עבור לתוכן

הכי חזק בעולם: NVIDIA חושפת את כרטיס ה-GeForce GTX Titan X

Featured Replies

פורסם
השאלה היא באיזה רזולוציה

נראה אותך מריץ קרייסי 1 על דברים מעל 4K

שכחתי שיש כבר טלויזיות 8K ומסכים 5K , אוקיי זה לא מריץ קרייסיס.

אבל הלדים כל כך יפים.;)

• תגובות 31
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לדבר הזה מחיר? לא שאני מתכוון לקנות סתם מסקרנות

פורסם

נראה יותר כמו מפלצת רינדור מאשר גיימינג :)

פורסם

או-קיי או-קיי... ראיתי עכשיו תוצאות מבחנים של הכרטיס הזה.

מעולם לא רציתי חומרה מסויימת כמו שאני נמשכת לכרטיס הזה. פשוט וואו! הכי טוב בעולם!

ממש תכשיט הכרטיס הזה.

הוא די קרוב ל GTX980 _ (כשהוא בברירת המחדל) _ אם הוא יעלה בקרבת ה 980 אז יהיה שווה מאד לרכוש אותו.

פורסם

הוא כנראה יעלה יותר בכיוון של TITAN (אלפייה וצפונה)

אבל להימשך זה טוב.

פורסם

המחיר הוא: 1300$

פורסם

אז בסביבות 5000 שקל בחו"ל. לא יקר בטירוף אבל עדיין יקר :)

פורסם

הם וויתרו על DP ועוד פונקציות מתקדמות בחומרה (מה שהופך אותו ללא רלוונטי עבור משתמשי רינדור רציניים רבים) כך שלדעתי הוא לא יעלה ככ הרבה כמו שחושבים.

550$*פי1.5 ביצועים+"מס טיטן"=~900-1000$

סתם הערכה שלי

פורסם

זה לא משהו רשמי, יכול בהחלט להיות מפוברק. סתם ספקולציות עד שיהיו השוואות רשמיות. לא שווה דיון.

פורסם

המחיר שונה לכיוון 999$

פורסם
דלף בנצ'מארק של ה 390x, אתם יכולים לעשות על זה כתבה? http://wccftech.com/amd-r9-390x-nvidia-gtx-980ti-titanx-benchmarks/

כשהוא יצא אז נראה.. עד אז, כל הבנצ'מארקים המזוייפים מ-chiphell שייכים לפח האשפה הוירטואלי

פורסם

עד כה רוב ההדלפות מצ'יפהל היו נכונות לפחות בהחלקן הגדול. התמונות והביצועים לרוב תאמו את מה שהודלף משם. לכן לא הייתי ממהר לזרוק אותן לפח. כן כדאי לקחת אותן בערבון מוגבל.

פורסם

טוב אז לאחר הביקורת שעלתה בTPU אני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא פשוט בדיחה עצובה. 20% תוספת ביצועים על 980 ועולה כמעט פי 2 :x ושלא נדבר על רעש וחום (זה titan אז לא יהיו גרסאות צד שלישי)

פורסם

מדובר ב-33-35% תוספת ביצועים. מדובר גם בכרטיס טופ אנד, אף אחד לא מכוון ליחס עלות/ביצועים דומה לכרטיסים המשתלמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים