עבור לתוכן

** האם המהפכה החלה היום?

Featured Replies

פורסם

MasterDK לא נכנסתי איתם יותר מידיי לפרטים לגבי מה קורה במידה ואני מזמין את המודם שלהם (D-Link או הנטגיר הידועים), אבל רק לשם הסר ספק אמרתי לנציגה שדיברתי איתה שתוודא שלא תשלח לי שום ראוטר מסוג כזה או אחר.

בנוסף היא הדגישה ואמרה לי שהמחיר לא עומד להשתנות לאחר 12 חודש וגם לא אף פעם, ולכן אני אמור לשלם תמיד 79 ש"ח.

בכל אופן, לי יש מודם משלי שתומך בADSL (עד 24M אפשר לומר) ואני הזמנתי 15M ככה שזה לא ממש מפריע לי לא להשתמש בראוטר שלהם.

אבל אם אתה תחליט ותרצה לקחת חבילה של 40M ומעלה אתה תהיה בבעיה, מכיוון שאתה צריך מודם שתומך בVDSL (אין הרבה אופציות לקנות כאלו בארץ באופן פרטי).

בנוגע לתמיכה, אם יהיו לך בעיות ספציפיות עם המודם שלך, מן ההיגיון שאתה תהיה צריך לפתור אותם מול מי שמכר לך אותו במידה ואתה יכול לממש אחריות, או עם היבואן של המודם עצמו.

פורסם

יש נתב דווקא שאפשר לקנות מחנויות בישראל תחפשו בגוגל

[h=1]ראוטר + מודם Kasda KW-5212 nMax VDSL2 300Mbps[/h]

פורסם

לכבוד זה צריך לעשות כתבה בדף הראשי

פורסם

lyor איך הפינגים אצל 018?

פורסם

דווקא באתר של 018 ראיתי שהם רשמו בפירוש והדגישו שהמחיר לא משתנה (לא ציינו כלום לגבי ציוד).

012 כן רשמו שהמחיר הוא לשנה.

פורסם

Illectronic אתה צודק, עכשיו באמת ראיתי את זה.

אני לא חושב שזה היה רשום שם עד לפני היום...

hadarK ממש נמוכים.

אבל אתה לא צריך להאמין לי, ב018 יש שירות שבו אתה מקבל שם משתמש וסיסמא לשבוע נסיון חינם של הספקית הזאת (אני לא חושב שזה קיים אצל אף מתחרה).

פשוט תירשם ותראה בעצמך כמה אתה מקבל אצלך, זה שאצלי זה נמוך לא אומר בהכרח שגם אצלך זה יהיה ככה.

פורסם
אני ממש שוקל לעבור ל018 (כרגע הם כמובן עמוסים ואי אפשר לדבר איתם).

למישהו יש קצת נסיון איתם?

- איך השירות בכללי (ניתוקים/האטות)?

- איך התמיכה הטכנית? (מענה 24/7? מענה מהיר?)

- איך הטורנטים?

- איך הlatency שלהם לחו"ל (במחשבה על משחקי מולטיפלייר)?

- איזה ציוד הם מספקים ובאיזו עלות? (רק לציין שכבר כמה חודשים שבזק הפסיקו עם הזיכוי-חיוב ועכשיו זה 10 ש"ח בחודש עם אחראיות מלאה)

אני לקוח שלהם כבר כמה שנים טובות.

- אין ניתוקים או האטות, אלא אם החיבור שלך אליהם מנותב דרך 014 (018 מנתבת דרכם חלק מתעבורת הרשת שלה) ואז כדי לאפס את החיבורים פעם ביום.

- כמעט ואין זמן המתנה, למרות שאם כבר אני פונה זה בשעות הקטנות של הלילה.

- טורנטים מעולה, אחרת ראה סעיף 1.

- הם לא בחירה כל כך טובה לשחקני מחשב, פינגים לא תמיד יציבים ויחסית גבוהים לדעתי.

- לי הם לא מספקים ציוד, אני תקוע עם ציוד סוג ב של בזק עד לשינוי כלשהו בשוק.

פורסם

אמשיך פה במקום לפתוח דיון חדש... :)

למישהו יש מושג מתי גם הוט ייכנסו לזה? אני כרגע עם התשתית שלהם.

הייתי עובר לבזק אך איני מוכן לשלם דמי "התקנת תשתית" כי אני מאמין שזה גניבה כשיש לך כבר שקע בזק ועדיין הם דורשים שתשלם על זה.

פורסם
  • מחבר

זה עניין של חודשים - אני מעריך שבמינימום חצי שנה אם לא יותר מכך.

פורסם

הייתי עובר לבזק אך איני מוכן לשלם דמי "התקנת תשתית" כי אני מאמין שזה גניבה כשיש לך כבר שקע בזק ועדיין הם דורשים שתשלם על זה.

תעבור ל018, הם לא דורשים דמי התקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים