עבור לתוכן

צרות בגן עדן: נחשף באג הפוגע בביצועי הזכרון של כרטיס ה-GTX 970

Featured Replies

פורסם
עדיף להם בהרבה להיות החברה היחידה בשוק, מאשר בדואופול.
לא בטוח. במדינות רבות בעולם יש הגבלות קשות על חברה שמוגדרת כמונופול.
  • תגובות 108
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במדינות כאלה יש הגבלה די דומה על דואופולים או על קבוצות ריכוז.

חשוב למשל כמה הייתה NV מרוויחה אם הייתה נכנסת ל-PS4.

פורסם

AMD נכנסה לWIIU, ל-PS4 ול-XBOXONE. רוצה לראות את הדוחות הכספיים שלהם?

פורסם

כן

הדיון הזה גולש לנושאים לא קשורים בכלל. איך הגעתם ל-PS4?

הדרייבר שנווידיה עובדת עליו אמור לפתור את הבעיה חלקית או לחלוטין?

פורסם

וואו חברים....סה"כ כתבתי על קריקטורה של Nvidia.... והתפוצץ לו עמוד חדש עם השגות לגבי התאוריה העסקית שמאחורי אופי התחרות בעולם הטכנולוגיה הפוסט מודרני .

אני אוסיף רק דבר אחד - אני לא באמת חושב שAMD הם בריון שמן ומלוכלך שרוכב על טרקטור גדול ורועש... אני חייב לאמר שכאנדרדוג, גם מול Nvidia וגם מול intel הם מחזיקים מעמד בצורה מרשימה.

נכון, ללא ספק, שתי החברות האלה משאירות אותם בחיים כי הם לא מרגישות מאויימות במיוחד אבל עדיין - AMD מצליחים למשוך לקוחות

לפעמים אני חושב שהמצב הזה די נוח לAMD... אבל חבל שהם נוטים לפספס את הגל עם רעיונות תחרותיים מעניינים...כמו mantle שיכול היה לשלב בצורה טובה יותר את כרטיסי המסך שלהם עם המעבדים היחסית נחותים שלהם ולגרום ליותר אנשים לבנות מערכות gaming מבוססות מעבדי AMD... אם זה רק היה משתלב בתעשייה חצי שנה או שנה מוקדם יותר ובאופן מלא יותר...

פורסם

NVIDIA עשתה צחוק מהצרכנים שלה לגבי ה970 תראו מה אומר אחד המהנדסים שלה זה אמיתי לחלוטין :

https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0

פורסם

אז בתור בעל כרטיס של MSI GTX970 - אני אמור להתבאס? לחכות לתיקון? להתקשר לחנות לבקש את הכסף חזרה? להמשיך הלאה בחיי ולהבין שנדפקתי?

סתם שאדע. כי זה ממש מבאס שקניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש בו כרטיס מסך מגמגם...

פורסם

מה שאתה אמור לעשות זה להמשיך להינות ממנו במשך השנים הקרובות ולא להקשיב לחצאי שקרים ופרופגנדה אדומה ברשת. אוקי, 512MB איטיים. תתקשר אלי כשזה ישפיע עליך כשמשתמש 1080P או 1440P.

פורסם

חברים יקרים אתם סתם בפניקה מיותרת, כמה חברים פה יש להם מסך מעל 1200P או 1080P ובאמת מרגישים איטיות במשחקים ?

מי שיש לו מסך ברזולוציות גבוהות צריך לקחת בחשבון את המחיר הגבוה גם לקניית כרטיס מסך עוצמתי בהתאם , אני לא ראיתי כל בעיה אפילו עם בטלפייד 4 בהגדרות גבוהות מאוד , תנו לי פה משחק שכן יש בעיה איתו ברזולוציות נורמליות של 1080 או אפילו 1200P שאתם רואים בעיה.................

אין לכם , נכון?

אז בבקשה תהיו רגועים ותהנו מהכרטיס הנפלא הזה בבקשה.

רוני

פורסם

לא עדיף כבר שיסגרו את הגישה ל500M האלה לחלוטין?

יש הרבה benchmarks שבהם הgtx780ti מתמודד יפה מאוד גם עם 1440p עם 3GB...

פורסם

לפי מה שהבנתי אם יסגרו את הגישה המחשב יגש לזכרון מערכת אחרי שנגמר לו הזכרון בכרטיס הגראפי

והזכרון בכרטיס מסך 500 מגה האיטיים יותר שמדברים עלייהם הם עדיין מהירים פי ארבע מהזכרון מערכת

ככה ה 500 מגה האלו עדיפים בכל מקרה

לא שיש איזה משחקים אצלי שרצים לא טוב אבל עכשיו שאני שם עין באמת הגבול העליון באפטרברנר כמעט בכל המשחקים הוא 3500 מגה ולא 4000 מעניין אם קשור

או סתם בפוקס הרבה משחקים מסתפקים בדיוק ב 3500

פורסם
אז בתור בעל כרטיס של MSI GTX970 - אני אמור להתבאס? לחכות לתיקון? להתקשר לחנות לבקש את הכסף חזרה? להמשיך הלאה בחיי ולהבין שנדפקתי?

סתם שאדע. כי זה ממש מבאס שקניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש בו כרטיס מסך מגמגם...

כן, אחי, אל תשאל! איך נדפקת, וואו וואו. עבדו עליך בעיניים, הוציאו אותך קטן, אתה פשוט פראייר. מה זה פראייר? האמ-אמא של הפראיירים.

הכרטיס מסך שלך, פחחח, איזו גרוטאה. אפילו דיגר הוא בקושי יריץ לך עכשיו. כבר עדיף שתעבוד עם מובנה של אינטל.

אתה יכול רק לחלום לקבל את הכסף חזרה. למה מי אתה חושב שהם? פראיירים? אתה הפראייר!

אפשר בבקשה את הטלפון שלך? אני רוצה להתקשר ולצחוק עליך כמה שדפקו אותך עם הכרטיס הזה. סתם ככה שתהיה עוד יותר מבואס (נראה לי אתה עוד לא מספיק מבואס). ואם זה לא יספיק, אז שווה לבקש מאנשים ברחוב שיצביעו עליך ויצחקקו.

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים