עבור לתוכן

צרות בגן עדן: נחשף באג הפוגע בביצועי הזכרון של כרטיס ה-GTX 970

Featured Replies

פורסם
תיקון, לאחר זמן במשחק של כ15 דקות צריכת הזיכרון מראה לי 3523 , זאת אומרת שהמשחק מנצל את המקסימ<לא ראיתי כל ירידה בפרמים , המשחק זז חלק על הגדרות מקסימום.

http://jpg.co.il/view/54cccb8a8dc9a.jpg/

העניין הוא שהFPS נע בין 40-90 אבל עדיין אפשר להרגיש שהתמונה לא חלקה.

כשאתה רץ בשטח הפתוח, אתה מרגיש שתנועת המצלמה נעה חלק?

אולי זה המעבד ו/או הזיכרון שלי? הם בני שנתיים, יכול להיות שהם יוצרים צוואר בקבוק?

• תגובות 108
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי רץ חלק מאוד, איזה מעבד יש לך?

פורסם
אצלי רץ חלק מאוד, איזה מעבד יש לך?

i5-3570 3.4 GHz

פורסם

בדיוק כמו שיש לי, משהו לא תקין אצלך אולי במערכת הפעלה, תבדוק ניקוד עם 3Dmark '

פורסם

rony1880r

אתה עם 290?

לא אמרו שיש בעיה עם DTINGLIGHT בכרטיס הזה?

פורסם
בדיוק כמו שיש לי, משהו לא תקין אצלך אולי במערכת הפעלה, תבדוק ניקוד עם 3Dmark '

אני עם מערכת הפעלה נקיה מאתמול.

אני אבדוק ב3Dmark. כמה קיבלת שם עם המערכת שלך?

פורסם

כ11.900 נקודות בגרפיקה בבדיקת fire strike

פורסם
בעיניי זה לגמרי פתאטי. ולא תגיד אמרתי איזה משהו חותך או הבעתי דעה לא מושכלת. סה"כ שאלה.

בשביל מה יש פורום אם לא בשביל לשאול ולהתייעץ?

פשוט קצת הציק לי בעין לראות אנשים חיים בסרט יוצאים עלייך ללא סיבה.

עלק הוא קרא לי אורנג גוטן... יענו באיזו זכות חחחח הוא אפילו לא קרא מה כתבתי באמת. לא יותר מעבריין מקלדת מFXP. רמה נמוכה

טוב נו... לא באמת אכפת לי.

סופש נעים :)

הדיון פה נהיה קצת הזויי ולא רציני וטוב שכך לכן הוספתי קצת עקיצות אל תיקח את זה אישית (כי אני לא מכיר אותך אישית, או אף אחד אחר מהפורום) צחקתי על הניק שלך ולא עליך, ונכון זה קצת ילדותי אבל אין צורך להיפגע, כולנו שייכים למשפחת קופי האדם. ;)

פורסם

מישהו יכול בבקשה לנעול כבר את הדיון הטחון הזה??

הבנו! Nvidia fucked up , יופי...

הם ינסו לתקן/לשפר את זה דרך הדרייבר (ואני מאחל לכל בעלי gtx 970 שהם יצליחו לעשות את זה) ומי שמרגיש שדפקו אותו שייצור איתם קשר ויקווה שהם לא כיסו את עצמם מספיק טוב מבחינה משפטית.

מרוב שעמום צצים כל מיני אנשים לא מצחיקים למיניהם שמתחילים להתנפל פה על עוברי אורח כמו זומבים קטועי לסת עם טחור מוגלתי שמשפריץ נוטלה...

פורסם
הדיון פה נהיה קצת הזויי ולא רציני וטוב שכך לכן הוספתי קצת עקיצות אל תיקח את זה אישית (כי אני לא מכיר אותך אישית, או אף אחד אחר מהפורום) צחקתי על הניק שלך ולא עליך, ונכון זה קצת ילדותי אבל אין צורך להיפגע, כולנו שייכים למשפחת קופי האדם. ;)

'הומו סאפיינס' אני מבקש..

ascentman.jpg?w=640

פורסם

צריכת זיכרון במשחק Battlefield 4 על הגדרות אולטרה וברזולוציה 1200P היא 1898 בלבד !

כך שאין צורך שתהיו מאוכזבים מהכרטיס הנפלא הזה , תאמינו לי 3.5 g הם מספיקים היום ומחר למסכים לא מוגזמים ברזולוציות הגבוהות שמתאימים רק לצלמים ועבודה עם תוכנות לצלמים .

פורסם

אני חושב שזה איום ונורא, אני לא יודע אם אני אוכל לסלוח להם לעולם. עכשיו הם רק צריכים להציע לי באנדל של משחקים חינם וכדאי שיהיו טובים...

וברצינות אני שמח שלא הלכתי בסוף על SLI ומסך 4K והחלטתי לחכות שהטכנולוגיה תתקדם קצת, אז באמת הייתי מרגיש מרומה.

פורסם
אני חושב שזה איום ונורא, אני לא יודע אם אני אוכל לסלוח להם לעולם. עכשיו הם רק צריכים להציע לי באנדל של משחקים חינם וכדאי שיהיו טובים...

וברצינות אני שמח שלא הלכתי בסוף על SLI ומסך 4K והחלטתי לחכות שהטכנולוגיה תתקדם קצת, אז באמת הייתי מרגיש מרומה.

ל1080P זה ממש לא איום זה אחלה כרטיס, ל4K יש לחכות חצי שנה - שנה עד ליציאת כרטיס המסוגל להריץ 4K ב60 FPS בכל אופן SLI זה דבר שהוא ממש אבל ממש מיותר

פורסם

אני יודע שזה לא משנה כלום כתבתי את זה בסרקאזם.

אני מקווה שאתה צודק אני חזיר ואני שונא לחכות...

פורסם
אני יודע שזה לא משנה כלום כתבתי את זה בסרקאזם.

אני מקווה שאתה צודק אני חזיר ואני שונא לחכות...

כולנו חזירים ששונאים לחכות :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים