עבור לתוכן

כרטיס מסך שמריץ רזולוציית 8k

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי לדעת אם יש או עתיד לצאת בקרוב כרטיס מסך שיתמוך באופן מלא ברזולציה של 8k.

תודה רבה על העזרה.

• תגובות 37
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם שיצא כרטיס בודד שיתן fps גבוה על 4k כמו שהכרטיסים נותנים היום על רזולוציית fhd רגיל במחיר הוגן, אחרכך נקפוץ ל 8k. אין משחקים שרצים על רזולרזולוציה כזאת

פורסם

לא, אין כרטיס שמיועד לרזולוציה כזו בעתיד הקרוב.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה למעבד החדש של אינטל שאמור לצאת במהלך השנה ואני מתכנן להשקיע על המחשב 10 אלף.

אני לא רוצה לקנות.מחשב בסכום כזה שיגרום לי לבעיות אחרי שנה שנתיים שיתחילו לרוץ על ה8k זאת הסיבה

פורסם

אל תדאג, 8K יבוא עוד 5-7 שנים. גם אם תשים 100 אלף על מחשב עכשיו זה לא יעזור ל 8K

פורסם

בטח כשבאמת 8K יהיה רזולוציה שהיא בשגרה כמו FHD של היום אתה תרצה או תחכה עוד למחשב שיריץ ברזולוציה גבוהה יותר וזה לא ייגמר...

בכל מקרה מעבדי הi7 מהדור החמישי(5960X/5930K/5820K) כבר יצאו שנה שעברה ויש גם לוחות X99 וDDR4 .

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם יש שוני אבל אני מדבר על הרצת סרטים באופן מקסימלי באיכות 8k ולא בהכרח משחקים אני לא משחק במחשב.

פורסם

השאלה זה מתי יצאו מסכי 8K

פורסם

יש דיבורים על כרטיסים בודדים שמריצים 4k? כל המשחקים החדשים תומכים

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

יש כבר הכנות נרחבות לכניסה של ה8k במיוחד בשוק של הטלוויזיות שהולך ומתפתח

פורסם

לא חושב שיש כרגע מעבד שיודע להתמודד עם ווידאו 8K לבדו אבל כל מעבד i5\i7 עדכני בשילוב עם כרטיס מסך מתאים שידע לקודד\לפענח בחומרה את הדחיסה של 8K ידע לעשות את העבודה. לא יודע אם יש כרטיס מסל מתאים כיום, יהיה בטח בעתיד.

הקידוד הכי מתקדם כרגע הוא H.265 וכמו שאני יודע הוא נתמך באופן עקרוני על ידי כרטיסי מקסוול החדשים 980/970 - בכלל לא בטוח שזה מספיק לווידאו 8K

בלי קשר, לתכנן מעכשיו ל 8K זה די לקפוץ מעל הפופיק. פנטזיה נחמדה, לא רלוונטי כלל בעתיד הקרוב.

אין תוכן, אין מסכים (לא משהו שנכנסים לחנות הקרובה וקונים) ולא שווה לדעתי לקחת את התמיכה ב 8K כשיקול כשבאים לקנות מחשב עכשיו.

פורסם

8K היא רזולוציה כל כך אסטרונומית, שאין בכלל מה לדבר על תמיכה ובטח לא על שימוש שוטף איתה עם חומרה וציוד היקפי של היום.

מי שבוער לו יכו להקפיא את עצמו ולהפשיר ב-2019. אולי אז יהיו המשאבים המתאימים, ואני רציני.

פורסם

:goodposting:

תודה שעצרת את מה שהלך פה.

לפותח האשכול, פשוט תחכה לסופת ברקים ותקווה להשיג 1.21 ג'יגה וואט...

פורסם

זה כמו שתגיד יש לי 10K אני רוצה לקנות מחשב שיתמוך במכונת זמן, שאני לא אתקע עם חומרה מיושנת שזה ייצא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים