עבור לתוכן

קניתי GTX 980 עזרה קטנה בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שנינו משחקים על אותה רזולוציה.מסכים של 23".

אני אנסה לסגור את כרום אבל אני לא חושב שזה יכפר על הבדל כזה עמוק בFPS. אני משוכנע שהמעבד שלו הוא לא מה שנותן לו יתרון כזה מה שמשאיר את הזיכרון או הSSD.

• תגובות 148
  • צפיות 16k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

You can check your SSD but next time when your in a game session, try closing down your browser, oddly, on my new 970, i got an odd number of some 67fps or so on one of the map, surely made my eyebrow raise, for the heck of it i closed down chrome and gained, no kidding, around 40fps :)

פורסם

מי יודע כמה כרטיסיות פתוחות השארת בדפדפן זולל הזיכרון הזה.

בכל מקרה הSSD ישפיע על מהירות הטעינה(Loading) ולא על הFPS.

פורסם
מי יודע כמה כרטיסיות פתוחות השארת בדפדפן זולל הזיכרון הזה.

בכל מקרה הSSD ישפיע על מהירות הטעינה(Loading) ולא על הFPS.

דווקא כשאני העברתי את באטלפילד 3 מההארדיסק ל-SSD היה הבדל דרמטי ב-FPS , אשכרה יכולתי להעלות הגדרות אחרות.

אני מהמר שזה ההבדל ב-SSD + הזיכרון + איזשהי הגדרה שונה בינכם (אולי חבר שלך שינה בהגדרות של הדרייבר את ההעדפה ל-PERFORMANCE במקום QUALITY?).

פורסם

אתה בטוח שזה 980, כן?

פורסם
  • מחבר

כל ההגדרות שלנו זהות לחלוטין. אנחנו משחקים על אותה מפה (LOCKER) באותו הזמן אחד ליד השני.

אכן אני די משוכנע שיש לי 980 לפי הקופסא. (צוחק, הנה תמונה)

Unti22tled.png

פורסם

נו?? אני מת מהמתח !

מה הסיבה לתופעה הזו?#$?

אני מתחיל להאמין שהוא מסתלבט עליך והוא משנה הגדרות בלי שתראה רק בשביל לשגע אותך שתוכל ת'לב חח .. .

לעניות דעתי,להפרשים החמורתיים שבין המעבד \ זכרון \ כונן שלכם אין היכולת לפתוח פער שכזה בFPS. רק הגדרות של משהו.

מצד שני אין לי מושג מה היכולות של 980 והאם 70FPS במחשב כמו שלך עם כרטיס כזה זה מספר תקין בBF4 על מקס'.

אני מציע שתבדוק לעומק ותשווה ביצועים עם מחשב מקביל לשלך כדי לראות שהכרטיס המשומש לא דפוק.

עריכה:

כדי לעזור לך עם זה עוד קצת מצאתי ביוטיוב בדיקות FPS עם כרטיס כמו שלך (רק יותר טוב) ומחשב כמו שלו (רק יותר טוב)

ובסמוק הוא מקבל מתחת ל 70FPS. . . . זה רק מאשש את דעתי. חבר ש'ך הזה מסתלבט עליך והמשגע פה את כולם בפורום חח..

*אבל אין לי מושג כמה FPS מוריד לו ה FRAPS! גם את זה צריך לקחת בחשבון . .

פורסם

Oh but why Fraps if you have the Nvidia Shadow play, the FPS loss is a minimal one. Though we are anxious to hear of what was the issue, did you give closing the down the browser once game has commenced a try?

פורסם
  • מחבר

שכנעתי אותו להראות לנו סירטון קטן של זמן המשחק שלו ביחד עם תמונות של CPU Z ו- GPUZ. הוא כרגע בעבודה אז בסביבות 3-4 ככה נראה.

פורסם

יש לך צוואר בקבוק במעבד, לוקח לו לרנדר יותר זמן מה שקובע זה הגבוהה מבינהם.

תחליף עם חבר שלך כרטיס ותבדוק.

בדקה 01:01 בסרטון fsp ממוצע של מעבד ומה שבפועל 1000/17.29=58

של כרטיס מה שהיתה יכול לקבל בתאוריה 1000/12.89=77

תנטר את המעבד בזמן משחק ותראה עם הוא מנוצל.

פורסם
  • מחבר

איך אני מנטר את המעבד בזמן משחק? CPU Z?

פורסם

תתחיל עם hwinfo ותגדיר שיהי גרף, תסתכל בתמונות מסך של דף הבית או של התמונה.

או שתגדיר לוג ותשתמש בזה

http://www.hwinfo.com/forum/Thread-LogViewer-for-HWINFO-is-available

msi after burner גם טוב יכול להיות שהוא מעמיס יותר על הכרטיס, סתם הרגשה לא בדקתי.

פורסם

כבר אמרתי את זה בעבר.. Bf4 אוהב זכרונות מהירים.

79b80b64e3f0fb6255bf981601544dcb.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים