פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר מרגישים יותר טוב עכשיו מבחינת מהירות תודה טוב אז נשאר רק לסדר את החוצץ בכונן ניסיתי לעשות resize ל למחיצה זה רק נותן לי להקין , ניסיתי לעשות גם merge למחיצות וזה ולא נותן מה אפשר עוד לנסות? אני יכול לנסות לעשות פורמט על המחיצה הבעייתית ? צירפתי תמונה למצב
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים תקטין את ה SYSTEM RESERVED ל 300 מגה ותבדוקשחלונות עולה.אם כן תוסיף את השטח הפנוי ל C נערך 2015 בפברואר 1310 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר אני אקטין את ה system ואם אז החלונות לא יעלה, איך אחזיר למצב הקודם?
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים תבצע תיקון איתחול מהתקליטור של חלונות.וצריך לקחת סיכונים מחושבים לפעמים.
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר התחשק לי לעבור לווידוס 8 כדי לנצל את מלוא המהירות של ה SSD אז אין לי צורך כבר פתרון המחיצה... תודה בכל מקרה לכל.
פורסם 2015 בפברואר 1410 שנים מחבר אז אותי מעניין איך החלפת מ - IDE ל - AHCI והחלונות 7 עלה.איך החלפתי ? -נכנסתי לביוס חיפשתי בין האופציה שורה שרשום SATA משהו כזה ראיתי שזה מוגדר על IDE וראיתי שם גם אופציה שאפשר להחליף ל AHCI זהו פשוט.השאר לא הבנתי מה אתה שואל על חלונות 7..?
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים לפי התיאור, מדובר בהתקנה ישנה. אולי בזמן ההתקנה המקורית המחשב היה על AHCI, והותקן דרייבר מתאים. אבל אז IDE לא היה עולה. ייתכן גם שהדרייבר פשוט הותקן באחד מעדכוני המערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.