עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז המקור שלך קורא

(עיתון/אתר ואתרים אחרים שניזונים מהם)

נערך על-ידי omrij

פורסם

יש לי שכל ואני משתמש בו כדי לנתח את הדברים שאני קורא. את קמפיין הV15 ראיתי וניתחתי הרבה לפני שמישהו התלונן עליו.

הסיבה שאני לא קורא עיתונים כי אני לא סובל כשמנסים לחשוב במקומי.

פורסם

אולי תחליט אם אתה קורא או לא?

הבנו שהסתכלת באתר של V15. יאי.

מה גרם לך לכעוס דווקא עכשיו?

פורסם

לא הסתכלתי באתר של V15, ראיתי את הפרסום המסיבי בתל-אביב והבנתי שיש מקור לכל הכסף הזה.

פורסם

ישראל היום - שמונה מליון משתתפים בעצרת הימין

טמקא - חמישה עוברי אורח בלבד בעצרת הימין.

:)

כן, זה מארץ נהדרת. עדיין מצחיק (או עצוב)

פורסם

המדהים הוא שכל המריבות הללו על איזו מדינה פיצית , מוכת טילים , מוקפת טרוריסטים , בגודל של עיר בחלק מהמדינות .

פשוט הזוי .

פורסם

הסיסמה החדשה של ביבי צריכה להיות:

מפסיד בסקרים, מנצח בבחירות.

נראה לי הסקרים האלה זה מה שנקרא WISHFUL THINKING של השמאל.

פעם לפני חמישים שנה ילד קיבל בונבון בבית כנסת בגלל שהוא היה ילד טוב זה היה עושה אותו כל כך מאושר.

היום אם הילד מקבל אייפון ב6000 שקל בצבע לבן ולא בצבע כסוף אז הוא נכנס לדיכאון עד שדוחפים לו עוד ריטלין או משהו.

פורסם

דווקא זה נראה כמו wishful thinking שלך.

פורסם

משום מה בוואלה לביבי יש יותר מנדטים מבסקרים האחרים. ברור שזה לא מופרח לחלוטין אבל אני בטוח שהאחרים קצת מגזימים לכיוון השמאל.

נראה אחריי הבחירות.

אוליי יהיה נחמד שהשמאל יהיה בשלטון כדי שכולם יראו שהרצוג הוא לא סטיב גובס שפתאום יעשה מהפך כלכלי, ויהיה יותר משעשע כשהקואלציה שלו עם הערבים לא תתפקד בזמן מלחמה.

זה מה שאנחנו צריכים כדי לחסל את השמאל מבחינה פוליטית.

השמאל מבטיח כל כך הרבה שכשיגיע הזמן לקיים הוא לא יעמוד בציפיות של עצמו.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

לפי הפניקה של ביבי, גם הסקרים הפנימיים לא מאירי פנים. חוץ מלעיתון בית גיל הזהב באחוזת ראשונים, לא היה עיתון/אתר/תחנת רדיו שהוא לא התראיין בה.

פורסם

מאיפה אתה רואה שהוא בפאניקה? המ רצית שהוא לא ינאם וישב בבית בזמן שכל העולם שולף מזומנים כדי לעזור לעברייני השמאל לפגוע בריבונות העם?

פורסם

עד הסקרים האחרונים הוא היה בדיוק הפוך. הוא גם החליף את התקליט של אירן בתקליט חברתי.

אתה באמת לא רואה את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים