עבור לתוכן

בנוגע לכונני ה Samsung EVO 840

Featured Replies

פורסם

אני רציתי לקנות את הכונן Samsung EVO 840 120GB אבל נזכרתי שלא מזמן היה לו באג שפוגע בביצועים, אז עצרתי לרגע לבדוק אם זה הסתדר ועכשיו אני כבר לא בטוח מה לעשות.

הבנתי שיצא לו מן עדכון שמתקן את הביצועים לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עוד פעם התחילו בעיות ועכשיו אני בדילמה.

מה הולך עם הכונן? שוחרר/ישוחרר לו עדכון? כדאי לקנות? או שלמעשה אני אכניס ראש בריא למיטה חולה?

פורסם

הבעיה חזרה אחרי התיקון. לא כדאי לקנות.

פורסם

לי אישית היא לא חזרה אני בודק כל חודש, בכל מקרה ברגע שהיא חזרה אפילו לחלק לא שווה לקנות יש מספיק חלופות.

פורסם
  • מחבר

הכתבה מאוקטובר (שאגב בה נזכרתי) והתגובה העדכנית ביותר גם היא מאוקטובר, וכתבתי שהבעיה הופיע שוב לאחר ה"תיקון" לא מזמן...

הבעיה חזרה אחרי התיקון. לא כדאי לקנות.

אילו חלופות עומדות בפני?

לי אישית היא לא חזרה אני בודק כל חודש, בכל מקרה ברגע שהיא חזרה אפילו לחלק לא שווה לקנות יש מספיק חלופות.

תוכל לפרט לגביהן?

MX100, וזה סוף הסיפור.

יש לי בעיה קטנה, אני מתכנן לקנות את הכונן מ Ivory (להגיע אל החנות פיזית, שבה ירכיבו לי בחנות בנוסף ל SSD עוד כמה רכיבים, כי נכוויתי כמה פעמים שבאתי להרכיב לבד וקיבלתי מוצר פגום או משהו בסגנון) והחנות היחידה שמצאתי שמוכרת MX100 128GB זו פלונטר, שהיא רחוקה ממני אז זה בעייתי בשבילי. מה אתה מציע לי?

פורסם

MX100, שאתה לא רוצה, או סדרת הPRO 840/850, או הכוננים של אינטל.

פורסם

mx100

sandisk ultra plus

פורסם

לי יש 840 EVO ואין בעיות מיוחדות במהירות, בעקרון די מרוצה.

אבל כנראה שבאמת עדיף לך ללכת על בטוח ולא לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על התגובות הכנות ועל העזרה, ירדתי מ evo 840 או בכללי מהכוננים של סמסונג.

יש לי התלבטות כרגע בין שני כוננים, Intel 530 120GB ו Sandisk Ultra Plus 128GB, מי מהם עדיף מבחינת ביצועים/אמינות/"חוסר בבאגים"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים