עבור לתוכן

אם אנחנו לא נעשה כלום, המסך הנחשק U2515H לא יגיע ארצה אף פעם, קדימה !

Featured Replies

פורסם

מבירור קל בחנויות, לא נראה שהיבואנים של דל מתכוונים בשבועות / חודשים הקרובים להביא את ה U2515H ארצה (המסך נמכר כבר מספר חודשים בחו"ל). בואו ננסה להפעיל עליהם לחץ כדי שכן ינסו להביא אותו בקרוב ובמחיר שפוי.

צריך לברר מי בארץ מהיבואנים של דל מייבא את המסכים, ולמצוא מיילים של נציגים שלהם ולבקש מהם שגם יביאו וגם במחיר סביר.

http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=au&cs=audhs1&l=en&sku=391-BBZI

למה את הדגם הזה ? כי נראה שהוא הדל המשתלם כרגע, גם מבחינת גודל, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר (למרות שכרגיל צפו שהיבואנים בארץ יגזרו קופון גדול).

בגרמניה למשל אפשר להשיג אותו 1300 ש"ח כולל מיסים ואחריות, למשל:

http://www.cyberport.de/dell-ultrasharp-u2515h-63-4-cm-25-16-9-qhd-monitor-mit-pivot-und-5x-usb-3-0-6136-13N_597.html

גם בארה"ב המחיר הרשמי של דל (שבד"כ גבוהה יותר מאירופה / חנויות לא רשימיות) באזור ה 1700 ש"ח כרגע אונליין.

מישהו שקנה גם את ה U2715H וגם את ה U2515H פשוט התאהב בדגם הקטן יותר מכל הבחינות:

http://blog.thefelt.net/the-glorious-goldilocks-dells-25-u2515h/

Between the new 27″ and 25″ Dell UltraSharps, I’m a little surprised to unequivocally prefer the 25″. Both have the same excellent design, stand adjustments, slim bezel, and the best anti-glare coating I’ve ever seen. But, even if you win the display lottery and get a perfect 27″ specimen, the higher pixel density and convenient, comfortable size make the U2515H a very attractive alternative.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm

We were impressed with the high contrast ratio for an IPS-type panel as well, outdoing the 27" U2715H by a fair amount. Response times were low for an IPS panel and there was pretty minimal overshoot too. Signal processing lag was also nice and low, keeping in line with the other recent UltraSharp screens. Dell seem to have IPS gaming refined at the moment with the current range of 60Hz panels.

The most attractive thing about the new U2515H is its price point, being only slightly more expensive than the 24" models, but offering a higher 2560 x 1440 resolution. It's also quite a lot cheaper than the 27" equivalents so it's bound to be a popular screen. The pixel pitch is small, although we didn't find it a problem for day to day use without any operating system scaling.

It might take a bit of getting used to, but the DPI is actually pretty nice on this size screen we felt. As long as you don't mind the slightly smaller screen size and smaller fonts, the U2515H is an excellent screen and at such a lower cost than the U2715H it's a great option.

אז מי מביא מיילים של מציגים ו/או שמות של יבואנים של מסכי דל ?

פורסם

למה להכריח את מי שלא רוצה להרוויח?

הרבה יותר פשוט יהיה לך לייבא אותו אישית. (אמאזון למשל).

פורסם
אז מי מביא מיילים של מציגים ו/או שמות של יבואנים של מסכי דל ?
הכל גלוי באתר של DELL ישראל.
פורסם

בהתחשב בזה שה-U2415 הפשוט יותר עולה בארץ מעל 2000 שקל אני נוטה להאמין שגם אם תשכנע מישהו ליבא את -

U2515H זה לא יהיה במחיר קרוב למה שהצגת. בכלל יש לי הרגשה שהדגמים החדשים של דל מתומחרים השנה בארץ בצורה מופרזת למדי.

כמו שאמרו פה מעלי, אם זה מספיק חשוב לך פשוט תייבא אחד בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין איך אנחנו כלכך מדינת עולם שלישי בנושא הזה, היבואנים באמת גוזרים קופון ענקי פה על המחירים בחו"ל (גם הרשמיים של דל). אני למזלי יכול לקבל החזר מס ואז אולי להתקרב למחיר של ארה"ב (שגם יקר מול אירופה), אז עדיין יכול להיות יחסית סביר (מבחינת אחריות לפחות). האם למסכים של דל יש אחריות בינלאומית ? אזי אם אני קונה בחו"ל אני יכול לתת ליבואן בארץ והוא יתקן ?

נראה גם שהכי זול זה באמת לקנות מחנויות, ולא אמאזון / דל, אבל אז אין להם משלוח לפה, ועם השירותי משלוח, זה בטח לא יצא יותר מדי משתלם גם כן...

באתר של דל רשום את כל היבואנים שלהם, לא את אלו שמייבאים את המסכים לארץ, אני רוצה לדעת מי מתוך 14 הללו מביאים את המסכים, כדי שאוכל לדבר איתם ישירות, אשמח גם אם אתם תפציצו אותם במיילים, לא רק בנושא הזמינות, אלא המחירים השעורויתיים (אולי כדאי לפנות לדל העולמית גם).

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&cs=ildhs1&l=he&s=dhs#a14

ברור שזה סיכוי קלוש (המחיר), אבל אולי זה כן יזיז להם את התחת לייבא את זה כבר.

בינתיים אני אנסה לעבור על הרשימה.

החברות הללו כן מייבאיות מגוון דגמי מסכי דל: C-Data

החברות הללו מייבאות מספר דגמים קטן של מסכי דל: באג

החברות הללו לא נראה לי מייבאות את המסכים של דל (תקנו אותי אם אני טועה !!): ניופאן, בינת, מדיאטק.

לא ברור האם החברות הללו מייבאות מסכי דל: CMS.

כנראה לא מוכרות למגזר הפרטי / חנויות: א.מ.ת. אומניטק. מל"מ, יעל, מטריקס.

אם מישהו יודע אם כדאי לפנות לעוד חברות חוץ מ CDATA/BUG, אשמח אם תעדכנו פה.

פורסם

אמאזון כן שולחים לכאן לפי מה שראיתי.

ההתעקשות שלך מיותרת לדעתי. מילא אם זה היה משהו שקשור לחייך כאזרח ישראלי. אבל זה כולה מסך.

לייבא אישית (במיוחד מאמזון) זה לא כזה סיפור.

מה גם ש"הפצצה" במיילים ללא התחייבות קנייה מצד כל ה"מפציצים", לא תעזור כלל.

פורסם
  • מחבר

אמאזון מאוד יקרים לעומת חנויות אחרות באירופה (אם כבר מחו"ל אז למה לא הכי זול ?), אני מעדיף שאם אני קונה ציוד יקר שיש לי אחריות במידה ויש בעיות, אם אתה יודע, תענה לגבי האחריות הבינלאומית (או כמה אני צפוי לשלם וכמה זמן לא יהיה לי מסך אם יש תקלה ואני צריך לשלוח אותו חזרה לחו"ל במידה ואין כזו).

מעולה שקבעת איך אני נהנה מאורך החיים הישראלי ושהפפצה במיילים לא תעזור, גם התגובה שלך לא מי יודע מה עוזרת. אם לא נעשה כלום, זה בטח לא יעזור, אם נשלח מיילים, אולי הם יביאו אותו (לגבי המחיר כבר ציינתי את עמדתי, אני אסתדר).

פורסם

אין לי מושג לגבי מה ששאלתי כי לא יצא לי לממש אחריות על מוצר שקניתי מאמאזון.

לא קבעתי שום דבר. רק הבעתי את דעתי בעניין.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני רואה שאף אחד פה לא מעוניין לקדם את העסק... ננסה לשלוח מייל לבאג/CDATA ואולי גם ל CMS.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון... לאף אחד בארץ לא איכפת מהמסך הזה, חבל...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מעניין שבחיפוש בגוגל על U2515H למרות שיש בפורום הזה הרבה דיונים עליו, בעמוד הראשון מרבית ההודעות זה סתם SPAM... כנראה שהדירוג של האתר הזה בגוגל ירד לפח.

פורסם

כן, נו, זה אתר גרוע, לא מקצועי, לא רוצים להזמין את הU2515H הנחשק. קלטנו כבר. :cry:

פורסם

האמת רוב האנשים הרגילים פרמיטייבים מדי בכדי להבין שבריאות עיניים זה מעל לכל. הם יעדיפו לשבת מול מסך ב300-400 שקל גם בעבודה וגם בבית.

והחנויות כמובן הולכות אחרי דעת הרוב, כי לא משתלם להן לייבא מסך שאף אחד לא יקנה. ומי באמת קונה מסך ב-1500-2000 שקל? (ראה שורה מעל).

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אף מחקר אמר שיש קשר בין טכנולוגית מסך מסויימת לבריאות עיניים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מוזר, דווקא יחסית מסכי דל יש בארץ גם את הסדרות היוקרתיות. מה ענו לך למייל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים