עבור לתוכן

gtx 780 על מעבד i5-3470: האם יהיה צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780)

אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים?

לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה

פורסם

תלוי משחק, משחקים תובעניים למעבד יכול יותר מפריים שניים, תחפש בנצ'ים.

פורסם

יש לי מעבד זהה, ופעם אחרונה שתהיתי בדיוק על השאלה הזאת, ועל סמך חיפושים נרחבים בגוגל הגעתי למסקנה שטרם יצא כרטיס מסך (חד ליבתי לפחות) שיקבל צוואר בקבוק (משמעותית) מ3470.

אם יש לך אפשרות לעשות קצת OC למעבד כמו שאני עשיתי, זה רק יעזור (לא בטוח שתוכל, תלוי בלוח אם שלך).

פורסם

במילה אחת: כן.

אילו היה לך מעבד I7 סדרה 4 למשל אז סביר שהיית מקבל FPS גבוה יותר עם כרטיס שכזה.

זה לא משמעותי מידיי כיוון שכיום אין יותר מידי משחקים שקורעים את המעבד.

בעיקר BF4 וגם שם כשמגיע מצב כזה המשחק עדיין שחיק (לא נופל מתחת ל60 אבל אילו היה לך מעבד חזק יותר כנראה שלא היית נופל מתחת ל100 FPS (!)

בקיצור אם יש לך כוונות לשדרג כרטיס מסך אז תשדרג אף על פי צוואר הבקבוק הלא משמעותי (כלל) שיש כאן .

פורסם

עם gtx780 הוא ישב היטב מעל 60FPS, אני מריץ את המשחק עם 7970 ו3470 סביב ה60FPS וכנראה אף יותר במולטי עם 64 שחקנים.. (כמה יותר? לא יודע, אני משחק עם vsynch)

פורסם
  • מחבר

האם כך או כך הביצועים אצלי יהיו טובים יותר עם GTX780 מאשר עם GTX770? אני שואל כי ההבדל במחיר לא כל כך קריטי(1350 מול 1850). רצוי כבר לקחת את ה780?

פורסם

500 שקל זה דווקא הרבה O__________________O

אבל אם כבר אז למה 780 ולא 970?

פורסם
  • מחבר

בגלל מכת הcoil whine שלו, וגם הטריק עם הזיכרון קצת מעצבן....

כן האמת היא ש500 שקל זה 30 מנות פלאפל

פורסם

אין שום הגיון בלקנות 780/770 חדש כיום.

ל FHD עניין הזיכרון של 970 לא רלוונטי

ו coilwhine יכול להיות בכל כרטיס שהוא ובכל מקרה לא מדובר במכה, רק באחוזים קטנים (כמו בכל סדרת כרטיסים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים