עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

עשיתי את זה, כמה פעמים.

זה קרה לי בעבר עם גרסת ה Insider.

קובץ ההתקנה תקין בוודאות, שדרגתי אתו והתקנתי התקנות נקיות ל 7 מחשבים נוספים לפחות.

• תגובות 693
  • צפיות 201k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע איך אפשר לבטל את הפופ-אפ המחרפן של windows needs to install updates. פשוט למנוע ממנו להופיע בכלל. לא רק לתת לו OK ולהתעלם/להתקין.

תמונה כאן:

https://social.technet.microsoft.com/Forums/getfile/545854

פורסם

תנסה לעצור ולבטל את השרות של עדכון חלונות.

להגיע לשרותים עם הפקודה

services.msc

פורסם

אם אתקין ווינדוס 10, אוכל בשלב מאוחר יותר לשנמך לווינדוס 7 אם ארצה? אם כן, האם התהליך יהיה אותו תהליך כמו בפירמוט רגיל? כלומר, להכניס דיסק של ווינדוס 7, להגדיר בביוס שיקרא מהדיסק וכו...

פורסם

יש לך חודש לעשות שנמוך ששומר את הכל (כמו התקנת שדרוג רק התקנה של גירסה קודמת שהיתה לך)

אחרי זה רק לפרמט ולהתקין התקנה נקייה כמו שאתה רגיל. אין שום דבר שימנע ממך לפרמט ולהתקין מחדש כל גירסה של ווינדוס או מערכת הפעלה אחרת שתרצה.

פורסם

הבנתי, תודה רבה!

פורסם
מישהו יודע איך אפשר לבטל את הפופ-אפ המחרפן של windows needs to install updates. פשוט למנוע ממנו להופיע בכלל. לא רק לתת לו OK ולהתעלם/להתקין.

תמונה כאן:

https://social.technet.microsoft.com/Forums/getfile/545854

http://www.ghacks.net/2015/06/10/i-dont-want-windows-10-removes-upgrade-notifications-from-windows-7-and-8/

פורסם

תודה, אבל לא לזה אני מתכוון. כבר שידרגתי לווינדוס 10. אני מתכוון לזה שאם אתה לא מתקין עדכונים כל יומיים, קופץ פופ-אפ כמו בלינק ששמתי שמתריע לך שווינדוס צריך להתקין עדכונים. אני מנסה להבין איך לגרום לו לא להקפיץ את זה.

ivan - אני כן רוצה שווינדוס יבדוק עדכונים ברקע, פשוט שלא ישבית אותי מפעילות אם עבר X זמן מאז הפעם האחרונה שהתקנתי עדכונים ומיקרוסופט מרגישים צורך עז להתריע על כך.

פורסם

אני שמח לבשר, ששדרגתי ל-10 את המערכת במחשב הנייד.

לאחר מכן החלפתי את הכונן הקשיח לחדש וביצעתי התקנה נקיה ללא הכנסת מפתח.

הכל מאוקטב ועובד בדיוק כמו שאמרו שיהיה.

פורסם

אני עכשיו שידרגתי לווינדוס 10 בלפטופ, לאחר שהיה לי ווינדוס 7. מה שמוזר אצלי זה שאני שם לב שבווינדוס 10 כל התצוגה הפכה להיות מעין מטושטשת. זה מטושטש ברמה שקשה לשים לב אליה, אבל עדיין אני שם לב לזה וזה ממש משפיע לי על העיניים, העיניים התחילו לכאוב לי זמן קצר לאחר ההתקנה. הרזולוציה תקינה והדרייברים מעודכנים.

האם עוד מישהו שם לב לכך? האם יש דרך לפתור את זה? זה ממש מפריע לי

פורסם

גם אני שמתי לב לזה.

ה-SCAILING של 10 דיי גרוע כנראה.

אפשר לכבות את זה אם אתה מגדיר את גודל התצוגה ל-100%, אבל אז הכל קטן.

פורסם

חברים, מסתבר שהדרייבר לא היה מעודכן לאחר ההתקנה של הווינדוס. התקנתי דרייבר מעודכן מהאתר של אינטל שמעודכן לווינדוס 10, ולאחר ההפעלה מחדש ממש קשה לי לומר אם זה שינה את ה"טשטוש" הזה, אני חושב שכן, אבל הכאב בעיניים עבר, וזה מדבר בעד עצמו.

פורסם

הסקיילינג של Windows גרוע פשוט , לא קשור ל10..

פורסם

דבר נוסף ששמתי לב אליו שלווינדוס 10 לוקח הרבה יןתר זמן לעלות. הוא מראה את הלוגו של הווינדוס ואחר כך נכנס למסך שחור שנמשך לא מעט זמן ולאחר מכן מגיע למסך "ברוך הבא". הרבה יותר זמן מווינדוס 7.

האם זה באג ידוע? איך מסדרים את זה

פורסם

הרבה יותר זמן מווינדוס 7 זה לא תקין. אומרים שיותר איטי מ 8, אבל לא מ 7. אם שדרגת מ 7 כנראה שהביוס לא על UEFI וזו הסיבה לאיטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים