עבור לתוכן

קניית מסך gsync דרך ebay

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז איך אני מביא אותו לארץ במחיר הזה? דרך חברה שלישית? אני מעדיף באמת דרך buy usa נראה לי יותר נח

• תגובות 55
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקישור ל-amazon.co.uk יצא לך הכי זול ובטוח (נמכר ונשלח ע"י אמזון עצמם). אין פה ממש עניין של נוחות (מלבד מענה טלפוני בעברית ושירות שאתה בסה"כ משלם עליו).

אתה פותח חשבון באמזון, נכנס ללינק הזה ומבצע רכישה (2300~ ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית). שים לב שהחשבון יחויב רק כאשר המסך יגיע למלאי וישלח:

Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we dispatch the item.
פורסם

זה באמת אחלה מחיר למסך תומך GSYNC, בעוד שVG248QE נמכר בארץ בהפרש של 150-100 שקלים.. וזה לא כולל משלוח.

פורסם
  • מחבר
הקישור ל-amazon.co.uk יצא לך הכי זול ובטוח (נמכר ונשלח ע"י אמזון עצמם). אין פה ממש עניין של נוחות (מלבד מענה טלפוני בעברית ושירות שאתה בסה"כ משלם עליו).

אתה פותח חשבון באמזון, נכנס ללינק הזה ומבצע רכישה (2300~ ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית). שים לב שהחשבון יחויב רק כאשר המסך יגיע למלאי וישלח:

אם אני קונה דרך הלינק הזה, הוא לא במלאי? וכמה יעלה לי סופית?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מקווה שלא העלתי תמונה מסוכנת... איפה בדיוק אני רואה כמה יעלה לי מיסים ומשלוח?

יש אפשרות לשלם עם paypal באמזון?

פורסם

אי-אפשר לשלם בpaypal בamazon, כי paypal שייכת למתחרה הגדולה שלהם - ebay.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי משלוח ומיסים של המסך הספציפי הזה?

פורסם

מה אתה משווה בין מסך 24 למסך 27??

פורסם
  • מחבר

באיזה הקשר?

פורסם

לגבי משלוח ומיסים, במסך של התמונה שקישרת תלחץ על estimate... שיש לידו חץ למטה, מתחת ל proceed to checkout

פורסם
  • מחבר

הגיוני שהמסך הזה כולל משלוח ומסים עולה 1680 ש"ח? משהו פה מריח לי לא הגיוני

אם זה באמת המחיר הסופי על מסך הזה במצב חדש אני מזמין היום

פורסם

בהמרת פאונד לשקל זה יוצא 2297 ש"ח, ללא ההמרה אשראי בחברת האשראי.

פאונד = 5.87

פורסם
  • מחבר

אהה... חשבתי שזה יורו. וגם זה מחיר מאוד משתלם, עם מיסים ומשלוח. אסל זה עד שיהיה להן במלאי, כמה זמן זה יכול לקחת? איך אני בודק מה הולך עם זה אחרי שאני מזמין?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי דרך אמזון, מהלינק ש syndrome akj... תודה רבה על העזרה מכולם! כמה שאלות אחרונות...

תוך כמה זמן המסך שלי יגיע למלאי וישלח אלי?

ראיתי שהמסך הזה מפרקי.. עולה למעלה למטה, ומסתובב על הציר. יש מצב שזה מתרופף, והוא לא יחזיק את הכובד של המסך? תודה רבה [h=1][/h]

פורסם

בשעה טובה.

יכול לקחת כמה ימים, או כמה שבועות.. תלוי בספק.

בקשר לשאלה השניה.. אין סיכוי.

פורסם
  • מחבר

אחי אני ממש מפחד מזה.. כל פעם שאני רואה מסך מסתובב על ציר, אני חושב חצי שנה קדימה, ומדמיין את הציר מתרופף.. הגיוני שזה יקרה אם אתה מתעסק איתו הרבה. רוב המסכים החדשים כאלה, גם האסוס rog. יש איזה בורג מאחור שמחזקים כדי שזה לא יקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים