עבור לתוכן

גרעין איראני ונאום ביבי בקונגרס -

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שlev-27 וההזויים האחרים פה ימצאו דרך להצדיק גם את זה ואת אלילם אובמה.

• תגובות 214
  • צפיות 49.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רק יצדיקו את אובאמה, אלא יטענו שביבי אשם בזה.

פורסם

האיראנים הם טובי לב ורוצים אך ורק שלום כלל עולמי.

מה לא ראיתם את סידרת הצילום בשחור לבן של חיי האיראנים ביום יום? איך הם מעשנים נרגילות? איך ילדים משחקים ברחוב? איך הם מנסים לכבות את דגלי ישראל וארה"ב שבמקרה התלקחו באמצע הרחוב על ידי דריכה עליהם עם הסנדלים החמודידים שלהם?

מה אתם מאמינים לביבי? הוא סתם מנסה להפחיד אתכם.

הכל לטובה, עוד מעט תבוא הפצצה, ואנחנו נעלה באש בעוד שואה.

אבל ביבי רע.

תצביעו לבוגי, קול הציפציף שלו מפחיד את האיראנים.

פורסם

יאללה בלאגן.

התיק של המילואים מוכן.

והרבה מים בבית למשפחה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מרחפת ברחבי המזרח התיכון תחושה הולכת וגדלה שבזמן הקרוב גשר מעריב יהיה הפיצוץ הקטן באזורינו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אנליסטים באזורינו מהמרים במרץ מי יזכה להרוס את גשר מעריב.

ישראל?

הכיזבאללה??

אירגוני ההתנגדות בעזה הכבושה?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
אני בטוח שlev-27 וההזויים האחרים פה ימצאו דרך להצדיק גם את זה ואת אלילם אובמה.

lev-27 יגיד שתקיפה באיראן אף פעם לא הייתה על הפרק וביבי השתמש באיום האיראני למטרת השרדות פוליטית. עכשיו שהאיום האיראני נוטרל (כי לא באמת נתקוף את איראן לאחר שהיא חתמה על הסכם עם ארה"ב... האמת גם בלי ההסכם לא הייתה תקיפה) ביבי נמצא במצב בעייתי מאוד.

פורסם
  • מחבר

אתה אלגנטי.

פורסם

על פי LEV27 נראה שכל העניין האיראני הוא בכלל סיפורו האישי של ביבי, ושלפרק הראשי קוראים "הקופון שביבי גזר מהימין הקיצוני".

אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי חושב שהעניין האיראני הומצא ע"י השב"כ כדי להרביץ לערבים זורקי אבנים תמימים.

פורסם

art פירט את תוכן ההודעה שלי.

פורסם

אוי, תתבגר כבר. לא תקפנו באיראן כי כנראה אין לנו יכולת להשמיד את תוכנית הגרעין האירנית או שהמחיר של תגובת הנגד האיראנית יהיה כבד מידי. לכן ישראל קידמה סנקציות על איראן במטרה לגרום לאיראן לחתום על הסכם. איראן חתמה על הסכם. עכשיו מסתבר שגם ההסכם לא מספיק טוב. אז מה אתם רוצים לעשות?

ואז יצטרכו רוב יותר גדול בשביל לעקוף את הוטו הנ"ל.

כל הסיפור עם אירן הוא די מצחיק ותמוה האמת.

משול הדבר הוא לנמלת אש, אשר נושאת ונותנת עם דוב גריזלי, בדרכה להשגת נשק שיוכל להזיק לדוב.

ממש לא ברור לי למה ארה"ב, לא קבעה עובדה עבור אירן, שהם הולכים לסגור את תוכנית הגרעין והטילים הבליסטיים שלה.

ארה"ב יכלה לכסח את התוכנית הזאת תוך שבוע, ברמה שלא יהיה לה זכר.

שימוש בנושאת מטוסים אחת ובמפציץ B52 יחיד.

אמר גנרל חמישה כוכבים. תזכיר לי מה עשית בצבא?

פורסם

ישראל רוצה למנוע איראן גרעינית בכל דרך - אם ע"י סנקציות או ע"י לחימה. ההסכם הזה מגיש לאיראן פצצה על מגש של כסף. לפי ההיגיחון שלך הסכם אוסלו הוא טוב כי הוא "הסכם".

פורסם

כולנו משלמים את המחיר על קבלת ההחלטות הלקויה של נתניהו. כשהיה צריך לבצע פעולה צבאית, הוא התעסק בהפחדות. כשהגיע הזמן לפוליטיקה, הוא עשה טעויות של טירון פוליטי, ובמקום להשפיע על ההסכם, גרם לכך שארה"ב תלך איתנו ראש בראש ותמדר את ישראל. הכל התחיל כשהביע תמיכה פומבית ברפובליקנים בבחירות בארה"ב, הוא הימר על הכל והפסיד.

פורסם
ישראל רוצה למנוע איראן גרעינית בכל דרך - אם ע"י סנקציות או ע"י לחימה. ההסכם הזה מגיש לאיראן פצצה על מגש של כסף. לפי ההיגיחון שלך הסכם אוסלו הוא טוב כי הוא "הסכם".

ישראל פישלה. טוטאלית. עכשיו נצטרך ללמוד לחיות עם הגרעין האיראני. זה מה שיש.

פורסם

מאיזו בחינה בדיוק ישראל פישלה! טוטאלית!!!!! ומי אמר שאין עוד אפשרויות פעולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים