריל 610 שנים אז לא הבנתי את פשר ההודעה שלך עם הפלט מחלון שורת הפקודה. או שמשהו השתנה מאז?או שהשרת לא על הפורט שאתה חושב,או שהIP שהגדרת בנתב לא נכון,או שיש פיירוול פעיל למרות שאתה חושב שאין.אני מתקשה לחשוב על אפשרויות אחרות.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים תודה, אנסה עכשיו.ולגבי הצינזור, לא הייתי סגור אם זה משהו חשוב או שוליי, עכשיו אני יודע התמונה הזאת גורמת לי לחשוב שזה לא הפורט הנכון. לגבי הפלט של netstat, מולטיקור רשם לך למעלה: netstat -a | find "LISTENING
פורסם 2015 באפריל 610 שנים מחבר התמונה הזאת גורמת לי לחשוב שזה לא הפורט הנכון.לגבי הפלט של netstat, מולטיקור רשם לך למעלה:netstat -a | find "LISTENINGרשמתי את זה וחיכיתי איזה דקה וזה לא רשם כלום.אם מישהו יוכל להסתכל דרך teamviewer זה יהיה מעולה..- - - תגובה אוחדה: - - -אז לא הבנתי את פשר ההודעה שלך עם הפלט מחלון שורת הפקודה. או שמשהו השתנה מאז?או שהשרת לא על הפורט שאתה חושב,או שהIP שהגדרת בנתב לא נכון,או שיש פיירוול פעיל למרות שאתה חושב שאין.אני מתקשה לחשוב על אפשרויות אחרות.איך אני מוודא שהגדרתי את IP בנתב כמו שצריך ? כי fw מכובה בטוח
פורסם 2015 באפריל 710 שנים אולי עשית את זה, אל תגדיר במחשב כתובת קבועה תגדיר לראוטר לחלק למחשב כתובת קבועה לפי מאק אדרס, לפעמים זה פותר בעיות.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים תחפש ככה:netstat -na | find "27015"אם אתה לא מוצא כלום תנסה שוב ותראה אם אתה רואה את המספר הזה בפלט.netstat -a | find "LISTENING"בשני המקרים, כולל הגרשיים. זה יוצא קצת עקום בגלל העברית. אבל הגרשיים הם לפני ואחרי 27015 ולפני ואחרי Listening ולא בתחילת השורה.אם גם אלה לא עובדים לך, תעשה פשוט netstat -na ותראה אם אתה רואה את מספר הפורט איפשהו. נערך 2015 באפריל 810 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מחבר תחפש ככה:אם אתה לא מוצא כלום תנסה שוב ותראה אם אתה רואה את המספר הזה בפלט.בשני המקרים, כולל הגרשיים. זה יוצא קצת עקום בגלל העברית. אבל הגרשיים הם לפני ואחרי 27015 ולפני ואחרי Listening ולא בתחילת השורה.אם גם אלה לא עובדים לך, תעשה פשוט netstat -na ותראה אם אתה רואה את מספר הפורט איפשהו.עשיתי את כל אלו, נפתח חלון CMD לשנייה ואז נסגר.. אני לא מצליח אפילו להתסכל מה רשום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.