עבור לתוכן

בעיית scaling בעת ריבוי מסכים | Lenovo Z50

Featured Replies

פורסם

היי, 0

רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 .

המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה.

כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת .

המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי.

יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה).

ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד...

רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת.

מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם כך חייב רזולוציה מתאימה במחשב.

תודה רבה, ואשמח לפתרון יצירתי

פורסם
  • מחבר

כי המטרה היא להניח את הלפטופ על המזנון, ולשלוט עליו כמדיה סנטר מהספה .

פורסם
  • מחבר

מפריע בזה שרואים 3/4 מידע. נרבע האחרון נבלע בצדדים. רוצה לראות 1:1

פורסם

אני מסביר שוב.

תגדיר extended desktop עם הרזולוציה של הטלוויזיה. בטלווזיות היחסית חדשות יש סריקה אוטומאטית של אות כך שזה מבצע התאמה במקום.

פורסם
  • מחבר

ואני אסביר לך בשנית, ברגע שעושים extendad אז המידע בלפטופ איו זהה למידע בטלויזיה, אני רוצה שיהיה זהה.

אתה יודע מה, לצורך הדיון, אני רוצה רק תצוגה אחת, רק הטלויזיה. מכבה את הלפטופ. עדיין - לא רואה תמונה מלאה, ואיו את האופציה ל scaling

פורסם

האם יש אפשרות Just Scan בטלוויזיה והאם היא פעילה?

פורסם
  • מחבר

לא. כשאני מחבר את הנייח לטלויזיה (מה שעבד עד כה, אני רואה את המחשב בגבולות הנכונים) וגם בלפטופ, כאשר אני מוריד רזולוציה, אז התוכנה של אינטל נותנת לי אפשרות לעשות scaling

הבעיה היא לא בטלויזיה, הבעיה היא בלפטופ או באי הגדרתו..

משהו מוזר שיש כרטיס חזק כמו nvidia אבל הממשק מנוהל ע"י הכרטיס החלש, של אינטל. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר ובתקווה גם אתהממשק של gforce, אולם הוא מציג לי רק 3 לשוניות, ללא האפשרות למשחק ריבוי מסכים וכל האופציות...

פורסם

אני חושב שעדיין לא ירדת לסוף דעתי פה.

תגדיר את הטלוויזיה כמסך ראשי ב extended desktop. כל חלון חדש יופעל שם כברירת מחדל מעבר לממשק הכללי של שולחן העבודה.

פורסם

למה אתה ממשיך להציע את זה כשברור שזה לא מה שהוא רוצה, ובכלל לא ברור שזה יפתור לו איכשהו את הבעיה?

הייתי עושה אחד משני דברים:

1) בכל זאת מחפש אפשרות של Just Scan בטלוויזיה (לרוב זה יהיה בהגדרות יחס התמונה). זה בדיוק מה שאמור לסדר את התופעה שאתה מתאר כשמחברים למחשב. כן, אני יודע שלפעמים זה עובד בלי זה, אבל שווה לנסות.

2) אתה יכול לנסות לבטל את הכרטיס המובנה בBIOS, ולהשתמש רק בזה של nVidia. אולי אז תוכל לשחק עם ההגדרות בצורה שתתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים