עבור לתוכן

נורת כספית משנות השמונים שעדיין עובדת ועשתה למעלה מ-120,000 שעות(!)

Featured Replies

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 44
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש נורה שעובדת עדיין אחרי 100 שנים! http://www.centennialbulb.org/

המציא אותה בחור שנדחק לשולי ההיסטוריה על ידי אדיסון וחבורתו, כי הם לא רצו נורות שמחזיקות יותר מדי זמן, כדי שאנשים ימשיכו לקנות ולקנות ולקנות.

פורסם

יש לי בבית נורת ליבון רגילה 15W שיוצרה באוסטריה ב 1914

והיא עדיין פועלת !.

פורסם

איפה אפשר לקנות נורה כזאת ?.

פורסם

כמה שנורת LED הם חסכוניות בחשמל, זה לא שווה את זה לדעתי, מתקלקלות בתדירות הרבה הרבה יותר גבוהה (אולי זה בכלל מתוכנן ככה שנצרוך עוד?).

קנינו בבית את כל החברות של נורות הLED, מהזולות עם חברה לא מוכרת עד היקרות עם חברה מוכרת ושום דבר לא באמת שינה משהו.

פורסם

אני מניח שהיא נרכשה בארץ אי שם בשנות העשרים המוקדמות והגיעה אלי בירושה.

היתה בפעילות שוטפת עדיין בשנות החמישים. היום היא קוריוז.

פורסם
יש נורה שעובדת עדיין אחרי 100 שנים! http://www.centennialbulb.org/

המציא אותה בחור שנדחק לשולי ההיסטוריה על ידי אדיסון וחבורתו, כי הם לא רצו נורות שמחזיקות יותר מדי זמן, כדי שאנשים ימשיכו לקנות ולקנות ולקנות.

המצחיק הוא שבזמנו שמו מצלמת רשת למי שמעוניין לראות שהנורה עדיין עובדת. אחרי 5 שנים מצלמת הרשת התקלקלה.

פורסם

יניב

קנית לד או cfl (הספירלה)

קניתי לד של אוסרם מחזיק לי כבר שנה.

פורסם

none77, אתה צודק, קניתי CFL.

כעת שאני קורא על זה באינטרנט אני מבין כמה חרא של מנורה זאת וכמה זבל מוכרים לנו בכדי להרוויח (וגם רושמים על הקופסה LED).

מה המחיר של נורת LED של אוסרם לדוגמה והאם היא מאירה חזק?

פורסם

cfl נשרף גם אצלי כמו זבל אולי בגלל חשמל רגיש. בלד גם חברות רגילות שורדות, הזמנתי באיבי 3 נורות ב180 זה היה די מזמן....יש הבדל גדול במחיר בהתאם לעוצמה קניתי 10W שזה מקביל ל75 אם אני זוכר טוב מקביל ל100 זה 13W.

תשים לב לגוון של האור אני אוהב 2700k שזה יותר צהוב כנראה עדיף לעיניים ככל שעולים יותר לבן.

בלד העוצמה והגוון שונים קצת בין החברות, לפני שאתה קונה שים לב ללומן שזה העוצמה ולקלווין שזה הגוון.

פורסם

רק אני לא מבין איפה הבעיה בלייצר עוד נורות כאלה ולמכור אותן ?.

פורסם
רק אני לא מבין איפה הבעיה בלייצר עוד נורות כאלה ולמכור אותן ?.
כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף
פורסם

מה כסף?.

אם ייצרו אותה בעבר ניתן לייצר אותה שוב ..

פורסם

לא ראיתי התייחסות על כמה הנורת כספית חסכונית או חזקה (לגבי העתיקה כל אחד יכול לראות כמה היא חזקה ושהיא זוללת זה ברור), אני מניח שהיא לא .

זה סיבה למה לא לייצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים