עבור לתוכן

** האם המהפכה החלה היום?

Featured Replies

פורסם

למי שלא הציץ הבוקר בלוח השנה, התאריך הוא ה-17/2/2015 והיום מתחילה רפורמת ה-"שוק הסיטונאי".

המשמעות של הרפורמה הזו היא שספקיות האינטרנט יכולות להציע, החל מהיום, חבילות תקשורת משולבות הכוללת תשתית של בזק וספק אינטרנט.

בפוסט המצ"ב אני מנתח את ההצעות של אקספון 018 ו-012 סמייל שהיו הראשונות להציג חבילות חדשות, מפענח את האותיות הקטנות של הצעות ואת היקף החסכון האמיתי הצפוי ללקוחות שיעברו אליהן.

http://www.netcheif.com/blog/?p=5565

פורסם

נראה מעניין. השארתי את הפרטים שלי ל 018.

כיום אני לקוח וותיק של בזק ובזק בינלאומי, ועל 100 מגה אני משלם כמאט 200ש"ח חודשי. מה שכן את הציוד אני מחזיק בחיוב-זיכוי. אבל גם עם רכישת ציוד בעלות של 400ש"ח כמו שציינת בכתבה שלך, עדיין משתלם לי הדיל הנ"ל.

פורסם

"מהפכה"

אני על 15MM ל79 שקל כבר כמה חודשים וכבר אז הם הציעו לי 100 ב100

פורסם

ההצעה נראית מפתה. האם אין מודם ADSL (ללא ראוטר) שניתן לקנות בחנות פרטית? צ׳יף, נדמה לי שתעשה שרות טוב אם תבצע סקירה זריזה של מודמים מתאימים מחו״ל.

פורסם

מעניין מה באמת קורה במצב של מודם פרטי. מי נותן תמיכה ושירות? נחכה ל 018 יחזרו אלי ונשאל אותם לגבי זה.

פורסם

אני משלם 100 שקל לתשתית + ספק כבר שנים רבות.

פורסם

אשמח להבהרה בנושא.

אני לקוח של הוט :טלפון 1000 דק' לכל הייעדים +אינטרנט 12 מגה.

הספק:012 בנדל עם הוט .

הטלפון =60 ש"ח

אינטרנט (ספק +תשתית )=129.ש"ח

אם אני מבין נכון , חבילת 40 מגה של 018 לא כוללת קו טלפון ,משמעות הדבר שהאינטרנט (תשתית +ספק) יעלה 89 ש"ח וקו טלפון אשלם בנפרד (צריך לבדוק תוכניות דומות של 1000 דק' כי החבילה הנוכחית של הוט היא טלפון +אינטרנט.

יש לי גם נתב אלחוטי מצוין של TL בו אני משתמש ,בעצם אני צריך רק מודם ADSL .

פורסם

מהאתר של 018:

שומרים על קדושת השבת

018 אקספון הינה חברה המאמינה ודוגלת בערכי הדת והיהדות, כחלק מתפיסת עולמה. 018 הינה חברה "כשרה" המקפידה על דרך פעולה "למהדרין" ושומרת על קדושת השבת. כמו כן, אנו ב- 018 אקספון פועלים על מנת לחסום אפשרות להתקשר ליעדים בעלי תוכן לא ראוי דרך שירותי החברה, ומשום כך 018 אקספון זוכה באופן בלעדי לברכת גדולי הדור והוועדות השונות במגזר החרדי ולהמלצתם. בין המאשרים שהעניקו חותם כשרות ניתן למצוא את משמרת הקודש והחינוך, ועדת הרבנים לענייני תקשורת וועדת הרבנים למען קדושת השבת.

מה זה הדבר הזה? :badhairday:

איך הפינגים של החברה הזו לחו"ל בכלל?

פורסם

אני ממש שוקל לעבור ל018 (כרגע הם כמובן עמוסים ואי אפשר לדבר איתם).

למישהו יש קצת נסיון איתם?

- איך השירות בכללי (ניתוקים/האטות)?

- איך התמיכה הטכנית? (מענה 24/7? מענה מהיר?)

- איך הטורנטים?

- איך הlatency שלהם לחו"ל (במחשבה על משחקי מולטיפלייר)?

- איזה ציוד הם מספקים ובאיזו עלות? (רק לציין שכבר כמה חודשים שבזק הפסיקו עם הזיכוי-חיוב ועכשיו זה 10 ש"ח בחודש עם אחראיות מלאה)

פורסם

אני חושב שהעובדה שהחברות האלה לא מספקות ציוד תקשה מאוד מאוד על אנשים לעבור אליהם. כל מי שעבד איי פעם בתמיכה יודע עד כמה אנשים מתקשים עם ציוד שמוגדר מראש להגדרות של תשתית בזק. אם צריך עוד להגדיר נוספים כדי להתאים את הציוד הפרטי לתשתית של בזק, אנשים יכולים להיות כל כך מתוסכלים שיבטלו את כל העניין.

מעניין גם לראות מה יהיה במקרים של תקלות תשתית. בזק כל כך מתנגדת למהלך שאני לא אתפלא אם יערימו קשיים במקרים של תקלות נקודיות אצל לקוחות. שלא לדבר על מקרים שבהם יש צורך בטכנאי שיגיע למקום.

יש לי גם נתב אלחוטי מצוין של TL בו אני משתמש ,בעצם אני צריך רק מודם ADSL .

כן.

ולגבי החבילה עם הטלפון כדאי לך להמתין עוד קצת וחברות יתחילו להוציא גם חבילות אינטרנט+טלפון נייח.

מעניין מה באמת קורה במצב של מודם פרטי. מי נותן תמיכה ושירות? נחכה ל 018 יחזרו אלי ונשאל אותם לגבי זה.

היבואן של אותו ציוד. לא שונה מתמיכה בראוטר פרטי.

לצ'יף:

לעומתה, סמייל 012 מספקת ללקוחות שיעברו אליה מודם משולב נתב בעלות השכרה של 10 שקלים לחודש הנגבים החל מהשנה השנייה. כיוון שבזק גובה עבור המודם המשולב שלה דמי שכירות זהים החל מהשנה השנייה בלבד, הרי שבחישוב כולל, המעבר מבזק אל 012 סמייל יניב חסכון אמיתי קטן בהרבה.

אם שתי החברות גובות שכירות החל מהשנה השניה, עניין השכירות לא עושה מקטין את ההפרש שזה מה שמשתמע מאיך שרשמת את זה.

פורסם

מישהו יודע מה זה אומר לגבי המודם שיש לנו מבזק. אני לדוגמה בנטוויז'יון ויש לי מודם/נתב מבזק. אם אני עובר לנטוויז'יון כך שיספקו גם תשתית במקום בזק, האם הם מספקים ציוד משלהם?

פורסם

התשתית בסופו של דבר היא עדיין של בזק. אם נטוייזן יספקו ציוד או לא, מה שיש לך כרגע יעבוד.

הבעיה היחידה היא שאם אתה במודל חיוב/זיכוי ואתה עוזב את בזק לפני סיום התקופה אתה מתחיל לשלם על הציוד במקביל מה שיכול להפוך את העניין ללא משתלם.

פורסם
  • מחבר
אני חושב שהעובדה שהחברות האלה לא מספקות ציוד תקשה מאוד מאוד על אנשים לעבור אליהם. כל מי שעבד איי פעם בתמיכה יודע עד כמה אנשים מתקשים עם ציוד שמוגדר מראש להגדרות של תשתית בזק. אם צריך עוד להגדיר נוספים כדי להתאים את הציוד הפרטי לתשתית של בזק, אנשים יכולים להיות כל כך מתוסכלים שיבטלו את כל העניין.

מעניין גם לראות מה יהיה במקרים של תקלות תשתית. בזק כל כך מתנגדת למהלך שאני לא אתפלא אם יערימו קשיים במקרים של תקלות נקודיות אצל לקוחות. שלא לדבר על מקרים שבהם יש צורך בטכנאי שיגיע למקום.

כן.

ולגבי החבילה עם הטלפון כדאי לך להמתין עוד קצת וחברות יתחילו להוציא גם חבילות אינטרנט+טלפון נייח.

היבואן של אותו ציוד. לא שונה מתמיכה בראוטר פרטי.

לצ'יף:

לעומתה, סמייל 012 מספקת ללקוחות שיעברו אליה מודם משולב נתב בעלות השכרה של 10 שקלים לחודש הנגבים החל מהשנה השנייה. כיוון שבזק גובה עבור המודם המשולב שלה דמי שכירות זהים החל מהשנה השנייה בלבד, הרי שבחישוב כולל, המעבר מבזק אל 012 סמייל יניב חסכון אמיתי קטן בהרבה.

אם שתי החברות גובות שכירות החל מהשנה השניה, עניין השכירות לא עושה מקטין את ההפרש שזה מה שמשתמע מאיך שרשמת את זה.

טעות הגהה שתוקנה בפוסט - בזק גובה דמי שכירות של 10 שקלים החל מהשנה השלישית - השנתיים הראשונות בבזק הן חינם. ב-012 רק השנה הראשונה היא חינמית.

פורסם

היום עברתי ל018 למהירות של 15M, למרבה ההפתעה בניגוד למה שרשם Cheif (ומסתבר שגם בניגוד למה שרשום באתר הרשמי), הם אמרו לי שאם אני לא מזמין את המודם/ראוטר שלהם הם ימשיכו לחייב אותי ב79 ש"ח כולל מע"מ גם לאחר ה12 חודשים הראשונים (לתמיד).

הם אמרו לי שזה התחיל מהיום (18.2.2015).

יכול להיות שזה קישקוש? או שמשהו ברפורמה השפיעה מבלי שאף אחד הודיעה על זה בפומבי?

פורסם

Lyor

תוכל לפרט? אתה משלם תשלום קבוע לתמיד? ומה זאת אומרת "במקרה לא אזמין את המודם\ראוטר"? האם הם נותנים מודם? האם אתה יכול להביא אחד שלך והאם הם יתמכו בו? ואם אתה לא מביא אחד משלך ומזמין מהן, האם תשלם מחיר שונה מ 79ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים