עבור לתוכן

GeForce GTX Titan X - הביצועים

Featured Replies

פורסם

יותר מעניין זה ביצועים שלו ושל מערכים שלו ב-4K איפה שצריך את הזיכרון הפסיכי שלו.

פורסם

או וואו! הם עשו את זה שוב!!! מעניין איך AMD יגיבו אני אוהב לראות את התחרויות בניהם :)

פורסם

התגובה תגיע כמו שאר התגובות בשנים האחרונות. זה גלגל שמסתובב כבר 20 שנה בצורה הזאת.

אני לא יודע למה עדיין יש אנשים שמופתעים ממוצר X או מוצר Y.

פורסם

AMD תשחרר את HBM... שיתן איזשהו סוג של תחליף או אפילו תנצח את הכרטיס הזה. _ (AMD כבר אמרה למנהלים שלה שHBM יהיה עם 8GB)

אבל האמת היא שאת מבחן הHBM של AMD נצטרך למדוד מול ה PASCAL של אנוידיה שיש לו STACKED RAM

כל השוואה עד אז תהיה לא הוגנת (היא תהיה נכונה ומציאותית.. אבל לא הוגנת)

פורסם

^ יש לך הודעות בלי המילה פסקל בהן?

פורסם

קצת מגוכך שההצדקה היחידה לקנות כזה כרטיס - היא לקנות לפחות 2 ממנו.

מצד שני, עודף זיכרון מעולם לא השפיע לרעה

פורסם

הופיעו גם בנצ'ים של הR390 שמשתווה לטיטאן..

פורסם

אתה בטח מתכוון לספקולציות בשקל שנועדו לנפח דיונים. לא מעניין.

פורסם

זה הופיע במספר אתרים שנחשבים אמינים. בטח לא משהו שאתה יכול סתם ככה לנפנף בלי ראיות

פורסם

יכול לתת קישור רלוונטי? אני אשמח להודות בטעותי ולהתרשם מנתוני אמת.

פורסם

כל האתרים, אמינים ורבים ככל שיהיו, עובדים על בסיס חשיפה ופרסומות.

יש להם את כל האינטרס שבעולם לפרסם את הטבלאות המומצאות הללו, אחרת אנשים ילכו לאתר אחר בהם הם כן נמצאים.

כמובן שהם יסייגו את עצמם ויאמרו ש"אין לנו אימות שאלו נתונים אמיתיים".

והנה, בקישור שהבאת, מתגלגלים להם 7+ עמודים של גיבובי ספקולציות שיוצרים הרבה נפח ואפס תוכן לשמחת .H.H בעל האתר.

אני לא צריך להביא ראיות שזה לא המצאות - חובת ההוכחה היא על מי שמביא את הנתונים (והם לא מספקים שום בסיס למספרים היפים שלהם).

אז אני אתקן במעט כדי להיות סופר-פוליטיקלי-קורקט: אותי זה לא מעניין ולדעתי אין שום ערך בדיון על טבלאות שכאלו.

פורסם

ולבנצ'ים של הטיטאן יש ביסוס? הוא עוד לא נמכר בשוק וכל מה שיש לך זה בנצ'ים של נוידיה שהאינטרס שלהם זה להראות שזה הכרטיס הבודד הכי מהיר בכולם.

פורסם

מניח שאתה מתכוון לזה:

http://videocardz.com/55013/nvidia-geforce-gtx-titan-x-3dmark-performance

לזה אני יכול להאמין כי מדובר בכרטיס שראו שכבר קיים (פיזית קיים בידים של אנשים) ובעיקר בגלל שההשואות פה לא מדברות על עוד 2 כרטיסים שכלל לא הוכרזו עדיין (טיטן X "חתוך", 960TI).

גם לגבי 390X לא ראיתי תמונות רשמיות עם\בלי הקירור שלו כמו שהיה ל TX.

ברור שלאנוידיאה יש אינטרס ליצור באזז מה שיותר גדול אבל כל עוד זה מגובה במוצר שהוכרז רשמית, זה לפחות משהו שאפשר לבנות עליו דיון אמיתי. הבנצ' שלהם מבוסס על 3DMark שהוא אובייקטיבי ככל שניתן ולא דוגם משחק מסויים בהגדרות מסויימות וזה מגדיל את רמת האמינות. אגב, נראה לי שאלו תוצאות של האתר עצמו ולא של אנוידיאה.

אם יראו תמונות דומות של 390X+הכרזה ויתנו בנצ'ים, גם לפני שהציבור יוכל לקנות אותו בחנות, זה לגיטימי לגמרי בעייני כדי ליצור דיון.

חבל מאוד ש AMD לא עשו משהו דומה עד עכשיו ואני מאוד מקווה שהם יעשו כן בקרוב ושהם לא נמצאים באיזו בעיית ייצור\אופטימיזציה אחרונים.

HBM זה משהו חדש לגמרי ומאוד מעניין אותי לראות איך הוא מתפקד. טיטןX הוא סה"כ עוד מאותו דבר+מחיר מוגזם ולא ממש מעניין אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים